Şimdi Ara

Access Point'in başına gelenler... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Kullanabilirsin fakat kabloyu kaliteli seçmeni tavsiye ederim. Şuan benim cihaz CAT5E kablo üzerinden besleniyor. Kablo uzunluğunu daha çok uzatmak istiyorsan 12 volt 2 amperlik adaptör kullanabilirsin. Voltu yüksek adaptör kullanmamalısın bu uygulamada, çünkü pasif PoE düzeneğidir bu.

    PoE: Power Over Ethernet
    Türkçe karşılığı: Ethernet üzerinden güç aktarma



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi microsonic -- 28 Nisan 2010; 4:59:14 >
  • Cevabınız için teşekkürler.

    iki adet usb wireless adaptorum var. Usb adaptorlerde fazla uzun usb kablo kullanılamıyor. Zira Gsky 500 Mw adaptorum 5 metrelik usb kablo ile çalışmıyor. o yüzden bu modemi satın almak Client modda kullanmak istiyorum.

    1-Tp-link TL-WA5110G Client modda denedinizmi? ürün bildiğiniz gibi 400 mw gücünde. AP olarak 400 Mw kullanmak mümkün. Client olarakda bu güçte kullanmak mümkünmüdür?

    Cat5 ve Cat 6 kabloların bildiğiniz gibi en iyi avantajı 100 metre mesafeye kadar kullanıma izin vermesidir. işte bu yüzden Tp-link TL-WA5110G satın almak istiyorum.
    2-15 metre veya çalışmaz ise 10 metre Cat 5 kablo ile kullanmak istiyorum. 10 metre uzunluk ta çalışırmı?

    3-Kaliteli Cat5 modem diyorsunuzda Ben modemlerden ve Cat5 kablolarından fazla anlamıyorum. Bilgisayarcıya gidip bana 10 metre veya 15 metre cat5 kablo yapmasını isteyecem. Cat5 kablonun kaliteli olduğunu nasıl anlayabilirim?

    4-Tp-link TL-WA5110G modemi çatı arasına veya kutu içinde dış ortama koyup Client modda bağlanmak istiyorum. sizin gibi ürünü nem korozyona karşı modlama yapmazsam bi sorun olurmu? zira ürün sürekli çalışacağından mevcut ısısını koruyabilirmi?

    Siz kaç metre Cat5 kablo ile kullanıyorsunuz?

    Cevaplarsanız çok sevinirim. şimdiden teşekkürler.




  • Client modda denemedim. Cihazı hangi modda çalıştırırsanız çalıştırın yüksek verim alacaksınız. Dikkat etmeniz gereken, şifreleme sistemi ve cihazın çalışma kanalı.

    10 metre uzunluktaki kabloda güç kaybı olmaz, benim kullandığım kablonun uzunluğu 9 metre şuan.

    Kablonun kaletili olup olmadığını anlamanın yolu içindeki bakır kabloların 50 mm kalınlığından az olmamasıdır... Kabloyu bilgisayarcıda yaptıracaksanız çok dikkatli olun, çünkü kablo dizilişinde hata olursa cihazın ethernet denetleyici ve buna bağlı birleşenler zarar görebilir.

    Benim cihaz çatıda değil, çatının üst bölümünde çalışmak için hazırlandı. Şuan evin içinde deneme olarak çalıştırıyorum. Boru bulup dikeceğim yakında çatıya. Yani kar, yağmur görecek cihaz kutunun içinde olsa bile. O yüzden cihazın kendi içindeki ısı veya soğuma cihazı etkileyecektir.
  • Arkadaşlar
    tp-link TL-WA5110G
    satın aldım
    bu cihazı evimdeki interneti komşulara wireless ile yayabilirmiyim?
  • ...............



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silistreli -- 26 Ağustos 2021; 15:37:13 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.