ACCENT ERA NEDEN BU KADAR AGIR!!!???? b SINIFNDAKİ araçlar era'ya göre tüy gibi kalıYOR.Nedeni ögrenibilir miyim?Accent için teneke gibi'çok arzalı diyor..Bende B sınıfı bir araç sahibi olmak isteyen birisi olarak bunlar çok aklımı karıştırıyor...
Hüseyin Bey sorunuza takımda cevap verdim,oradan devam edebiliriz bu konuyu konu bütünlüğünü bozmaması için silerseniz daha iyi olur(tabi ki bana göre),diğer sorularınızada takım da direk kullanıcıları tarafından cevaplara ulaşabilirsiniz.Saygılarımla.
selam reis cevaplamış zaten ama bişi sölim arkadaş, arabadan çok anlamana gerek yok eranın rakipleri sembol ve albea dır tabi yeni çıkan blue yu saymazsak sen bu üç arabaya bak kendin karar ver ha dersen ki para önemli diil reno cliograndtur dci 85 lik dinamik versiyon al bin b sınıfı steyşın ya da hb dersen polo al b sınıfı rahatına bak yok ben illa b sınıf sedan olsun para da kolay kazanılmıyor dersen albea , sembol, ve eranın en ucuz hangisiyse onu al 35 aylık 20420 km deki aracım ilk günkü gibi hala arıza marıza da yok forumda geçen vardı sıfır benzinli polo yolda kalmış çok arızalı arabalar şu pololar
Biraz geç kaldım ama olsun arkadaşlar.Bende de era var çokda ağır değil aslında 1280 kg civarı azami ise 1500 kg. 1.4 motor 97 beygire göre ideal gibi sanki.Öyle çokda teneke bi araba değil arkdadan golf 5 dokunduu hafiften arkdasın erasına golf ön yere indi eranın tampon küçük bir göçük