Şimdi Ara

accent era 1.5 crdi vgt style almayı düşünüyorum siz ne dersiniz....... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
49
Cevap
0
Favori
26.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güzel araç, güzel donanım paketi. Mümkün ise "0" 1.5vgt alınız, tadından yiyemeyiniz.
  • benim şirket aracım şu an 9000 km de

sağ taraf iki cam ötüyor,
    bagaj kapağı kafanıza düşüyor,
    koltuk gıcırdıyor, göğüsten sesler geliyor
    abs rezalet
    yol tutuş sıfır

artıları
    ucuz
    iş görüyor
    motoru çok iyi devirleniyor

sonuç: daha önce kullandığım lada vegayla aynı işçilik
    keyf için binilecek araba değil, ekonomi için alınınabilir belki
  • 1998 de en son euro n cup testine gırmıs bır arac olan accent guvenlık acısından kuskulu bır arac. ve eranın guvenlık testıne hıc gırmemıs olması rahatsız edıcı bır durum. 28000 ytl sevıyesıne cıkabılıosan toyota yarıs 1.33 bakabılırsın .hem 5 yıldız almıs bır otomobıl hemde yedek parcaları turevlerıne gore ekonomık 101 hp yakıt tuketımı oldukca dusukguvenlık donanımları cok ust sevıyede

saygılar...
  • Bu arabanın dizel ve otomatik seçeneği var mı
  • emrahozkan, era'yı yerin dibine soktun.
    herkes öyle mi düşünüyor?
    ben de era almayı düşünüyordum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: esrarengiz08

Bu arabanın dizel ve otomatik seçeneği var mı

evet var.
    hatta yeni çıktı.

YENİ 1.5 CRDi-VGT TEAM OTM.
    28.200 TL

YENİ 1.5 CRDi-VGT TEAM ABS OTM.
    29.200 TL

YENİ 1.5 CRDi-VGT SELECT OTM.
    31.450 TL

YENİ 1.5 CRDi-VGT STYLE OTM.
    33.550 TL
  • era 1.5crdi vgt style: 32.500 Bu arabaya bu kadar para vermeyin derim ben sebebi ise 2.elde kaybedeceğiniz büyük mebla. Benim önerim 2008 model 1.4 tdi stylance seat cordoba almanızdır. Daha 10bin km.de birçok 2008 model mevcut piyasada daha tertemiz. Yakıt ekonomisi era ile aynıdır ve era'nın style donanımıyla hemen hemen aynı donanıma sahiptir tek eksiği;
    -ön 2 perde hava yastığı
    Ama era'nın cordoya göre eksikleri;
    -hız sabitleyici
    -hıza duyarlı elektroservo direksiyon
    -park sensörü
    Ayrıca cordoba sınıfının en iyi yol tutuşuna sahip arabasıdır araştırabilirsiniz (eranın da içinde bulunduğu b sınıfı). Ayrıca yukarda bir arkadaş era sınıfının en iyi fren mesafesine sahip aracı demiş cordobanın da 39metredir ve aynıdır, zirveyi paylaşıyorlar. Euroncap'tan 4 yıldız almıştır. Ve son olarak 485lt bagaj hacmine sahiptir eranın ki 390lt. Sorunuz varsa cevaplarım aynı arabadan bende var şuan.
  • -hıza duyarlı elektroservo direksiyon
    eranın expo modellerinde standarttır
  • quote:

Orijinalden alıntı: kentaur

Ben bu tip direksiyon sisteminin erada kilitlenmeye sebep olduğu için normal hidrolik direksiyona döndüklerini biliyorum. Ve zaten sitede hidrolik direksiyon yazıyor ve ayrıca expo modeli nedir? start, team, select, style bu kadar olduğunu sanıyorum?
  • valla bir ara şüphe ettim başka bir arabadanmı bahsediyoruz diye...

bende 2007 model Team ABS var, 55.000 km'yi geçti,

yazdıklarının hiçbirine katılmıyorum, aracı alırken ilaç firmasında çalışan ve senin gibi era kullanan 80 personelli bir firmanın 10-15 çalışanına sordum hepside şüphesiz al dediler.

aracımda diğer arkadaşların yazdığı gibi ESP'den kaynaklanan direksiyon arızası yok, Hyundai bu arızayı yaşayan yada direksiyon sorunu olduğunu düşünen tüm müşterilerinin direksiyon millerini üscretsiz değiştirmiş, benim aracımında daha önceki sahibi bu değişimi servisinden yaptırmış.

aracın start modeli olabilirmi, o modellerde yalıtım ve malzemeden çalma olmuş diye duydum.

