Bildirim
Accord 2.0 yakıt tüketimi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
normal kulanımda 9-10 litre arası yakar accord güzeldir taş gibi ömürlük arabadır kafaya koyduysan temiz bulursan kaçırma al derim. -
Normal kullanımda şehir içi 10 un altına inemezsin ama lpg takılabiliniyor diye biliyorum -
Yakıtını bimem ama bugün otobanda en son kasası ile biraz gittik.Performansı çok kötü! çok zor hızlanıyor.Nerde eski kasa 2.4 accordlar! Bir daha öyle accord gelmez kanımca!!! -
quote:
Orijinalden alıntı: diskriminant
Yakıtını bimem ama bugün otobanda en son kasası ile biraz gittik.Performansı çok kötü! çok zor hızlanıyor.Nerde eski kasa 2.4 accordlar! Bir daha öyle accord gelmez kanımca!!!
Eminmisniz 2.0 156 hp motor gayet iyi hızlanıyor bence -
İstanbulda imkanı yok 11 litrenin altına inemessiniz.Lpg de ben taktırmam şahsen. -
Alacağım araç muhtemelen LPG li olacak, yoksa da ben taktıracağım zaten. Şehir içi 11-12lt benim için katlanılabilir bir değer, ama tabi fazlası bozar Bir yerlerde şehir içi 12lt civarında benzin yaktığını okudum, eğer doğruysa lpg de 13,5 lt nin altında yakmaz, bu da biraz fazla.
Performans konusunda fikirlerinizide alırsam iyi olur. Şu an yeni kasa 1.6 civic düz vites aracım var, bundan iyi gitmeli... -
quote:
Orijinalden alıntı: çekomastik
Alacağım araç muhtemelen LPG li olacak, yoksa da ben taktıracağım zaten. Şehir içi 11-12lt benim için katlanılabilir bir değer, ama tabi fazlası bozarBir yerlerde şehir içi 12lt civarında benzin yaktığını okudum, eğer doğruysa lpg de 13,5 lt nin altında yakmaz, bu da biraz fazla.
Performans konusunda fikirlerinizide alırsam iyi olur. Şu an yeni kasa 1.6 civic düz vites aracım var, bundan iyi gitmeli...
Emin olun şuanki aracınızdan çok daha iyi gider.Fakat dediğim gibi çok yakar.özellikle şuanki aracınıza göre.Biraz performanslı kullandığınızda 13-14 litreleri görmeniz çok kolay.Fakat dediğim gibi araç iyi yürüyor.Bu konuda güvenebilirsiniz araca
-
quote:
Alacağım araç muhtemelen LPG li olacak, yoksa da ben taktıracağım zaten. Şehir içi 11-12lt benim için katlanılabilir bir değer, ama tabi fazlası bozarBir yerlerde şehir içi 12lt civarında benzin yaktığını okudum, eğer doğruysa lpg de 13,5 lt nin altında yakmaz, bu da biraz fazla.
Performans konusunda fikirlerinizide alırsam iyi olur. Şu an yeni kasa 1.6 civic düz vites aracım var, bundan iyi gitmeli...
otomatık oldugu ıcın ondan ıyı gitmez yeni kasa civic düz vites dediğin araç 10 snyede 0-100 yapıyor. accord otomatikler 11 sanıyenin altına inemez ama o kadar kötüde performansı yok güncel kasa accordu çok kullanmışlığım var gitmiyor diyenler heralde 3000cc motorlardan aşşa araba kullanmıyorlar araç zorlanmadan 200 ü vuruyor daha ne yapıcak acaba.
-
quote:
Orijinalden alıntı: aanil
quote:
otomatık oldugu ıcın ondan ıyı gitmez yeni kasa civic düz vites dediğin araç 10 snyede 0-100 yapıyor. accord otomatikler 11 sanıyenin altına inemez ama o kadar kötüde performansı yok güncel kasa accordu çok kullanmışlığım var gitmiyor diyenler heralde 3000cc motorlardan aşşa araba kullanmıyorlar araç zorlanmadan 200 ü vuruyor daha ne yapıcak acaba.
hocam performans 0-100 demek değildir sadece.Civic manuelde olsa yolda Accordla beraber gidemez.
-
quote:
Orijinalden alıntı: SLVR61
quote:
quote:
hocam performans 0-100 demek değildir sadece.Civic manuelde olsa yolda Accordla beraber gidemez.
düz civiclerin nası gittiğini ve güncel kasa otomatik accordun nası gittiğini çok iyi biliyorum accord sadece 180 den sonra civici geçmeye veya farkı kapatmaya başlar. Benim aracım otomatik olmasına rağmen 120-130 a kadar kolay kolay kopmuyorum accorda karşı ki manuel zaten direk önde gider benim iddam bu yönde ama konumuz bu değil accordun performansı fazlasıyla yeterli manuel civic kadar kısalarda seri olamaz uzunda dediğim gibi anca.
-
quote:
Accord 2.0 yakıt tüketim değerlerini kullananlardan öğrenmek istiyorum. 2006 sonrasında bildiğim kadarıyla VSA mevcutmuş, ne dersiniz alınırmı sizce?
bilmiyorumda 2.0 bir otomobil düşünüyorsan eğer bence birde 2006-2007 makyajlı kasa mazda 6 2.0 manuellerine baksan. yeni kasa değil 2006 da makyajmandı ve 141 hp motoru 147 hp ye manuelide 6 ileri manuele çavrildi.
