Telefonum bozulduğu için düşünmek için çok zamanım yoktu. Edirne kipadan 770tl ye telpa garantili ace2 aldım. İnş. pişman olmam. ilk defa android işletim sistemli bir telefon kullanacağım için bundan sonraki eklenti, program, güncelleme ile ilgili tavsiyelerinizi bekliyorum.
1- Program, güncelleme vs ile ilgili bilgisayar ortamında yükleme yapabilirmiyim. yoksa şebeke üzerinden mi indireceğiz hep. nokia nın pc suite ine benzeyen bir yazılım var mı samsung da. cd falan çıkmadı çünkü.
2- Olmazsa olmaz dediğiniz program var mı? kısaca program tavsiyeleriniz diyebiliriz. Birde bunların indirilmesi ve kurulması ile ilgili dikkat etmem gereken özel bir durum var mı?
3- teli aldığım yerdeki arkadaş google in bir hizmetinden bahsetmişti, gmail üye adınla girip ücretsiz istediğini indirebilirsin falan dedi. tam adresini biliyorsanız paylaşırmısınız.
Not : Başlık açmadan önce ace2 nin ana başlığına baktım ve kaç sayfa mesaj okudum bilmiyorum. Hep fiyat ve diğer tellerle kıyaslama yoluna gidilmiş, başlık açmak zorunda kaldım.
quote:
Orijinalden alıntı: nuribjk
Telefonum bozulduğu için düşünmek için çok zamanım yoktu. Edirne kipadan 770tl ye telpa garantili ace2 aldım. İnş. pişman olmam. ilk defa android işletim sistemli bir telefon kullanacağım için bundan sonraki eklenti, program, güncelleme ile ilgili tavsiyelerinizi bekliyorum.
1- Program, güncelleme vs ile ilgili bilgisayar ortamında yükleme yapabilirmiyim. yoksa şebeke üzerinden mi indireceğiz hep. nokia nın pc suite ine benzeyen bir yazılım var mı samsung da. cd falan çıkmadı çünkü.
2- Olmazsa olmaz dediğiniz program var mı? kısaca program tavsiyeleriniz diyebiliriz. Birde bunların indirilmesi ve kurulması ile ilgili dikkat etmem gereken özel bir durum var mı?
3- teli aldığım yerdeki arkadaş google in bir hizmetinden bahsetmişti, gmail üye adınla girip ücretsiz istediğini indirebilirsin falan dedi. tam adresini biliyorsanız paylaşırmısınız.
Not : Başlık açmadan önce ace2 nin ana başlığına baktım ve kaç sayfa mesaj okudum bilmiyorum. Hep fiyat ve diğer tellerle kıyaslama yoluna gidilmiş, başlık açmak zorunda kaldım.
güncelleme yapmak için pcye kies veya odin gibi programlar yukleyip ordan guncelleme yapabilirsiniz
gerekli uygulamalar olarak ben sunlari kullaniyorum androzip barkod scanner antutu benchmark ve quadrant swiftkey board(klavye) aklima gelen bunlar oyun olaraksa asphalt 7 modern combat3 nova 3 fifa ve pes 2012 real racing 2 racinng moto vs daha devam eder aklima gelen bunlar
oyun uygulama indirmek icin google play yuklu telde ona girin bi google hesabi acin ve girin bazi oyunlr paralidir eger para vermeyecekseniz oyun ismini yazip sonuna apk ekleyip pcye indirip ordan tele atabilirsiniz eer oyunun datasi varsa apkyi tele kurup oyuna girdikten sonra data dosyalarini wifiden indirebilirsiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Telefonda kullandığım programları yazayım, belki bazıları işine yarar; lg Camera SuperSU Chainfire3D AnTuTu CPU Master Pro avast!Mobile Security Volume+ MoboPlayer ile codeği MX Player ile codeği BSPlayer ile codeği Player Pro ile DSPPack Poweramp Galaxy S3 Dandelion Adobe Flash Player 11.1 Opera Mini UCBrowser ES File Explorer Titanium Backup Easy Task Killer Easy Battery Saver OfficeSuite Pro Smart Office 2 Perfect Applock! Widget Locker PicSay Pro Pixlr-o-matic Özlü Sözler RealCalc Battery Solo Widget Lucky Patcher Smart Ram Booster Cardiograph
quote:
1-Kies adında bir program var. 2-Türk Aygırı yazmış zaten benim yazmama gerek yok çok. 3-Android geliştiricisi Google zaten.Google yani gmail hesabında google play(android market) e girebiliyorsunuz.