|
Acer 23.8 full HD 165hz 2ms IPS freesync monitör 1399 TL (2. sayfa)
-
-
Çok güzel monitör tek sorun ölü piksel çıkarsa hepsiburafayla sorun yaşamak istemiyorum yoksa alırdım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
O zaman kesinlikle Amazon'dan almalısınız. Diğer incelemelerde ve monitör başlıklarında da dedim, en rahat iade imkânı sağlayan neresi ise monitörü oradan almak gerek. Ki o da Amazon'dur. Monitör alırken 150-200 liraya kadar aleyhime fark olsa bile Amazon'dan almayı tercih ediyorum, bir aksilik durumunda iade işlemi en az baş ağrısı ile gerçekleşiyor.
-
Bu ürünü 2 haftadır takip ediyorum, şuan tek satıcı satıyor; HB'de 1399₺, diğer platformlarda 1499₺. Ürünün detaylı teknik özelliklerine hiçbir şekilde ulaşamadım. Acer'a mail yoluyla teknik özelliklerini sordum, sağ olsunlar elimdeki ürünün seri no'sunu sordular.
HDR10 destekliyor diyor fakat parlaklığı 300 nit'te sanırım sadece sertifika şeklinde destekliyor.
Bu fiyata tercih edilebilir dursa da detaylı bir tane bile incelemesi yok. Alıp deneyim eden arkadaşlar bu konu üzerinden bilgilendirme yaparsa çok iyi olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MoonShine07 -- 6 Ocak 2021; 16:31:34 > -
Son 2 senedir 6 tane Acer monitör aldım. Her seviyede diyebilirim. Bir tane ölü piksel çıkmadı. Geri kalan değerler ise gayet normal idi.
Hatta kardeşimin bilgisayarı için şunu aldım 2020 içinde.
165hz geldi monitör :D Bu linkteki ile aynı mı acabaç
-
Geçtiğimiz senelerde Nvidia FreeSync destekleyen monitörler için Denetim Masasından eğer monitör Nvidia’nın desteklenenler listesindeyse G-Sync’i açmanıza izin veriyor aklınızda bulunsun. Aşağıdaki linkten kontrol edebilirsiniz destekleyip desteklemediğini.
https://thepcenthusiast.com/freesync-monitors-that-are-compatible-with-g-sync/
şimdi alıyor muyuz almıyormuyuz yorumlardan birşey anlamadım :)
5600xt rog strix ile nasıl olur
-
Ben sipariş verdim yarın belki elimde olur. Ekran kartım rx5500xt var -
Ofis/İş/Kodlama vs. için Dell P2419H mı yoksa bunu mu tavsiye edersiniz? Ya da başka birşey?
-
quote:
Orijinalden alıntı: DevletAmcaGeçtiğimiz senelerde Nvidia FreeSync destekleyen monitörler için Denetim Masasından eğer monitör Nvidia’nın desteklenenler listesindeyse G-Sync’i açmanıza izin veriyor aklınızda bulunsun. Aşağıdaki linkten kontrol edebilirsiniz destekleyip desteklemediğini.
https://thepcenthusiast.com/freesync-monitors-that-are-compatible-with-g-sync/
Öncelikle teşekkür ederim. Gtx 1650 oc ve gamepower 144 hz monitörümle g sync aktif yaptım.
-
Monitörünüz listede yok ama buna rağmen açabildiniz, çünkü arkadaş yanlış bilgi verdi. Listede ismi olmaması GSYNC'i açmanıza izin verilmeyeceği anlamına gelmiyor. Monitörler GSYNC açısından üçe ayrılıyor. GSYNC'li, GSYNC uyumlu ve GSYNC'e dair herhangi bir ibare bulundurmayan Freesync monitörler.
GSYNC, Nvidia tarafından denenmiş ve onaylanmış demek. GSYNC uyumlu da sorunsuz GSYNC kullanabileceğiniz monitör demek. Bu ikisini uzun uzadıya açıklamayacağım, bir cümle ile geçtim, keza konu bu ikisi değil. Zaten bu ikisinde GSYNC'te sorun yaşamazsınız. Freesync'lerde de GSYNC açabiliyorsunuz ama Nvidia "Ben yalnızca benim teknolojimi benim donanımıma sahip olmayan bir monitörde kullanmana yazılımsal olarak müsaade ediyorum. Sorun yaşamayacağını garanti etmem, sorun yaşarsan muhatabı ben değilim, ekran kartınla monitörünü senkron edemezsen beni ilgilendirmez." diyor. Nvidia ekran kartı ile sadece Freesync'li bir monitör kullanıyorsanız ve GSYNC aktif ederseniz oyunlarda olumsuz fark edilebiliyor. Çoğu oyunda sorun yaşanma sebebi budur. Yeni aldığı monitöründe donanımsal hata olduğunu sanan arkadaşlar GSYNC'i kapattıklarında bu sorunla karşılaşmaz.
Yine çok uzatmadan bir örnek vereyim; sadece Freesync olan eski monitörüm ile GSYNC açtığımda Path of Exile'da kırılmalar, FPS sorunları, siyah bölgelerde titremeler yaşarken çok daha yeni ve çok daha sorunlu grafiklere sahip Cyberpunk 2077'de hiçbir sorun yaşamadım. Oyundan oyuna değişiyor bu durum. Freesync'li bir monitör kullanıyorsunuz, GSYNC aktifleştirdiniz, baktınız grafik sorunları var, her şeyden önce ilk olarak GSYNC'i bir kapatıp deneyin. Sorun uyumlu çalışmamaktan kaynaklanıyor olabilir.
Nvidia'nın çalışmasını taahhüt etmediği husus da bu aslında. "Madem benim ekran kartımı, benim teknolojim olan GSYNC'i aktif ederek benim teknolojim olmayan veya benim onaylamadığım bir monitör ile kullanmak istiyorsun, denetim masasından bunu aktifleştirmek için sana müsaade ediyorum." durumu.
Detaylar için internet araştırılabilir. Aklımda kalanlar bunlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicholai Hel -- 7 Ocak 2021; 3:56:32 >
-
Çok teşekkür ederim yararlı bilgileriniz için.
Dadece bir oyunda denedim. Sorun çıkmadı. -
Bilgilendirme için teşekkürler 🤗 -
Monitör geldi test yaptım ölü piksel hiç yok. Hdr10 ve freesync premium destekliyor. Parlaklığı güzel bence -
-
Hepsiburada 100 TL daha indirim yapıyormuş şuan sepete ek -
1299a fena değil gibi aslında, ürünün osd menüsünün fotoğrafını çekip atabilir misiniz? Özellikle freesync ayarlarının olduğu bölümü merak ediyorum ne özellikleri var diye.
Düzenleme: Bir de içerisinden hdmi, display port kablosu çıkıyor mu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MoonShine07 -- 9 Ocak 2021; 17:55:32 >
Peki monitörden anlayan üstadlar ikisi de aynı fiyat bu Acer mi şok satılan daki IPS panel rampage monitör mü ?
İkisi de şuan 1299,00 TL
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meandroslu -- 9 Ocak 2021; 18:1:55 > -
Hem display hem hdmi kablo çıkıyor -
Yarın ayar bölümünü göndereceğim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X