Şimdi Ara

Acayip Randevu Kız Hesabı Ödedi Ve Telimi Karıştırmış

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler özet geçiyorum.Arkadaş ortamından tanıştığım bi' kızla buluştuk.Onun seçtiği kafeye gittik,çünkü eğer benim takıldığım mekanlardan birine götürürsem,ve sonra kavga-dövüş ayrılırsak kendi takıldığım yerlerde görmem diye düşündüm.

Neyse,işte gittik kafeye,çok acayip tatlı ve içeçek isimleri var.Fransızca desem değil ingilizce desem hiç değil.İtalyancanın yandan yemişiyle Almanca karması gibi bi' dilden fırmala gibi isimler.Baktım,telaffuz bir yana dursun daha okuma okuyamıyorum(hele uzunca birinin ismi c,h,s,m gibi harflerle başlıyor ve kelimlerin devamında araya k,t,n harfleri serpiştirilmiş)kız ne dediyse aynısından istedim.Daha okuymıyorum bile.İçecek olarak çikolata tadında güzel bir kahve,ve kekimsi;turtamsı bir dilim geldi.

Kızın facebook sayfasını duvarını vs. bayağı yoklamıştım neyden hoşlanır,huyu nedir bakındım duvarına beğenilerine vs. Bayağı bir konu açıldı.Tabi benim telefona mesaj geldi baktım operatör mesajı,umursamadım telefonu koydum masanın üstüne.Ama çok simetriğimdim.Telefon wave 525(samsung star gibi bir görünüşü var,beyaz).Telefonun kenarı masanın kenarına paralel.

Evet değdiğim gibi simetrik davranırım,dikkat ederim herşeye.Telefon ekranının altındaki 3 tuş bana dönük.Yani telefonun ön yüzü bana bakıyor.Buluşmanın sonuna doğru lavaboya gideceğimi belirtip kalktım masadan.Bizim masadan lavabo kapısı çok rahat gözüküyor,ve hiç koridor,dönüş vs. yok.Direk gözüküyor.Eğer öyle olmasa lavabodan çıktıktan sonra kordorun vs. köşesinden biraz kıza bakardım ben yokken ne yapıyor diye ama bakamadım düm düzdü.

Masaya vardığımda iki şey dikkatimi çekti.İlki,telefon kıza dönüktü,yani bahsettiğim 3 tuş kıza dönüktü ekran ona bakıyordu,ve telefonun simetrisi bozulmuştu.Telefonun kenrıyla masanın kenarı paralel değildi.İkinci dikkatimi çeken şey kız hesabı ödemiş.Hsepla ilgili yapacak birşey gelmedi.Biraz kem küm ettim baktım olmuyor uzatmadım.Telefonumuysa karıştırabildiğini sanmıyorum,takvime bile giremez,herşeye şifre koydum telefonda.

Siz ne düşünüyorsunuz?Kızla mesajlaşırken veya ikinci buluşmada nasıl davranmalıyım?

• kıza hesap ödetmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiişşşşşşşşşşşşşşşşşş

• Kız başka biri varmı hayatında diye bakmış şimdiden kıskanmış senden hoşlanıyor belli.

Ayrıca kızmı ödedi hesabı
  • eğer buluşmalarda kız hesabı ödemek için ısrar ediyorsa bırakın ödesin ısrar etmeyin ödemek için çoğu kişi bunu yanlış birşey olarak görür ama değil hepsi olmasada çoğu kız hesabı erkeklere ödetmekten hoşlanmaz hoşlanmıyor tecrübeyle sabittir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nikopoll

eğer buluşmalarda kız hesabı ödemek için ısrar ediyorsa bırakın ödesin ısrar etmeyin ödemek için çoğu kişi bunu yanlış birşey olarak görür ama değil hepsi olmasada çoğu kız hesabı erkeklere ödetmekten hoşlanmaz hoşlanmıyor tecrübeyle sabittir

