Bildirim
Acemiye tavsiyeler
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Öncelikle alacağınız araba mümkünse hatcback olsun, park sorunu ve acemiliği atmak için idealdir. Aklıma bir kaç tane model var ;
- Polo
- CLio
- Peugeot
- Şahin :) -
bütçe ne ? -
Aynı durumdayız, hemen 3.20 düşünüyodum ama kriz saolsun bütün planlarımı ertelemek zorunda kaldım.
Ama stajer maaşıyla alabiliceğim araçları söyleyeyim bütçe ( 3-6 bin )
Şahin, suzuki swift, mazda 323( mazdanın parçaları pahalıymış sanırım swift ve şahine göre )
Acemi için en ideal şahin ve swift gibi düşünüyorum.
Swift'e(90-95 model) çok kez bindim ve çekişi yokuşlarda vs. gayet güzel, ankara elmadağ yolunu bilenler bilir orada solu kapatabiliyosunuz ve lpg ile gayette uyumlu ve az yakıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1F20SL -- 22 Ekim 2009; 13:31:09 > -
Yedek parça ve kaskosu ucuz, ve az yakan bir araba istiyorum. Reno Clio veya Fiat tarzı araçlar nasıl? Sahibinden.com da baya ucuz var.Bütçe olarak 15000 TL düşünüyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: anafor
Yedek parça ve kaskosu ucuz, ve az yakan bir araba istiyorum. Reno Clio veya Fiat tarzı araçlar nasıl? Sahibinden.com da baya ucuz var.Bütçe olarak 15000 TL düşünüyorum.
Clio olur. Albea, Palio olur. Getz olabilir. Tam genç arabası he Getz.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- hgs olmadan geçiş yaptım ne yapmalıyım
- kızdırma bujisi yanıp sönüyor araç çekişten düşüyor
- nissan qashqai 1.3 dig-t kullanıcı yorumları
- hyundai i20 1.4 benzinli hangi yağı kullanılır
- duster 1.3 tce kronik sorunlar
- jeep avenger e-hybrid fiyat
- togg t10f
- hyundai fiyat listesi 2025
- peugeot 508 2024
- pagani utopia
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X