Şimdi Ara

ACCENT YUMURTA / 1994-2000 (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.961
Cevap
38
Favori
467.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mert107

Saolun arkadaşlar allahtan ufak bir sıyrık bile yok kardeşimde en büyük temennide zaten bu!

hyundai'i ben çok sevdim bu elimdeki aracı satarım ya da satmam Allah ömür verdigi sürece binecegiz inecegiz otomobile ve her zaman alırken hyundai markasını ilk sıraya koyacagım fiyat kalite performans olarak..

Yumurta'dan i40'a geçmeyi çok isterdim fakat yetkili birisi hyundai'de satıcı konumundaki i40'ın 2 litre motor ile gelecegini söyledi ne kadar dogru bilmem..

Yeni Nesil Elantra yı bekleyin :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: efekan258
    .......
    Eyvallah saolun. Sıralı sistemlerden hangisini tavsiye edersiniz peki?

LPG de Yerlilerde BRC + Atiker servis konusunda yeterliler.
    Yabancılarda Bana göre Bulunduğunuz yerde SErvisiniz var ise araştırarak TArtarini,
    İtalyanların yüz akı ve kaliteli ürün
  • Beyler şimdi nası anlatayım arabada kuş sesi gibi bi ses vardı kaputu kaldırıp baktım sabah debriyaja bastığımızda şanzumanın üstünde bulunan debriyaja bastıkca hareket eden bi zımpırtı var İşte o titriyor ve kuş gibi şakıyor mübarek ne yapmak lazım?? Şanzumanmı indircez illa?? Ha çokta rahatsız eden bişey değil ama yinede olmsada olur.. Help me

• Burç lastiği aşınmış bozlulmuş, uydurma lastik parçası, kabiliyetine bağlı,
    Takımı 50 TL
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogunmas

quote:

Orijinalden alıntı: mert107

Saolun arkadaşlar allahtan ufak bir sıyrık bile yok kardeşimde en büyük temennide zaten bu!

hyundai'i ben çok sevdim bu elimdeki aracı satarım ya da satmam Allah ömür verdigi sürece binecegiz inecegiz otomobile ve her zaman alırken hyundai markasını ilk sıraya koyacagım fiyat kalite performans olarak..

Yumurta'dan i40'a geçmeyi çok isterdim fakat yetkili birisi hyundai'de satıcı konumundaki i40'ın 2 litre motor ile gelecegini söyledi ne kadar dogru bilmem..

Yeni Nesil Elantra yı bekleyin :)

İnşallah darısı hepimizin başına !

benim kafama takılan bir soru var cevaplayabilicek kimse var mı acaba ?

Şimdi benim şuçum kabahatım yokken madur duruma düştüm aracımın degeri düştü 15-20 gün araçsız kalacagım git gel bir ton para harcayacagım bu gibi durumlarda hak talep edemezmiyim karşı taraftan mahkemeye versem ?

• Bu ibrelerin bulunduğu gösterge panelini nasıl sökerim aydınlatmayla ilgili???
  • Doğru ya ben bunu hiç düşünemedim benim araç ta ondan fazla yakıyo hava buz gibi zaten ısınana kadar varıcağım yere gidiyorum zaten ısınana kadar maaşallah otomatik jikle devir saatini 3 e kadar çıkarıyo bas bas bağırıyo zavallı araba ısınıcam die
  • ahmetozdogan06 o paneli benim de sökmem lazım araba 50 ve 60 km hızla giderken ibrenin teli şıkır şıkır ses yapıyo fiber kablosu mu ne varmış ondan dediler ogunmas senin bi bilgin var mı bu konuda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetozdogan06

Bu ibrelerin bulunduğu gösterge panelini nasıl sökerim aydınlatmayla ilgili???

Panel içi üst 2 vidayı sök
    direksiyonu alta kadar indir.
    Siyah kenar plastik korumayı beze sarılmış düz tornavida ucu ile kanırtarakçıkart
    4 vidayı sök
    panel elinde :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eggg

ahmetozdogan06 o paneli benim de sökmem lazım araba 50 ve 60 km hızla giderken ibrenin teli şıkır şıkır ses yapıyo fiber kablosu mu ne varmış ondan dediler ogunmas senin bi bilgin var mı bu konuda?

cevabı Ahmet e verdim :)
  • Hay aksi yaw bu sefer 200 e gelmeden tek ışığa düştü lpg seviyesi annem arabayı çalıştırdığıyla hareket etmesi bir sanırım bu yüksek devirde çalışma meselesi yüzünden oldu önceden ısıtıp ver,irdim anneme son yakıt alımından sonra hiç ısınmadan direk hareket ettiği için oldu sanırım sizce???????
  • quote:

Dostlar bugün itibariyle 98 model 1.5 gls accentimle aranızdayım. Araç benzinli. Aldığım arkadaş 560km uzun yolu 103tl benzinle gittiğini söyledi. Sizce bu araca lpg taktırmalı mıyım? Yakıtta ne farkeder? Arabanın performansında bir düşüş oluşturur mu? Birde sıralı sistem mi takılması gerekiyor acaba bunlara? Aracı şehir içindede kullanacağım 1-2 haftada birde 200-300km uzun yol yapabilirim. Tavsiyeleriniz nedir öğrenmek isterim...

