Şimdi Ara

Acces Point Bağlantı Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhaba, ben dün TL-WA801ND model bir acces point aldim ama bilgisayarim masaustu, wifi alici cihazim yok, modemde bizim evde degil o yuzden kablosuz alip bilgisayarima repeater ve client modu ile kablo araciligiyla baglamak istedim fakat baglantiyi yaptigimda bir turlu erisim olmadi unlem isareti kalkmadi hatta telefonla kablosuz bile baglanamadim ip adresi aliniyo diyor oylece kaliyor ayrica arkadasimin evinde denedik rahatca baglandi tahminimce sorun sinyalden olabilir arkadasin evde 60-70 dB ile baglanmistik ama benimki 30-40 dB civari oldugu icin ya da interneti cektigim modemden modelinden falan kaynaklaniyo lutfen yardimci olun naptiysam olmadi..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kendi yazılımı sorunlu ayarları tam yapan bile
    Ddwrt ile sağlıklı çalışıyor cihaz

• demek istediginizi tam anlayamadim biraz daha acarmisiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: saglam318

demek istediginizi tam anlayamadim biraz daha acarmisiniz

Yukarda yazım hatası olmuş
    Demek istediğim tp linkin kendi yazılımı sorunlu
    841 hp modeli var bende yayın gücü iyi olsa da cihaz yükü sevmiyor
    Cihaziniza ddwrt kurup bütün sorunlardan kurtulabilirsiniz

• yücel52 kullanıcısına yanıt
    onerinizi denicem ama sunuda soyliyim benim cihazin yazilimi arayuzu bi cins yani digerlerine gore farkli gibi anlayamadim

• saglam318 S kullanıcısına yanıt
    biraz sıkıntı bunun kurulumu, Universal Repeater seçip Survey ' e tıklayınız bağlanacağınız modemi seçin kaydedin, sonra wifi security ' den modemin şifresini girin kaydedin, olursa olur olmazsa tam anlatım evimdeki bilgisayarımdaydı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

biraz sıkıntı bunun kurulumu, Universal Repeater seçip Survey ' e tıklayınız bağlanacağınız modemi seçin kaydedin, sonra wifi security ' den modemin şifresini girin kaydedin, olursa olur olmazsa tam anlatım evimdeki bilgisayarımdaydı.

golddan almistim bugun gittim cihazi yenisiyle degistirdim yine olmadi yarin gidip acces pointi verip wifi alicisi alcam para iade yapmiyolarmis degerimde alisveris yapcam ama sizin soylediginizide deniyim belki olur gerek kalmaz urunu geri vermeme

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.