Şimdi Ara

Acemiler Toplaşın

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ibanez=HSH MANYETİK
    BULLET STRAT =HSS
    CORT X-2=HH

Evet Arkadaşlar! Şuan en gözde gitarlar bunlar aralarındaki manyetik farkı belirliyor hepsini bende yeni başlıyorum ama duman tonları çalmak istiyorum.Fazla heavy metal yapmıyacagım strat alsam nasıl olur yani hss manyetik belki yaklaşabilirim.Ibanez alsam duman gibi olmaz manyetik farkı var cort zaten hiç olmaz single manyetik hiç yok.
    Bunlar dışında öneriniz varsa söyleyin.Hanisi daha mantıklı olur. Bullet olursa eger hemen gidip alıcam ama ıbanez alırsam birz daha para biriktirmem gerekiyor.
    AMFİ=Roland Micro Cube alıcam en iyisi o ama aklımda line 6 spıder 15w varr sizce hangisi daha mantıklı olur.
    Hem bana Hem yeni arkadaşlara yardımcı olması dilegiyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H0kkaBaZ -- 31 Mart 2013; 13:27:26 >

• Geriye kalan sapı falan herşeyleri aynı sadece perde sayısı bullette 21 perde var digerlerinde perde ve tremolo kolları bulletde vintage digerlerinde modrn tremolo bir yardımcı olurmusunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H0kkaBaZ -- 31 Mart 2013; 13:22:10 >
  • selam
    benim size tavsiyem alttaki linkte olan gitarlardır artıları squier , ibanez, cort x2 serilerinden hem işçilik hemde donanım olarak daha fazladır. manyetik dizilimi hss dir coil tap switch sayesinde sss olarakta kullanılabiliyorsunuz gövde alder (kızıl ağaç) fender . jackson vs markanın çok sık kullandığı bir ağaçtır sert müzikte yapabilirsiniz daha soft rock ta yapabilirsiniz zaten araştırırsanız dumanın gitaristinin gitarıda alderdir gövdelidir.gitarda lisanslı floyd rose var ne cortun nede ibanezin gitarlarında bulamazsınız lisansı köprü lisansız olanlardan daha kalitelidir akort kaçırmaz ve genelde 1000tl kore üretimi gitarlarda bulunur paranı zevkle çalaçağın bir gitara vermiş olursun ama karar senin tabiki..

714 serisi olan gitar akçaağaç kaplama duncan manyetik, wilkinson köprü ,coil tap switch vardır daha üst seviye bir gitardır..

http://www.sahibinden.com/arama?userId=6525840&language=tr&hasSecureTrade=false&viewType=List

• quote:

Orijinalden alıntı: H0kkaBaZ

Merhaba

Ibanez=HSH MANYETİK
    BULLET STRAT =HSS
    CORT X-2=HH

Evet Arkadaşlar! Şuan en gözde gitarlar bunlar aralarındaki manyetik farkı belirliyor hepsini bende yeni başlıyorum ama duman tonları çalmak istiyorum.Fazla heavy metal yapmıyacagım strat alsam nasıl olur yani hss manyetik belki yaklaşabilirim.Ibanez alsam duman gibi olmaz manyetik farkı var cort zaten hiç olmaz single manyetik hiç yok.
    Bunlar dışında öneriniz varsa söyleyin.Hanisi daha mantıklı olur. Bullet olursa eger hemen gidip alıcam ama ıbanez alırsam birz daha para biriktirmem gerekiyor.
    AMFİ=Roland Micro Cube alıcam en iyisi o ama aklımda line 6 spıder 15w varr sizce hangisi daha mantıklı olur.
    Hem bana Hem yeni arkadaşlara yardımcı olması dilegiyle.

amfi olarakta laney 15 watt reveb li modelleri olabilir laneylerin clean tonu güzeldir. roland , line 6 metal amfileri ...

• bullet strat hss almanı tavsiye ederim.ben de şu an onu kullanıyorum.
  • yada bütçeyi artırıp ibanez grg170dx almayı düşündüm kafamada yattı tanıtımlarını izledim hoşuma gitti.Amfi olarakta roland micro cube ve line 6 15w arasında kaldım kimisi diyo roland pedal baglayamassın kimisi diyo line 6 dijital bunlardan hangisini tavsiye edersiniz.Madem pedal baglanmıyo line 6 alıyım pedalda baglarım güzel tonlar çıkar yani ortaya ben öyle düşünüyorum sizin düşünceniz?
  • Allahım gene çelişkide kaldım sen yardım et tam dedim tmm roland ve ıbanez geri dedim line6 squier şimdide washburn x11 var eger wasburn alırsam roland micro cube alırım line 6 alırım daha yükseltip 500 600 de amfi alırım yani no problem washburn 386 tl amfi yükseltebilirim.Hiç birşey olmasa aynı amfilerden alıp prosesör pedal alabilirim.Sizce ne yapıyım ben şimdi washburn x11 ile blues olurmu hss manyetik var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SCENİC SEVERLER BURADA TOPLANALIM
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • squer bullet yapacagın tarza gore istediğin tonları verecektir. hss manyetik dizilimi hem distortionda hem clean tone da hemde bu ikisinin arasındaki ara tonlarda istediğin tonları verecektir.

örnek olarak

http://www.muzikdukkani.net/squier-bullet-strat-hss.html

amfi için önerim şu olacaktır

micro cube ile line6 arasında sadece watt olarak fark var. line6 watt daha yüksek, onun dısında efekt özelliği ve amfi modellemeleri olarak birbirlerine çok yakınlar ama yüksek watt düşük seste avntaj sağlar.

http://www.muzikdukkani.net/line-6-spider-iv-15.html

• ama şöyle birşey var ilerde sokaga çıkarsam gitarımı nasıl götürücem gene bir pilli amfi alıcam en azından elimde bulunsun ilerledikçe amfi ve elektro gitarıda degiştirim bu aralar aria mac falan tavsiye ediyolar ilk kez duyuyorum bu nasıl bir gitardır ?
  • My dukkanda yok çogu sitede yok bu aria mac tanıtımlarıda yok nasıl bir gitar bu aria buda uygun bunuda alabilirim aslında
  • eğer dışarıda çalmak gibi bir niyetin varsa evet pille çalışan bir amfi tercihin olmalıdır. bunun için tercihlerin line6 micro spider, fender mustang mini tavsiyelerim olacaktır.

http://www.muzikdukkani.net/line6-micro-spider-elektro-gitar-amplisi.html

http://www.muzikdukkani.net/fender-mustang-mini.html#.UV6rEKIqw_v

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.