İmza..
  • 2.de de hesabı kıza ödet bence :D
  • Çıkarıp masaya vursaydın !
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hacı kız ödüyorsa paket yapıp banada birşeyler yollasana... fakiriiimmmm

Kızların öyle hesap ödeme isyekleri vardır onlarda kendilerinin bir ağırlığının olduğunu göstermeye çalışırlar.
  • telefonunu karıştırması geçmişinde başka olaylar oldugunu gösterir
    şifreyi kaldır çünkü anladığını anlar salağa yat
    beleşçi değilim ayağına yatmamak istemiştir
    sen ona hediyeler vs. al skoru eşitle
    bişey olursa kardeşine mesaj at her zaman burdayız.
  • quote:

eğer buluşmalarda kız hesabı ödemek için ısrar ediyorsa bırakın ödesin ısrar etmeyin ödemek için çoğu kişi bunu yanlış birşey olarak görür ama değil hepsi olmasada çoğu kız hesabı erkeklere ödetmekten hoşlanmaz hoşlanmıyor tecrübeyle sabittir

Çoğu kız hesap ödetmekten hoşlanmıyor mu? Biz mi şanssızız yani
  • Bence bayan ilk maçı amatör statda oynadığını düşündüğü için hesabı kapatmış rövanşı Nou Camp da oynarsanız şaşırma ve tedarikli ol ( kız ilk hesabı ödediği için maddiyatı pek düşünmicektir diye düşünüyorum )
    Biraz ileri görüşlü birisi galiba bayan
  • İdeal hatun, boşver kurcalama hiç
  • quote:

+1
    Adam haklı çoğu rahatsız oluyor
  • bende de aynısı olmuştu . kızda buluşmuştuk kalkmadan 2dk önce wcye gittim bi çıktım kız çoktan ödemişti hesabı. kızların bugunu bulduk
  • Sizce teli bilerek öyle koymuş olabilir mi?Yani yerinden oynadığı çok belliydi.Tepkimimi ölçüyor mesajlaşırken değinmelimiyim?
  • panpa olurda bu kızla birlikte olursan dikkatli ol kızlar şeytandır ansızın yüz üstü bırakabilir ki büyük ihtimal şimdi teklif etsen sevgilin olmayı kabul eder benim yaşadıklarımı düşmanımın bile yaşamasını istemem
  • quote:

Orijinalden alıntı: kick down

panpa olurda bu kızla birlikte olursan dikkatli ol kızlar şeytandır ansızın yüz üstü bırakabilir ki büyük ihtimal şimdi teklif etsen sevgilin olmayı kabul eder benim yaşadıklarımı düşmanımın bile yaşamasını istemem

Ne yaşadın ki?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: S. Todd

quote:

panpa olurda bu kızla birlikte olursan dikkatli ol kızlar şeytandır ansızın yüz üstü bırakabilir ki büyük ihtimal şimdi teklif etsen sevgilin olmayı kabul eder benim yaşadıklarımı düşmanımın bile yaşamasını istemem

Ne yaşadın ki?

uzun hikaye ama şu kadarını söyleyeyim sevgilim eski bi arkadaşım için beni terk etti arkasını kolladığım biriydi hemde kızlara güven olmuyo anlayacağın o olaydan sonra anneme bile şüpheyle bakar oldum hayatım alt üst oldu
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: S. Todd

quote:

Ne yaşadın ki?

uzun hikaye ama şu kadarını söyleyeyim sevgilim eski bi arkadaşım için beni terk etti arkasını kolladığım biriydi hemde kızlara güven olmuyo anlayacağın o olaydan sonra anneme bile şüpheyle bakar oldum hayatım alt üst oldu

Ha bende özel bi' durum sandım böyle şeyler olur.Biz insanız yapımızda var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Abi bende nedense hesabı kıza ödetmeme hastalığı var. Sanırım ailemden geliyor bilmiyorum ama kızın hesaba 1 TL bile koymasını sevmiyorum. Bir de karşımdaki kız ödeyeceğim falan diye uzatıyorsa oohhh izleyin bizi, yarım saat tartışıyoruz orada. Niye böyle?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.