Şimdi Ara

ACCENT YUMURTA / 1994-2000 (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
2.961
Cevap
38
Favori
466.986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yakıttan dolayımı yoksa farklı bir nedenle mi?
  • Merhaba Arkadaşlar 98 GLS 101 000 Km de masrafsız 10500 e aldım sadece anten de bi sorun var diğer tüm fonksiyonları çalışıyor sizce fazlamı para vermişim?
    Birde ehliyeti yeni aldım ilk arabam yani acemiyim
    bana bile 2. vitesin 1. vites den pek bir farkı yok gibi geldi yoksa yanılıyor muyum ?
  • Hayırlı olsun.
    accent vitesleri kemikli bir yapıdadır. SErt olması doğaldır.
    Otomatik anten motorlu 50-60 civarı olmalı.
  • peki üstad pahalı ucuz bi yorumda bulunmamışsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrahgs07

peki üstad pahalı ucuz bi yorumda bulunmamışsın

Hayırlı olsun yeni aracınız www.akparca.com dan uygun fiyatta bulabilirsin tüm accent parçalarını ...
  • Arkadaşlar hangi lastigi önerirsiniz.benimkilerin degişim zamanı geldi artık.miclenden şaşam diyo herkes fakat biraz pahalı.metroda var bi lastik pirellinin yan ürünüymüş ismi şimdi gelmedi aklıma.59 lira takma balasta ücretsiz.yoksa hiç maceraya girmeyip gidip paşa paşa miclenmi alıyım.
  • Dayım iskitlerde lastik firmasında çalışıyor pirelli ve petlas satıyolar en ucuzundan petlas aldık bizim kabak yazlık lastikler daha iyiydi valla :D Kaliteden şaşma bence pişman olmassın

Eğer pirelli kullanmayı düşünürsen iskonto falan filan indirim yaptırırız dayıma

• Michelin her zamanki gibi ilk tercih olmakla bilrikte ekonomik sınıfta Starmax/ MAbor / Sava / Debica PAsio 2 uygun fiyata tavsiyelerimdir. Accentlerde yumuşak lastiktir.

Sava yı ben kullanıyorum.LAstik ısındıktan sonra üstüne tanımam.Ama soğuk iken hiç güvenme.
    Pirelli P3000/ Ceat spider ..uzak dur. Israrla Uzak dur. yoksa yolda paten kaymaya başlıyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogunmas

Michelin her zamanki gibi ilk tercih olmakla bilrikte ekonomik sınıfta Starmax/ MAbor / Sava / Debica PAsio 2 uygun fiyata tavsiyelerimdir. Accentlerde yumuşak lastiktir.

Sava yı ben kullanıyorum.LAstik ısındıktan sonra üstüne tanımam.Ama soğuk iken hiç güvenme.
    Pirelli P3000/ Ceat spider ..uzak dur. Israrla Uzak dur. yoksa yolda paten kaymaya başlıyorsun.

Aynen katılıyorum bizim yumurtada Pirelli p3000 var aldığımızdan beri, acayip kayıyor araba virajlarda yolda tutmak zor. pirelli almayın bencede. Eski renault11 e michelin almıştık canavar gibiydi. gerçi biraz uğultu yapıyodu yumuşak lastik olduğu için ama fren yapınca zınk diye duruyodu araba. bide acayip ses çıkartıyordu fren sırasında. Lastik yumuşak olduğu için yapışıyodu asfalta ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salsakingss -- 17 Şubat 2011; 13:32:02 >

• hepinize teşekkür ederim arkadaşlar.gayet aydınlatıcı oldu verdiginiz cevaplar.ucuz olunca insanın aklı karışıyo tabi ama lastik gibi önemli bi konuda kaliteden taviz vermemek galiba.michelin alıyım kafam rahat etsin.
  • Hangi modelidir bilmem ama küçük dayım hankok marka lastiği 6 yıl boyunca (kış mevsiminde) kullandı kimsenin çıkamadığı yolları bile üstünden yıllar geçmesine rağmen rahatlıkla tırmanıyordu çiviliydi sanırım
    Biz kış başı petlasın en ucuz serisi olan lastikten aldık modelini bilmiyorum ama en ucuzu buydu İnanın bizim yazlık kabak lastikler bundan daha iyi

