Şimdi Ara

Account not in this store uyarısı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
19.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar ios 6 dan sonra bu hatayı alıyorum. Hesabım TR hesabı ve 2 senedir kullandığım bir hesap. Güncelleme yapmak veya app indirmek isteyince bu uyarı çıkıyor ve altında şöyle yazıyor;

Your account is not valid for use in U.S. Store. You must switch to Turkey store before purcasing.

Ayarlar>store a bakıncada TR olarak görünüyor ve uygulamalar TR ye açık uygulamalar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhabalar,

aynı sorun benim de başıma geldi ve çözüm buldum

app store "öne çıkanlar" sayfasının en altında apple kimliğiniz gözükmekte.. çıkış yapın ve tekrar giriş yapın.. yine bir hata verecektir ama güncellemeler inecektir. Ben yaptım ve daha önce hata alarak indiremediğim güncellemeleri indirdim.

Bu da çözüm olmazssa, bir yol daha var

Ayarlar > itunes store > apple kimliği butonunu tıklıyoruz. Apple kimliğini göster diyoruz ve buradaki ülke durmunu geçici olarak değiştiriyoruz.

Dilerim yardımcı olabilmişimdir..

iyi günler herkese
  • quote:

Orijinalden alıntı: XGM

Merhabalar,

app store "öne çıkanlar" sayfasının en altında apple kimliğiniz gözükmekte.. çıkış yapın ve tekrar giriş yapın.. yine bir hata verecektir ama güncellemeler inecektir. Ben yaptım ve daha önce hata alarak indiremediğim güncellemeleri indirdim.

Ayarlar > itunes store > apple kimliği butonunu tıklıyoruz. Apple kimliğini göster diyoruz ve buradaki ülke durmunu geçici olarak değiştiriyoruz.

iyi günler herkese

İlginiz için teşekkürler.
    Daha önce ayarlardan gir çık çok yaptım olmadı ama son kez çıkış yapıp güncelle dedim. Mevcut apple kimliğini kullan diyerek giriş yaptım ve hallettim

• bende aynı problemi gazete bayisi ve ibookta yaşıyorum ne yapmam gerek anlayamadım
  • teşekkür ederim kolay ve anlaşılır çözüm için..
  • quote:

Orijinalden alıntı: XGM

Merhabalar,

iyi günler herkese

Tam olarak hata şu şekilde "your account is not valid for use in the u.s. store..." diye devam ediyor.

Konuyu hortlatmak gibi olacak ama çok işime yaradı , ilk yöntem ile çözdüm. Teşekkür etmek istedim.

• İki yöntemde olmadı bende bi türlü güncelleyemiyorum whatsappı, ücretsiz indirmiştim zamanında onla bi alakası olabilir mi?
    İlk fotoğraf us apple store ikinci fotoğraf türk apple store. Yardımcı olabilir misiniz
     Account not in this store uyarısı? Account not in this store uyarısı?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.