Şimdi Ara

Acemiye tavsiyeler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ehliyetimi yeni alacağım ilk bir kaç yıl acemilik dönemini atlatana kadar ne marka araba almalıyım, acemi bir şöföre istanbulda ne tavsiye ederisniz?

• Öncelikle alacağınız araba mümkünse hatcback olsun, park sorunu ve acemiliği atmak için idealdir. Aklıma bir kaç tane model var ;

- Polo
    - CLio
    - Peugeot
    - Şahin :)
  • bütçe ne ?
  • Aynı durumdayız, hemen 3.20 düşünüyodum ama kriz saolsun bütün planlarımı ertelemek zorunda kaldım.
    Ama stajer maaşıyla alabiliceğim araçları söyleyeyim bütçe ( 3-6 bin )
    Şahin, suzuki swift, mazda 323( mazdanın parçaları pahalıymış sanırım swift ve şahine göre )
    Acemi için en ideal şahin ve swift gibi düşünüyorum.
    Swift'e(90-95 model) çok kez bindim ve çekişi yokuşlarda vs. gayet güzel, ankara elmadağ yolunu bilenler bilir orada solu kapatabiliyosunuz ve lpg ile gayette uyumlu ve az yakıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1F20SL -- 22 Ekim 2009; 13:31:09 >
  • Yedek parça ve kaskosu ucuz, ve az yakan bir araba istiyorum. Reno Clio veya Fiat tarzı araçlar nasıl? Sahibinden.com da baya ucuz var.Bütçe olarak 15000 TL düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: anafor

Yedek parça ve kaskosu ucuz, ve az yakan bir araba istiyorum. Reno Clio veya Fiat tarzı araçlar nasıl? Sahibinden.com da baya ucuz var.Bütçe olarak 15000 TL düşünüyorum.

Clio olur. Albea, Palio olur. Getz olabilir. Tam genç arabası he Getz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    acemi sürücüye tavsiye!!
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.