Şimdi Ara

Ace Combat 6: Fires of Liberation [ÇIKTI!] (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
266
Cevap
0
Favori
14.884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu tarz oyunları beğenmeyen ben bile çok beğendim.ilk fırsatta alıcam gerçekten hoşuma gitti tarzımı biraz değiştireyim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: gaiden

bu tarz oyunları beğenmeyen ben bile çok beğendim.ilk fırsatta alıcam gerçekten hoşuma gitti tarzımı biraz değiştireyim...

hiphopçı mı olacaksınkıyafet istersen bende altairin kullandığı elbisenin neredeyse aynısı var tek farkı renkleri, başına geçirir dolaşırsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeRo_MeRT -- 25 Ağustos 2008; 12:02:19 >
  • şu an bu oyunu oynamaktayım ama görevler çok uzun sürüyor...ortalama 30 dk falan sürüyor...hatta bazen bu 30 dk lık görev bittiğinde mission update diyor bir 30 dk daha...
    bakalım kısmet tamamlayabilecekmiyim şu oyunu...
  • süreklilik gerektirmediği için ben arada oynuyorum en son 11 yada 12. görevde kalmıştım galiba. oyun öyle bir yapıya sahip ki diğer oyunlar gibi bölüm geç oyun bitsin değil. istersen canın sıkıldı aç 3. bölümü yeni aldığın uçak ile oyna. sıkıcı değil yani.
  • Ben yeni uçak alamadan kapatmıştım oyunu.Neden bilmiyorum.
  • beni pek sarmadı ps 1 de bitirmiştim ace combat 2 yada 3 tü ama bunu beğenmedim pek patlama efektleri falan iyi değil ayrıca daha ilk görevi bile geçmedim çünkü ps 1 dekiyle aynı
  • bu tür oyunlarda öncelikle tüm training bölümlerini üşenmeden oynayın. yoksa çok işinize yarayacak hareketleri sonradan öğrendiğinizde, keşke baştan beri bunları uygulasaydım diyebiliyorsunuz. ayrıca her görev için seçilecek silah modelinin de ayrı bir önemi var.
  • evet tutorial kısmını eksiksiz ve mümkünse ikişer defa oynamak lazım...yoksa amele amele dolaşıyosun ve bir halt edemiyosun...
    şunu da belirteyim sonunu getirmeden bırakacağım ilk oyun alucak galiba 10. görevdeyim ve bayaaa bir sıktı.
    yine seçilecek silah da çok önemli oyunda yerdeki hedehler için air to ground silahı seçmelisiniz yok eğer uçakları vuracağınız bir bölümse air to air seçmelisiniz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: tolgay007

beni pek sarmadı ps 1 de bitirmiştim ace combat 2 yada 3 tü ama bunu beğenmedim pek patlama efektleri falan iyi değil ayrıca daha ilk görevi bile geçmedim çünkü ps 1 dekiyle aynı

iyi değilmi iyisini söylede onu oynayalım
    bu oyun için sırf xbox aldık
  • ben bıraktım oyunu yaw....10. görevi bir türlü geçemedim... bir de oyunda yeni birşey yok hep aynı hedefe kilitlen vur... sadece yeni uçak falan o kadar....
    ilk başlarda güzel gelmişti ama şimdi elimi süresim gelmiyor...zaten koydum kutuya kaldırdım...şimdi fifa09 ve nba2k9 oynuyorum...
  • tamam işte bu da fifa, nba ya da araba yarışları gibi. pek birşey değişmez ki. oyunda gökyüzü, arazi ve düşman var, futbolda da saha ve rakip takım var. arada oynaman yetiyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: siyahbalik

tamam işte bu da fifa, nba ya da araba yarışları gibi. pek birşey değişmez ki. oyunda gökyüzü, arazi ve düşman var, futbolda da saha ve rakip takım var. arada oynaman yetiyor

Ben 3-5 defa bitirdim tum singelini, Live uzeri savaslar yaptim, co-op'larini bitirdim...kisacasi Ace Combat 6'yla cok eglendim...simdi ise yeni oyunlar geliyor ve ara-sira cikartip keyfine bir yarim saat, 1 saat oynarim.
  • arkadaşlar 13. bölümdeki görevleri tamamlayınca son bir ek görev veriyo.hava saldırısına maruz kalıyoruz ve orda bir tane uçak var onu bir trlü indiremedim.bu bölümü geçen arkadaşalr hangi uçak ve bombayı kullandılar acaba.Ben f-117 yi alıyorum kendim ve wingman için.havaalanını ele geçirdikten sonra uçak saldırıları başlayınca da air to air güdümlü füze yüklüyorum iki uçağada ama bir türlü indiremedim şu adamı.ya beni vuruyorlar yada süre yetmiyor.
  • şu konuyu bi hortlatayım..Bu oyunda kamera açısını değiştiremiyormuyuz öncekji versiyonlarda kokpitten ya da uçağın önünden kullanabiliyorduk..Hatta psp versiyonuda böyle..
  • quote:

Orijinalden alıntı: abderalı

şu konuyu bi hortlatayım..Bu oyunda kamera açısını değiştiremiyormuyuz öncekji versiyonlarda kokpitten ya da uçağın önünden kullanabiliyorduk..Hatta psp versiyonuda böyle..

tam olarak hatırlamıyorum ,
     Ace Combat 6: Fires of Liberation [ÇIKTI!]
    ya da
    tuşuna bas,oyunun tadını çıkar...

• quote:

Orijinalden alıntı: adnan1905

quote:

şu konuyu bi hortlatayım..Bu oyunda kamera açısını değiştiremiyormuyuz öncekji versiyonlarda kokpitten ya da uçağın önünden kullanabiliyorduk..Hatta psp versiyonuda böyle..

2-3 defa bitirdim

ama yeter ya insan 7 sini çıkarır ama haber bile yok

• quote:

Orijinalden alıntı: adnan1905

quote:

tam olarak hatırlamıyorum ,
    ya da

çok teşekkürler..sabah kızım uçak kullanmak istedi bütün gece bulamadığım tuşu kızım buldu.

• ben yillardir ilk bolumdeyim
  • bende ne hikmetse bugün tekrar bitirdim oyunu şunun 7 .si çıksada oynasak
  • var mı online oynayacak olan hortlatmış oldum ama olsun
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.