Bildirim
Access Point Ağ Kurulumu İçin Tavsiye

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Tube 2h kullan derim dostum. -
5210 dan umudu kestiysen airos yükle derim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: yücel52
5210 dan umudu kestiysen airos yükle derim
Eyvallah hocam, hemen yükleyeyim bir araştırıp. -
mac adresini okeyliyor ama mp5 notfound yazıyor nedense ilerleyemedim, o değil de 7210N alsam o da 2.4 ghz 150 mbps nasıl randıman alabilir miyim hocam? -
quote:
Orijinalden alıntı: direkt3d
mac adresini okeyliyor ama mp5 notfound yazıyor nedense ilerleyemedim, o değil de 7210N alsam o da 2.4 ghz 150 mbps nasıl randıman alabilir miyim hocam?
Forumda konusu var yükleme yapanların
Tp linki bosverin ubnt daha alin imkan varsa
Hocam anten masrafı da çıkmasın istiyorum. Ama haklısınız. Teşekkürler -
quote:
Hocam anten masrafı da çıkmasın istiyorum. Ama haklısınız. Teşekkürler
Dışortam ap lerde zaten kendi panel antenleri oluyor
Bullet tarzı cihazlar için anten zaten şart
Hocam öneriler omni alarak tube 2h ile bir deneyim sağlayabileceğim yönünde ancak omni de 5210g fiyatında olduğundan yine kararı ben omni'ye verdim. 7210n'e pek güvenemedim sonuç olarak omni'de karar kılsam da yeni bir 5210g dumanını attırır izlenimini veriyor bana. -
quote:
Hocam öneriler omni alarak tube 2h ile bir deneyim sağlayabileceğim yönünde ancak omni de 5210g fiyatında olduğundan yine kararı ben omni'ye verdim. 7210n'e pek güvenemedim sonuç olarak omni'de karar kılsam da yeni bir 5210g dumanını attırır izlenimini veriyor bana.
150 metreye yayın vermek istiyorsunuz
Yönlü yerine neden omni olarak istiyorsunuz
Hocam fikirleriniz için teşekkür ederim de bu konuda ve bir başka forumda mevcut konum hakkında pek aydınlanamadım. Grid antenim var yanlışlıkla onu almıştım. Üzerinden 1 yıl geçti duruyor içeride, 5210G boşa düşünce Alfaya anten olarak ne alsam da bu boşluğu doldursam? hocam yönlü anten derken bir link verebilir misiniz? -
quote:
Hocam fikirleriniz için teşekkür ederim de bu konuda ve bir başka forumda mevcut konum hakkında pek aydınlanamadım. Grid antenim var yanlışlıkla onu almıştım. Üzerinden 1 yıl geçti duruyor içeride, 5210G boşa düşünce Alfaya anten olarak ne alsam da bu boşluğu doldursam? hocam yönlü anten derken bir link verebilir misiniz?
Bu mesafede grid anten mantiksiz
Suan sizin elinizde hazır donanım neler var
150 metre için ubnt loco m2 olabilir
http://m.n11.com/ubnt-loco-m2-24-ghz-150mbps-access-point-P49210687
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Sayın hocam Allah razı olsun biraz olsun fikirlerinizle düşünmeme katkıda bulunuyorsunuz. Bendeki cihaz Alfa Tube2H ( Bullet 2hp'nin çakması gibi bir şey ) ve grid var. Gridi satmalıyım bu durumda il içine birine. Ya M2 alacağım ya da buna tek yönlü anten öyle mi hocam? -
quote:
Sayın hocam Allah razı olsun biraz olsun fikirlerinizle düşünmeme katkıda bulunuyorsunuz. Bendeki cihaz Alfa Tube2H ( Bullet 2hp'nin çakması gibi bir şey ) ve grid var. Gridi satmalıyım bu durumda il içine birine. Ya M2 alacağım ya da buna tek yönlü anten öyle mi hocam?
Rica ederim
Alfa ubnt çakması değil biraz kalite olarak fark olabilir
Ama tp linkten iyidir
Grid antenlerin amacı uzak mesafe ptp için
Açısı dar olduğu için ayarlaması zordur
5210 tarzı cihazların açıları birazdaha geniştir
Aslinda 5210 a airos yi kurabilirseniz sorun kalmayacak
Sağolun Yücel hocam, Airos'u yükledim. Şimdi ayarlarını yapıp test edeceğim. Sonuçlarını sizinle paylaşacağım inşallah. -
quote:
Sağolun Yücel hocam, Airos'u yükledim. Şimdi ayarlarını yapıp test edeceğim. Sonuçlarını sizinle paylaşacağım inşallah.
Tp linkin kendi yazılımından daha kararlı çalışacağına şüphem yok
Bu arada tp link gibi markayı kötülemek gibi niyetin yok ama yazılim tarafının çokta iyi olmadığı bir gerçek
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X