Kişisel görüşümü yazayım;

Havalı amortisör kullanıldığından yaylanma biraz daha fazla, virajlarda daha dikkatli olmak gerekiyor, Ön camlar teleskobik cam olduğundan hızınızı fark edemiyorsunuz, 70'le giderken size pek o hızda gitmiyormuşsunuz gibi geliyor :)) park edecek yerlerde yeri küçük gördüğünüzden bu biraz sıkıntı yaratabiliyor. :))

Ses yalıtımı, motor performansı ve frenler çok iyi, inşallah kazasız belasız kullanıp aracımı değiştirdiğimde otomatik vitesli bir Eraba ile aracımı yenileyeceğim.

quote:

Orijinalden alıntı: emrahozkan

benim şirket aracım şu an 9000 km de

sağ taraf iki cam ötüyor,
    bagaj kapağı kafanıza düşüyor,
    koltuk gıcırdıyor, göğüsten sesler geliyor
    abs rezalet
    yol tutuş sıfır

artıları
    ucuz
    iş görüyor
    motoru çok iyi devirleniyor

sonuç: daha önce kullandığım lada vegayla aynı işçilik
    keyf için binilecek araba değil, ekonomi için alınınabilir belki

• 2006 Accent Era 1.6 Style sahibi olarak söylüyorum Araç kesinlikle sınıfındaki en iyi araç zaten satış istatistikleride bunu kanıtlıyor. İster benzinli ister LPG ister dizel alın hepsi de sınıfında başarılı modeller. Hızlanma ve ara hızlanma değerleri gerçekten çok iyi konforu da yeteri kadar sonuçta B Sınıfı bir sedan araç. Ncap testine girmedi fakat platform kardeşi Kia Rio testten 4 Yıldız almayı başardı.
  • performasn ve yakıt olarak senı fazasıyla memnun edecektır
  • arkadaşlar tekrar söylüyorum era yada başka bir araç ne alırsanız alın ama sıfır almayın çok zarar ettiriyo temiz çok az km lerde araçlar var 5-6 bin lira daha ucuz dayıoğlu 28500 liraya aldığı erayı 2007 model 16500 e zor sattı
    ama genede tercih sizin
  • quote:

Orijinalden alıntı: crepis

arkadaşlar tekrar söylüyorum era yada başka bir araç ne alırsanız alın ama sıfır almayın çok zarar ettiriyo temiz çok az km lerde araçlar var 5-6 bin lira daha ucuz dayıoğlu 28500 liraya aldığı erayı 2007 model 16500 e zor sattı
    ama genede tercih sizin

öyle ama piyasa yalancı dolu ikinci el oto almak deveyi hendekten atlatmaktan zor bu stresi yaşamamak için söylediğin farkı verecek bi ton insan var satmam binerim diyenlerin ilk tercihi 0 oluyor haksız da sayılmazlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: pckopat_6

quote:

Ben bu tip direksiyon sisteminin erada kilitlenmeye sebep olduğu için normal hidrolik direksiyona döndüklerini biliyorum. Ve zaten sitede hidrolik direksiyon yazıyor ve ayrıca expo modeli nedir? start, team, select, style bu kadar olduğunu sanıyorum?

dediğin doğru eranın ilk çıkan serisinde 2006 model olanlarında EPS te kilitlenme oluyordu daha sonra bunu düzelttiler ve 2007 modellerde kullandılar.
    2008, 2009 ve 2010 modellerde sadece Türkiye için hidrolik direksiyona geçildi.
    ihraç edilen araçların hepsinde EPS direksiyon mevcut ve bazı expo araçlar Türkiyedede satılmaktadır.
    örneneğin benim araç 2009 team abs expo ve EPS direksiyonlu.

• 2. el oto almak çok riskli...
    hele benim gibi ilk arabasını alacaklar için...
  • Türkiye de 2. el araba almak, deveye hendek atlatmaktan daha zor...
    0 km alın kafanız rahat olsun
    varsın olmasın bi iki donanımı düşük olsun ama 0 km olsun
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: pckopat_6

quote:

dediğin doğru eranın ilk çıkan serisinde 2006 model olanlarında EPS te kilitlenme oluyordu daha sonra bunu düzelttiler ve 2007 modellerde kullandılar.
    2008, 2009 ve 2010 modellerde sadece Türkiye için hidrolik direksiyona geçildi.
    ihraç edilen araçların hepsinde EPS direksiyon mevcut ve bazı expo araçlar Türkiyedede satılmaktadır.
    örneneğin benim araç 2009 team abs expo ve EPS direksiyonlu.

peki eps direksiyon mu daha iyi yoksa hidrolik mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Prof.Matematik
    peki eps direksiyon mu daha iyi yoksa hidrolik mi?

Eps daha iyidir çünkü hıza duyarlı. Daha yavaşken daha yumuşak, yüksek hızlarda sertleşen bir sistem yani park ederken tek parmakla çevirebilirsiniz ama süratli giderken maksimum direksiyon hakimiyetine sahip olursunuz
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.