kardeş hayırlı olsun güle güle kullanın ne kadara aldınız ?
  • Saolasın 10.750 aldık.. Açıkcası alırken tam piyasasını bilmiyordum ama arabanın temizliğine kandık aldık çokda memnunum. Sanayideki ustalarda beğendi. Bu model arabalarda her yönden temizini aramak lazım..
  • quote:

Dostlar bugün itibariyle 98 model 1.5 gls accentimle aranızdayım. Araç benzinli. Aldığım arkadaş 560km uzun yolu 103tl benzinle gittiğini söyledi. Sizce bu araca lpg taktırmalı mıyım? Yakıtta ne farkeder? Arabanın performansında bir düşüş oluşturur mu? Birde sıralı sistem mi takılması gerekiyor acaba bunlara? Aracı şehir içindede kullanacağım 1-2 haftada birde 200-300km uzun yol yapabilirim. Tavsiyeleriniz nedir öğrenmek isterim...

Hayırlı olsun, aracınızdan kesinlikle memnun kalacaksınız, ama aldığınız arkadaş ya hesap yapmayı bilmiyor yada size yalan söylemiş, şu anki benzin fiyatlarıyla dediğiniz KM. yi ne kadar sakin kullanırsanız kullanın 130-140 tlden aşağı yakmaz. Şiddetle tüpü tavsiye ederim ben 1 sene dayanabidim ayda ortalama 1000 km yapıyorum taktırdım. Ama motor 30 dereceye gelince gaza geçiyor şehir içinde gideceğim yerin yarısını benzinle gidiyorum kışın böyle bir sıkıntı var tabi. Ama ne kadar doğru bilmiyorum, bu tüp geçişi zaman ayarlı yapılabiliyormuş.

• quote:

Saolasın 10.750 aldık.. Açıkcası alırken tam piyasasını bilmiyordum ama arabanın temizliğine kandık aldık çokda memnunum. Sanayideki ustalarda beğendi. Bu model arabalarda her yönden temizini aramak lazım..

Hayırlı olsun güle güle kullanın
  • Bugün Az önce aracı yıkadım (99 accent) tavanda 3-4 tane nokta şekkinde çürümemi paslanmamı nedir turuncu noktalar gördüm ne yapmak gerek nedir bu nasıl önleriz bunların çoğalmasını???
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhek

quote:

Hayırlı olsun, aracınızdan kesinlikle memnun kalacaksınız, ama aldığınız arkadaş ya hesap yapmayı bilmiyor yada size yalan söylemiş, şu anki benzin fiyatlarıyla dediğiniz KM. yi ne kadar sakin kullanırsanız kullanın 130-140 tlden aşağı yakmaz. Şiddetle tüpü tavsiye ederim ben 1 sene dayanabidim ayda ortalama 1000 km yapıyorum taktırdım. Ama motor 30 dereceye gelince gaza geçiyor şehir içinde gideceğim yerin yarısını benzinle gidiyorum kışın böyle bir sıkıntı var tabi. Ama ne kadar doğru bilmiyorum, bu tüp geçişi zaman ayarlı yapılabiliyormuş.

Doğru söylüyorsunuz o değerlere ulaşmak mümkün değil kullandıkça daha da iyi anladım yakıt sarfiyatını. En kısa zamanda tüp taktırmayı düşünüyorum bende..

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmetozdogan06

Bugün Az önce aracı yıkadım (99 accent) tavanda 3-4 tane nokta şekkinde çürümemi paslanmamı nedir turuncu noktalar gördüm ne yapmak gerek nedir bu nasıl önleriz bunların çoğalmasını???

Sıkıntı yapma. Çoğunda tavanda olabilecek şeylerdir.

dokunma kalsın.
  • arkadşlar ben aracımı satmaya karar verdim alacak olan arkadaşlar irtibata gecsinlerarabanın vizesi 3 ay önce yapıldı eksoz tkopmle deqişti orjinaliyle baskı balata öntakımlar elden qeçti baskı blata deqişti öntakım körükleri deişti cam sensörü var ufak yollu ses sistemi var aracın modeli 2000 mod. yumurta kasa yumurtaların son modeli hyundai accent 1,3 LX anlıycanız aracımın 1 tl bile masrafı yok alacak arkadaş kulandıkça ALLAH razı olsun diyeçektir fiyatı 10200 dür fiyatta uyqun bişyler yapılır
  • quote:

Orijinalden alıntı: _ÖNDER_64

arkadşlar ben aracımı satmaya karar verdim alacak olan arkadaşlar irtibata gecsinlerarabanın vizesi 3 ay önce yapıldı eksoz tkopmle deqişti orjinaliyle baskı balata öntakımlar elden qeçti baskı blata deqişti öntakım körükleri deişti cam sensörü var ufak yollu ses sistemi var aracın modeli 2000 mod. yumurta kasa yumurtaların son modeli hyundai accent 1,3 LX anlıycanız aracımın 1 tl bile masrafı yok alacak arkadaş kulandıkça ALLAH razı olsun diyeçektir fiyatı 10200 dür fiyatta uyqun bişyler yapılır

ALLAH satıpazarı versin önder saarsın hangi öodel araç almayı düşünüyosun??
  • 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.