Şimdi Ara

-»●ACEMİ WII'ciler Kulübü●«-Wii'de Acemilerin DAYANIŞMASI (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.362
Cevap
22
Favori
110.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bende klübe dahil olayım ...
    10-15-20 neyse artık ...

    istanbuldaysanız aslında softmode işine tek başıma girişmek istemiyorum hani bir el atarsanız kargo falan gerekmez finallerde bittim beinm getirirm makinayı atarız softmode cd kirası vs veririm birşeyler yapmış oluruz beraber ?
  • tamam 4 olduk. ortak alsak kişi başı 10 tl ye düşer kargolarla en fazla 15 tl. Zaris ne der bilmem alalım mı yoksa arkadaştan mı kiralayalım ? o da ne kadar ciddi bilemiyoruz.


    ben öğrenir yaparım kendime yaptıktan sonra sizlere de rehber eşliğinde anlatır yaptırabilirim. benim bu hafta finallerim başlıyor 2 hafta sürecek ama sorun değil gerekli anlatımı var zaten msnden buradan özelden konuşarak hallederiz bir şekilde. sorun olmaz.

    yarın halledelim bu işi.

    1-) blood_stain
    2-)o3
    3-)zaris
    4- ) ?

    şu oyunu yarın haleledip mario oynayalım :)
  • gidip de bir yere para vermekte istemiyorum 60lira falan.


    ben kargo işiyle uğraşmayı pek sevmiyorum açıkcası.
    kendim de güvenemiyorum tek başıma yapmaya ibrşey olmasın alete diyor insan.çokta çetrefilliye benziyor daha önce yapmış birini arıyor insan haliyle ...
  • bende 60 lira vermektense kendim veririm en azından oyun elimde olur diyordum. ben önceden yaparım sorun değil yapan çok insan var rehberlerle. çok ta zor değil psp lerden de pc lerdende alışığız. neyse şu işi halledelim oyun gelsinde ben rehberlerle sizede yardımcı olurum sorun değil.

    oyunu verecek arkadaş ilgilenirse başlıkl sevinirim
  • ben oyunu alırım beyler paypalım yurt dışı alımlarına açık zaten çokça alışveriş yapıyorum.

    4 kişi olunca alalım olmazsa 1 kişi daha bulalım.

    http://www.shopto.net/WII/VIDEO%20GAMES/WIILE03-Lego%20Batman%20The%20Official%20Video%20Game.html

    oyunun urlsi bu değilmi 12 sterlin olarak gözüküyor ?

    aldıktan sonra olmazsa isteyenlerede 10 tlye kargolarız kendi ödediğimiz parayı çıkartırız herkeste ucuza softmod yapar :D benimde 60 liraya softmod yapmak istemiyor canım koyar biraz yani



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 2 Haziran 2011; 22:20:22 >




  • valla Zaris bu oyunla yapıyorlamış url si bu. dediğin gibi olmadı başkalarınada verir parayı çıkarırız. ben uygun diye alırken konsolu 60 tl buna veremem yani. kendi yapabileceğim softmoda niye 60 tl vereyim :) oyuna yada. böyle topluca daha mantıklı. önemli olan soru şu. bu softmod ömürlük kalıcı birşey değil mi ? çünkü kimse satmak istemiyor elindekini.

    alalım bunu yarın falan haftayada softmodlarız benimde finallerim azalır uğraşırırz beraber ne dersiniz ? sizde bi araştırın lego batmanla softmodu yarın sipariş etsin Zaris.

    sağ olasın Zaris dostum
  • evet kalıcı ya bi kere yapınca istediğin gibi oynayabiliyorsan orjinal oyun almana gerek kalmıyor.geçici bişey olması zaten mantıksız olur sanırım.

    yarına kadar 1 kişi daha çıkar yarın akşam gibi haberleşiriz ben ödemeyi yaparım.hesabımdan kaç lira çekilirse onu böleriz vs vs sonra aramızda sırayla kargolaşırız.
  • aslında ben şuan bile almandan yanayım bilmiyrum ne düşünürsün hocam. illaki çıkar millet yana yıkıla arıyor. olmadı 2 kişi alırız 2 ye böleriz senle ;) sorun olmaz benim için benim amacım benimle beraber en az 1 kişi daha faydalansın. bu konuda bencil olanlara hayret ediyorum .
  • bu oyun değilmi eminsin?

    http://www.shopto.net/WII/VIDEO%20GAMES/WIILE03-Lego%20Batman%20The%20Official%20Video%20Game.html yani bu doğru oyun değilmi softmod yapmak için?
  • hocam özelden bi link yolladım kontrol edersen sende teyit edersin alırsın olur mu ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Zaris

    ben oyunu alırım beyler paypalım yurt dışı alımlarına açık zaten çokça alışveriş yapıyorum.

