|
Bende dün de şimdi de ek 100 tl indirim olmuyor. 🤔 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |

|
Bende dün de şimdi de ek 100 tl indirim olmuyor. 🤔 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Uygulamaya özelmiş. Teşekkür ederim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bu arada 1.299 TL bitti sanırım 1.399 tl gösteriyor mobilde de.. Var mıdır bir yöntemi bunun? |
|
|
https://www.displayspecifications.com/en/model/ba6e20e7 (URL'deki Donanımhaber yönlendirme ekini silin) Başlıktaki monitörü kaçıranlar gönderdiğim linkteki monitöre bakabilir. EG240Y modelindeki gibi sırf var denmek için konmuş bir sertifika olan HDR10 yerine DisplayHDR400 sertifikası var, HDR deneyimi anlamında giriş seviyesi sayılabilecek bir değer olsa da hdr10'dan daha elle tutulur bir deneyim sunacaktır. Panel parlaklığı 350 kandela, en tepe parlaklığı 400 kandela... Bir diğer avantajı ise 2 tane HDMI 2.0, 1 tane Display Port 1.2 portuna sahip olması, EG240Y modelinde 1 tane HDMI 1.4, 1 tane Display Port 1.2 var. Bir de bunların üzerine dahili hoparlörü var... Ayrıca "Nitro VG" serisi olarak geçtiği için standart 2 yıl garanti yerine genişletilmiş 3 yıl garanti sunuyor olabilir, emin değilim. 150 lira fiyat farkına bayağı bir şey sunuyor gibi görünüyor yani. Sadece kağıt üzerindeki özellikleri karşılaştırarak yaptığım bir tavsiyedir. Satıcıyı tanımıyorum, ürünü de kullanmadım. |
|
hocam bu ürün sanki gizli kalmış, dünyanın hiç bir yerinde ürün hakkında yorum yok. almaya çekiniyorum ya senin attığını yada bunu alacağım < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SDEOEUS -- 12 Ocak 2021; 1:55:30 > |
|
Hocam aslına bakılırsa Acer'in yakın dönemde çıkmış çoğu monitörü yaygın değil çünkü bir baz modelin bir sürü farklı modelini üretmişler hepsi birbirine benziyor. Ben geçen ay Samsung'un VA panelli curved monitörün aldım gözümü rahatsız ettiği için iade ettim. Sanki karanlık sahnelerde monitörün ortasına odaklandığımda en sağ ve en sol kısmı gözüm algılamıyor gibiydi görüntü bozulması desem değil gözüm bozuk desem değil enteresan bir şey yaşadım, kelimelerle ifade edemiyorum. O yüzden yorum yapamıyorum curved modellerle ilgili. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
ips'den yana olduğum için ona göre bakıyorum. curved sadece görüntü açısından güzeldi. trendyoldakini alacaktım ama satıcı yorumları inanılmaz kötü... yani nereden tutsak aynı :) şuan ne alacağıma karar veremedim < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SDEOEUS -- 12 Ocak 2021; 11:8:9 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meandroslu -- 15 Ocak 2021; 14:31:38 > |
|