Şimdi Ara

Acele Edip Sipariş Verdik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • AMD Phenom II X4 945 Quad-Core 3.0GHz (soket 938) AM3 Kutulu İşlemci HDX945WFGMBOX

Asus M4A785TD-V Evo AMD 785G 5200 Ht 4xDDR3 1800(OC) Soket AM3 Anakart

G.Skill Ripjaws 4GB (2x2GB) DDR3 1600Mhz 1.5V Düşük Voltaj DUAL CL9 (9-9-9-24) Bellek F3-12800CL9D-4GBRL

Arkadaşlar Böyle Bi Sistem Topladım Acaba Performansı Nasıl Olur Ram'de Biraz Sıkıntı Olur Diye Düşünüyorum Önerileriniz Nedir.

• Hiç bir sıkıntı olmaz, parçalar uyumlu.
  • Uyumlu Biliyorum Ama Ram Beni Biraz Düşündürüyor Anakartın uyumluluk listesinde var ama benim canımı sıkan gecikme süresi.. performasta bi sıkıntı olmaz umarım.
  • 1600 Mhz olması kurtarır. Sıkılmaya gerek yok. Siparişi nerden verdiniz bilmiyorum ama neresi olursa olsun, iade - değişim hakkınız var içinize sinmezse. O sistemin Windows 7 bellek performansı da 7.4 olur.
  • Teşekkür Ederim Hayırlısı Artık Aldik Bi Kere İade - Değişim Yapamam Cünkü Acil Lazımdı Bu Sistem
  • Ramlar 1600 MHZ'de Calısmıyor O.C CL tRCD ayarlarini nasıl yapicam bilgisi olan varmi :S
  • Keşke 1333 mhz li bi ram alsaymışsın 1600 mhz la arasında %1-2 fark anca vardır. Ama bu sistem de sana iyi bir performans verir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Acele işe şeytan karışır derler ama sen yırtmışsın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.