Şimdi Ara

Acer 23.8' VG240YPbiip FHD IPS LED 1MS 144HZ 250 Nits FreeSync Monitör 1150TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
4.727
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Vasto Lorde

hayırlı olsun. monitorden ses alıyor musunuz? hangi kablo ile bağladınız bir de

Alıntıları Göster
    Sağolun. TN monitörden sonra IPS farklı bir dünya gerçekten. Ben ses alamadım, HDMI ile bağladım. Hoparlör olup olmadığına emin değilim açıkçası, olmayabilir. Önceki ekranımda vardı ve ses alıyordum. Bazı yerlerde var yazıyor bazı yerlerde yazmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kampec -- 22 Ekim 2019; 17:10:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kampec

Sağolun. TN monitörden sonra IPS farklı bir dünya gerçekten. Ben ses alamadım, HDMI ile bağladım. Hoparlör olup olmadığına emin değilim açıkçası, olmayabilir. Önceki ekranımda vardı ve ses alıyordum. Bazı yerlerde var yazıyor bazı yerlerde yazmıyor.

Alıntıları Göster
    ben de aynen kimi yerde hoparlor var ya da yok bilgileriyle karşılaştım monitor o kadar yeni ki doğru düzgün inceleme bile yok. bu arada hdmi üzerinden 144hz alınamıyor diye biliyorum, ben o yüzden display port sipariş vermiştim monitorle birlikte. aklınızda bulunsun, görüntü ayarlarından kontrol edin.

• DarkeR26 kullanıcısına yanıt
    24G2U kavisli değil, Hepsiburada'da yanlış yazılmıştır.
    Curved değil yanlis yazilmistir. U modelinin özelligi üzerinde usb3.0 cikisi olması ve 2w speaker olması.
    Bu monitörü almayı düşünürken AOC 24g2u dikkatimi çekti bu ay içinde çıkan 2-3 güvenilir inceleme var. displayninja incelemesini yapmış. Daha önce bu acer monitörün de incelemesini yapmıştı. Aynı paneli kullanıyor iki monitörde fakat arada aoc lehine birkaç fark var. Ayarlanabilir-90 derece dönebilen ayaklığı ve dp-hdmi kabloları ile birlikte gelmesi daha alınabilir kılıyor. Bunu haricinde daha agresif overdrive yapmaya izin veriyor AOC modeli. Yurtdışı fiyatlarının 180-200dolar arası olduğu düşünüldüğünde iki monitörün aoc yurtdışında çok daha ağır basıyor ama ülkemizde 150 liralık bir fiyat farkı var. Aynı şekilde Va panel C24G1 144 dolar iken burada 1400 liradan satılıyor.

• ASUS TUF Gaming VG27AQ 27" 165HZ 1MS 2xHDMI DP G-Sync Uyumlu 2K WQHD Gaming Monitör nasıl? Bana da monitör lazım, hani çok oyun için değil, hem oyun hem günlük kullanım için lazım.

Bir de bu AOC 24g2u VA panel mi yoksa IPS mi? bazı siteler VA bazılar IPS yazmış. Kafam karıştı.
  • Mustafa_Hoca M kullanıcısına yanıt
    Aoc ips panel. Freedync ve gsync desteği var. Ghosting problemi yok. Hoparlörü ortalamanın üstünde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar, uygun fiyatlı giriş seviyesi IPS monitör almak istiyorum. Foruma bir bakayım dedim bu konuyu gördüm. Ürün HB'de 1040 lira. Giriş seviyesi düzgün IPS monitörler sanırım 750-800 lira civarında oluyor. Aradaki fiyat farkına değecek kadar özellik var. Şu ışık sızması olayı canımı çok sıkıyor oyunlarda, filmlerde hissedilir derecede mi acaba?
  • AOC 24G2U ile bu Acer VG240Y görüntü kalitesi aynımıdır?
  • Perturbator kullanıcısına yanıt
    Hocam ürünler neredeyse aynı. Panelleri aynı. İkiside 8 bit. Acerda hdr var diğer bit fark ise kontrast. Acer 1000:1 aoc 800:1. Çok bir fark olacağını sanmıyorum ama yanyana bakmak lazım.

• Tristan23 kullanıcısına yanıt
    Işık sızması her ipsde olur. Işık sızması diye bir konudan haberiniz olmasa büyük ihtimal fark bile etmezsiniz. Bazı panellerde üretim hatası vs dolayı aşırı sızma oluyor bu da şans işi biraz.

• ysakay kullanıcısına yanıt
    Acer de hdr, 1000:1 ve fiyat olarak az daha uygun olduğu için biraz daha önde ozaman, Aoc ise pivot ile daha konforlu ve usbler var oda önemli. Gerçi acerde ki hdr iyi değil ileri seviye değil diyorlardı ikisinden birini alacağım ama bilemedim şimdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Perturbator

AOC 24G2U ile bu Acer VG240Y görüntü kalitesi aynımıdır?
    Aoc 144, acer 75hz

*Sonu y olan model konudaki modelin kırpılmış hali..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Winter Is Coming -- 3 Kasım 2019; 23:25:54 >
  • Winter Is Coming kullanıcısına yanıt
    Kastettiğim konudaki 144Hz olan VG240YPbiip modeli hocam.
  • Acaba hbde black friday indirimi olur mu ya? 20-25 gün daha dayanıp öyle alayım en kötü diyorum.
  • ürün tükendi diyor lan
  • quote:

Orijinalden alıntı: MURATKING

ürün tükendi diyor lan
    2 hafta oldu olm konuyu açalı
  • 1280x1024 eski monitörüm var. İps 75 hz olanlarla bu monitörüm renk kalite farkı varmı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1199 tl
    Samsung 24" CFG73 FHD 1ms(MPRT) 144Hz FreeSync HDMI+DP Quantum Dot%125 sRGB VA Kavisli Gaming Monitör
    Artısı eksisi nedir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.