• arkadaşlar aracımı satmamın nedeni yakıttan dolayı 1300cc lik araba kmde en fazla 3,20 bin yakarken 1300cc lik motor nasıl olurda 375 bin yakabilir zoruma gitmeye başladı artık deqişmedik yeri kalmadı ama hala aynı tüp beyni deqişeçek dediler bakalım deqiştirsem acaba düşermi boşunada 125 tl vermek istemiyorum acıkcası ahmet abi senin yakıt ne alemde ilk tercihim tepra 2,0 ie ikinci tercihim ise doqan slx 1,6 i.e olacak ve son tercihim ise 2001 accent gibi bakalım belli olmaz yakıt düşerse eqer oda zor bi durum gibi yola devam
  • arkadaşlar aracımı satmamın nedeni yakıttan dolayı 1600cc lik araba kmde en fazla 3,20 bin yakarken 1300cc lik motor nasıl olurda 375 bin yakabilir zoruma gitmeye başladı artık deqişmedik yeri kalmadı ama hala aynı tüp beyni deqişeçek dediler bakalım deqiştirsem acaba düşermi boşunada 125 tl vermek istemiyorum acıkcası ahmet abi senin yakıt ne alemde ilk tercihim tepra 2,0 ie ikinci tercihim ise doqan slx 1,6 i.e olacak ve son tercihim ise 2001 accent gibi bakalım belli olmaz yakıt düşerse eqer oda zor bi durum gibi yola devam
  • Bizim yakıt düştü ALLAH a şükür oksijen sensörü meselesi var bide ona baktır istersen +++++ 125 liraya ne beyni alıyosun çok merak ettim biz atiker i 50 tl ye aldık beyin fiyatını çok yüksek sallamışlara bence 1.Filtreler 2. baskı-balata 3.Atiker gaz beyni 4. Gaz ayarı 5. Ben en önemlisindenbiri rot balans
    Sen neler yaptırdın bakayım ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: _ÖNDER_64

arkadaşlar aracımı satmamın nedeni yakıttan dolayı 1600cc lik araba kmde en fazla 3,20 bin yakarken 1300cc lik motor nasıl olurda 375 bin yakabilir zoruma gitmeye başladı artık deqişmedik yeri kalmadı ama hala aynı tüp beyni deqişeçek dediler bakalım deqiştirsem acaba düşermi boşunada 125 tl vermek istemiyorum acıkcası ahmet abi senin yakıt ne alemde ilk tercihim tepra 2,0 ie ikinci tercihim ise doqan slx 1,6 i.e olacak ve son tercihim ise 2001 accent gibi bakalım belli olmaz yakıt düşerse eqer oda zor bi durum gibi yola devam

40 TL verip aracınbeynini okuttun mu ?
  • abi beyin tüp beyni atiker 125 tl takması içnde deqiştirdiklerim baskı balata ön takımdan bazı parçalar buji+kablosu eksoz sistemi kopmle deqişti karbüratör temzlqi hava filtresi bu kadar abi burası küççük şehir herşey pahalı burda mahrumiyet bölqesi snki adama diyemiosunki şu beyni tak olursa aliyim olmazsa kalsın die illa alçan zaten beyni deqiştirtiçem oqunmas abi o dedigin hani beyne baktır demişsin ya o 40 deqil 80 civarı burda para kalmadı artık iflamı kuruttular burda bnm herşey uçuo sanki türkiyenn başka yeri burası abi beyni deqiştircem olmazsa satacam gitsin yapçak başka çaare yok dediklerinizi teker teker uyguluycam bkm düşeçekmi
  • Allahın aşkına ya, bir makineye bağlamaya 80 TL mi alıyor özeller.
    O paradan nasıl hayır görüyorlar sonra.
    Bir bağlayacak. Makine arızayı söyleyecek 12 dk.

12 Dk da 80 TL iyi para + malzeme .. çok ayıp be..
  • ogunmas abi senin dedigin makine olayı serviste mi 40 tl..?? öle ise bütün ana servislerde aynımıdır fiyatı..?? bi sorum dha var arabanın yagı deqişeçek hanqi marka yag önerirsiniz 2 aya kalmaz tüp beynini deqiştirtiçem burdakilere soracam bakalım beyni ben getirsem kaç tl ye takarsınız die uyqun bişy derlerse ben ya ahmet abiye yada sna ogunmas abi burdan para havele ediyim siz bna beyni yollayın olurmu öle
  • son bi sorum dha vardı yag deqişimi + filtresi serviste kaç tl civarındadır acaba bilgsi olan varsa yazarsa sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: _ÖNDER_64

ogunmas abi senin dedigin makine olayı serviste mi 40 tl..?? öle ise bütün ana servislerde aynımıdır fiyatı..?? bi sorum dha var arabanın yagı deqişeçek hanqi marka yag önerirsiniz 2 aya kalmaz tüp beynini deqiştirtiçem burdakilere soracam bakalım beyni ben getirsem kaç tl ye takarsınız die uyqun bişy derlerse ben ya ahmet abiye yada sna ogunmas abi burdan para havele ediyim siz bna beyni yollayın olurmu öle

Bu cihaz sadece serviste yok.
    Dışarıda öel bir tamircide ! Fiat multijet e bakabilen yazılım ile içerisindeki seçim sayesinde aracına baktırabiliyrosun.
    sadece bunu kullanan kişi yazılıma hakim olsun.

Ben dizel enjeksiyon tamircisinde baktırdım :)
  • 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.