    4 kişi olunca alalım olmazsa 1 kişi daha bulalım.

    http://www.shopto.net/WII/VIDEO%20GAMES/WIILE03-Lego%20Batman%20The%20Official%20Video%20Game.html

    oyunun urlsi bu değilmi 12 sterlin olarak gözüküyor ?

    aldıktan sonra olmazsa isteyenlerede 10 tlye kargolarız kendi ödediğimiz parayı çıkartırız herkeste ucuza softmod yapar :D benimde 60 liraya softmod yapmak istemiyor canım koyar biraz yani

    ya bu adamlar 60liradan aşğı yapmıyorlar mı softmod ?


    300liraya indi alet.
    600lirayken de bu fiyata yapıyorlardı bir indirim falan yaptırız aslında 3,4 kişi gitsek.
    forumda vardı khakedon elektronik iyi anılır genelde...




  • hayırlı olsun beyler :D

    02/06/11 PAYPAL *SHOPTO NET 3****** GB - 40.32

    40 küsür çekti velhasıl.1 hafta sonra gelir sanırım.yine konu üzerinden mesajlaşalım herkes softmod yapmak için tüm şeyleri hazır etmeli.sd kart felan diyor softmod yapma rehberinde.
  • tamamdır hocam 1 haftaya kadar tüm bilgileri sömürürüm ben merak etme ;) zorluk çekeceğimi düşünmüyorum yatkınımdır. işte tek sorun finallerim şu ara.
  • blood sen bize sd kart felan ekstra neler alıp hazır etmemizi söylersen sevinirim ona göre sd kart felan onları alalım.
  • Slm arkadaşlar renzo arkadaşımızın bahsettiği kişi benim kira olayını öylesine söylemiştim olursada fena olmazdı hani.Gerekli tüm bilgileri programları hazırladım dvdyi bekliyorum işim bittikten sonra taylana yolluyorum (renzo) belli bir sıra dahilinde oyunun ırzına geçilmeden birbiriniz arasında dolaştırırsınız.Son kişi eğer istanbuldaysa tekrar renzoya oyunu gönderebilir.Ben veya renzo farketmez tekrardan kargo masrafı olmasın.Oyunlar içinde ulaşabilirsiniz elimde mevcut hddyi doldurabilirim ücretsiz.
  • valla dostum geç oldu biraz oyunu sipariş ettik :D bunun dönüşü olmaz sanırım ama oyun hdd işi bak o iyi olabilir
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Zaris

    valla dostum geç oldu biraz oyunu sipariş ettik :D bunun dönüşü olmaz sanırım ama oyun hdd işi bak o iyi olabilir


    Arkadaş bizim konuya mesaj atmış bir bakıver diye sizde maşallah hemen almışsınız neyse hayırlısı olsun dediğim gibi en azından oyun konusunda yardımcı olmak isterim.
  • ya işte böyle günlük 15 liraya kiralama olayı olunca dedik biz alalım bari hem günlük uğraşmayız alırız istediğimiz kadar elden ele dolaştırırız vs.yani olayı ticarete vurmadan yapalım dedik aramızda tabi ama neyse olan oldu.

    şimdi zaten sende kargo bekliyorsun bizde oyun konusunda kesin kapını çalarım.sana kargo ile hdd yollasak içine atarmısın böyle bir iyilik yaparmısın yani bize.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Zaris

    ya işte böyle günlük 15 liraya kiralama olayı olunca dedik biz alalım bari hem günlük uğraşmayız alırız istediğimiz kadar elden ele dolaştırırız vs.yani olayı ticarete vurmadan yapalım dedik aramızda tabi ama neyse olan oldu.

    şimdi zaten sende kargo bekliyorsun bizde oyun konusunda kesin kapını çalarım.sana kargo ile hdd yollasak içine atarmısın böyle bir iyilik yaparmısın yani bize.


    Dediğim gibi kira olayını gırgırına söylemiştim dostum , hele oyunlar gelsin modumuzu yapalım haberleşiriz.Tüm arkadaşlar ile toplansın yapacaksanız tek bir seferde kargoyu yapın hem siz uğraşmayın hemde yazın bu sıcağında kargo kargo gezmeyeyim.Diğer arkadaşlarda fikir belirtsinler akıllarına yatarsa 3-4 gün içinde başlayabiliriz.Eğer hdd'yi yollarken aklınızda en ufak bir soru varsa buyurun hem bir selam verin hemde bir kahvemizi için.

    http://forum.donanimhaber.com/m_30488745/mpage_1/f_/key_//tm.htm#30488745



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekseker -- 3 Haziran 2011; 3:56:16 >




  • vallaha elimde hdd bile kalmadı boş şöyle alıp göndereyim diyeyim. belki kalan dvd lerimi veririm. 25 dvd falan gönderirim açıkcası ne bilim düşünürüz bir haftaya. istanbulda mıydınız siz ?

    bu arada Teşekkürler Zaris ;)
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.