Şimdi Ara

Acemi Asker İçin Pratik Bilgiler (Tecrübe) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
35
Cevap
2
Favori
149.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar askere giden arkadaslar bu yazıya katılıyor mu ? ayrıca bu uzun donem yapan bir arkadasın paylastıgı herhalde ? acaba kısa donemdede işler acemi birliğinde aynı mı işliyor ??
  • Uplayalım
  • Ne yazmışım kendime şaşırıp kaldım doğrusu
  • inanmıyorum ya resmen;gözlerim yaşardı
    bitireli 14 subatta 1 yıl olacak

winchester güzel yazmışın hocam gercekten tebrikler.

kısa dönem arkadaşlar icin yarı yarıya gecerli bu durumlar
  • Okudum bakalım anlattığın gibi mi(?)
  • şubatta bende gidecem ve çok güçsüzüm ne yapacam. 2 3 şınavda nakavtım . barfiks denemedim bile .. o 45 .şınav ve 7 barfiks i yapamazsam yeminetirmezlermi kaslarım çok güçzsüz zayıfım yani . askerlik yaptırırlar dimi ? birde orta derece korkaklık var bende çocukluktan beri ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkan1216

şubatta bende gidecem ve çok güçsüzüm ne yapacam. 2 3 şınavda nakavtım . barfiks denemedim bile .. o 45 .şınav ve 7 barfiks i yapamazsam yeminetirmezlermi kaslarım çok güçzsüz zayıfım yani . askerlik yaptırırlar dimi ? birde orta derece korkaklık var bende çocukluktan beri ..

Hergün düzenli şınav çekersem 10 günün sonunda 25'e yaklaşıyorum ama aşamıyorum, barfikste ise 10'u geçirim 55 kg olunca rahat kaldırıyorum kendimi :D (düzenli halimle 10 günden fazla şınav çekmem sıkılırım sonra bırakırım 1 hafta 10 günde) Hadi bakalım hayırlısı gerçi ben bunlarda ziyade yürüşüşleri hizaya girmeler kıt a dur ları falan düşünüyorum, beden eğitimi hocam bile kızmıştı yürüyemiyorum ben

Ek1: Şınav çekerken sağ direseğimde birşey beni rahatsız ediyor, damar desem yok değil sanki daha kalın birşey.. Biraz yuşağımsı ince bir kemik gibi.. (zayıf biri oluşumdan, vücuttaki bir hatamıdır ki acaba bu?) Az önce uzun zamandır ilk demem olan şınav çekme girişiinde 14 tane çektim rahat olarak, zaten zorlayamıyorum.. Sonrasında yorumdum ama ilk 8-9'dan sonra bu anlayamadığım şey acı veriyordu, çekmekten zorlanmak değilde dirsekte birşeyin sürtmesi zorlaması huylandırması biraz acıtması gibi birşey ama dayandım yorulana kadar devam ettim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuckulteli -- 27 Ocak 2011; 6:08:07 >

• ısparta merkez iç güvenlik komando 91/1 olarak yapcam yazdıklarından sonra heycanlandım :)
  • Başta winchester komutanımız olmak üzere forumdaki tüm yarbay, albay, tegmenlere, verilen bilgilerden ötürü tesekkurler
  • yeni gidecek arkadaş.
    acemi birligine sakına ve sakına hiçbirşey götürmeyin.boşa kendiniz yormayın..

acemi birliginden sonra yada usta birliginde şahsi eşyalarını götürürsünüz.
  • Bilgiler için teşekkürler. Mayıs ayında askere gideceğim ve şimdiden benim için yararlı oldu.
  • kardeşim çok güzel bi açıklama olmuş.. şubatın 25 inde teslim olcam 92/1 tertip olarak..inş 3 sene geç gitmenin ceremesini çekmem oralarda.. mesleğim gereği full bilgisayar başında oturduğum için spor konusunda moku yememek için şimdiden şınav ve mekiklere başladım...

Merak ettiğim bir husus var.. silüste muv özelliği olarak Komd. Mng. K. Çvş. yazıyo bunun tam olarak açılımı ve manası nedir. Usta birliğindeki rütbem ve özelliğim ne olacaktır. Bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim.

Şimdiden 92/1 tertip gideceklere selam olsun ve geçmiş olsun diyorum..
  • anladığım kadarı ile komando manga komutanı çavuşu diyor. hepsini birleştirirsek bir kaç komando arkadaşına çavuşluk yapacaksın :')
  • Bilgiler için çok teşekkürler :)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.