2.0 ve lpg düşünüyorsan mazdaların lpg uyumuda iyi olur. hem manuel olduğu için otomatiğin yakacağı fazladan 1.5 litre karın olur ayrıca hemde daha performanslı olur.hemde 5000 civarı daha uyguna bulabilirsin mazdayı örnek ilan göstereyim.
hatta uygun fiyata yeni kasası bile varmış :DDD bu yeni kasasının ilanı. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-mazda-6-siyah-orijinal-56568879/detay/ ama adam gib görünmesi için daha büyük jantlara ihtiyacı var
bu ilanda benim dediğim eski kasasının makyajlısı.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-bu-kadar-temizini-bulmaniz-zorrr-56462285/detay/
bose ses sistemine kadar full dolu bir otomobil donanım olarak. esp de mevcut.
-
quote:
quote:
quote:
quote:
düz civiclerin nası gittiğini ve güncel kasa otomatik accordun nası gittiğini çok iyi biliyorum accord sadece 180 den sonra civici geçmeye veya farkı kapatmaya başlar. Benim aracım otomatik olmasına rağmen 120-130 a kadar kolay kolay kopmuyorum accorda karşı ki manuel zaten direk önde gider benim iddam bu yönde ama konumuz bu değil accordun performansı fazlasıyla yeterli manuel civic kadar kısalarda seri olamaz uzunda dediğim gibi anca.
Ben 2 aracında manuelini kullandım.Accord 2.0 olduğunu fazlasıyla hissettiriyor.Civicte motor olarak bana göre en iyi japon aracı.Hatta 132 lik toyota motorundan çok daha iyi.En azından benim gözlemim bu yönde.Bana göre Tsi motordan sonra kullanımı en zevkli motor.
Herneyse konumuza dönersek Accordun performansı eğer daha önce V6 ve üstü araçlar kullanmadıysanız sizi memnun edecektir
-
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Ben 2 aracında manuelini kullandım.Accord 2.0 olduğunu fazlasıyla hissettiriyor.Civicte motor olarak bana göre en iyi japon aracı.Hatta 132 lik toyota motorundan çok daha iyi.En azından benim gözlemim bu yönde.Bana göre Tsi motordan sonra kullanımı en zevkli motor.
Herneyse konumuza dönersek Accordun performansı eğer daha önce V6 ve üstü araçlar kullanmadıysanız sizi memnun edecektir
yanlış anlaşılma oldu heralde ben düz civicle otomatik accordu kıyasladım siz heralde 2 sinide düz olarak dediniz :)) accord da düz olursa civice göre tabiki ağır basar dediğniz gibi daha önce v6 motor falan kullanmayan bir kişi fazlasıyla beğenir ve zevk alır böle keyifli bir motor olamaz :))
-
quote:
Orijinalden alıntı: kendikendine
quote:
Accord 2.0 yakıt tüketim değerlerini kullananlardan öğrenmek istiyorum. 2006 sonrasında bildiğim kadarıyla VSA mevcutmuş, ne dersiniz alınırmı sizce?
bilmiyorumda 2.0 bir otomobil düşünüyorsan eğer bence birde 2006-2007 makyajlı kasa mazda 6 2.0 manuellerine baksan. yeni kasa değil 2006 da makyajmandı ve 141 hp motoru 147 hp ye manuelide 6 ileri manuele çavrildi.
2.0 ve lpg düşünüyorsan mazdaların lpg uyumuda iyi olur. hem manuel olduğu için otomatiğin yakacağı fazladan 1.5 litre karın olur ayrıca hemde daha performanslı olur.hemde 5000 civarı daha uyguna bulabilirsin mazdayı örnek ilan göstereyim.
hatta uygun fiyata yeni kasası bile varmış :DDD bu yeni kasasının ilanı. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-mazda-6-siyah-orijinal-56568879/detay/ ama adam gib görünmesi için daha büyük jantlara ihtiyacı var
bu ilanda benim dediğim eski kasasının makyajlısı.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-bu-kadar-temizini-bulmaniz-zorrr-56462285/detay/
bose ses sistemine kadar full dolu bir otomobil donanım olarak. esp de mevcut.
o yeni kasa pert büyük ihtimal
-
bilmiyorum walla yazmamış ilanda ama en donanımsız versiyonu. -
Mazda 6'yı ben de çok beğeniyorum ama, D sınıfına geçme isteğimin temelinde daha az yol sesi, süspansiyon konforu ve tokluk hissiyatı var. Özellikle yeni kasa mazda 6 ların süspansiyonu ve sürüş dinamikleri sportif ayarlanmış, o yüzden eliyorum.
Accord daha önce hiç kullanmadım, ama kendi aracıma göre illaki daha tok ve konforludur (özellikle yol-lastik sesi anlamında) diye tahmin ediyorum.
Başka önerileriniz varsa onlarıda değerlendirmek isterim. -
D sınıfında premium falan fark etmez üstüne model tanıman tecrübe sabittir ancakyakıt tüketimi can yakabilir sonuçta 2.0 benzinli sehirler arası 7.0 lt sehir içi 12 lt yakar
-
quote:
Orijinalden alıntı: musch-lee
D sınıfında premium falan fark etmez üstüne model tanıman tecrübe sabittirancakyakıt tüketimi can yakabilir sonuçta 2.0 benzinli sehirler arası 7.0 lt sehir içi 12 lt yakar
Accord için mi dedin? Tam anlayamadım -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: musch-lee
D sınıfında premium falan fark etmez üstüne model tanıman tecrübe sabittirancakyakıt tüketimi can yakabilir sonuçta 2.0 benzinli sehirler arası 7.0 lt sehir içi 12 lt yakar
Accord için mi dedin? Tam anlayamadım
evet hocam accord için söyledim neden?
Benzer içerikler
- focus 1
- kaskodan cam değişimi
- egea"nın en dolu paketi hangisi
- lokal boya fiyatları
- far buğulanması
- honda jazz crosstar fiyat
- en az yakan arabalar
- araç muayene
- byd seal fiyat
- taigo bagaj hacmi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X