Şimdi Ara

Acayip bilgisayar son kez satılık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle şunu belirtmeliyim ki , daha önce bu ilanı vermiştim fakat şehir dışına çıkmam nedeniyle maalesef satışı yapamadım. Aynı ilanı tekrar atmak adetim değildir fakat bu sefer fiyatını belirlediğim ve burada satamadığım takdirde ikinci el parça alan bir firmaya kesin satacağım için bir kez daha mesaj atıyorum. Önceki ilanım aşşağıda:

Bilgisayarın özelliklerini aşşağıda yazacağım fakat bu açıklamaları yapmak isedim. Bilgisayar , zamanında Amerika konsolosluğu için hazırlanan konfigürasyonda. Parçalar birbiriyle son derece uyumlu çalışıyor. İşlemci üzerinde ve kasada fan olmadığı için tam anlamıyla sıfır ses ile çalışıyor. Ve bomba haber olarak , P3 olmasına rağmen 866 Mhz hız ile çalışıp ,Need For Speed Underground 2 oyununu kasmadan oynatıyor. Kendi bilgisayarım AMD 2600+ ile arasında hız farkı hemen hemen hiç yok. Normalde sessiz çalıştığı için geceleri downloada bırakıyordum. Kesinlikle satmak istemezdim ama acil para sıkıntısı nedeniyle satıyorum.
    P3 800 @ 866 Mhz
    Hp intel solano chipsetli P3 anakart , onboard ses , ethernet , vga , 2 port USB. Bu arada onboard olan vga kartı 32 MB. Bu kartla bile yüksek çözünürlüklere çıkmanız mümkün ama ayrıca ekran kartı da var.
    64 MB MX 440 ekran kartı
    30 GB HDD
    128 MB SD-RAM
    Floppy
    CD-ROM
    17" Dell Monitör (Çok iyi durumda)
    HP Vectra tamamen vidasız süper bir kasa.

Fiyat olarak samimi konuşacağım. İlk başta 300 YTL düşünüyor olmama rağmen , bazı arkadaşlar işlemcinin üzerinde fan olmamasını , "özel yapım" şeklinde tanımlayarak , 300 YTL'nin üzerinde fiyat teklif ettiler. Şimdi ben de sizin fiyat tekliflerinizi göz önünde bulundurarak , önceliği Ankara'da oturan arkadaşlara vermek üzere değerlendireceğim. Diğer şehirlere de kargo yapmaya açığım. Tekliflerinizi bekliyorum. Saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inshroud -- 31 Ekim 2005, 5:30:15 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hayatım da ilk defa araba aldım.
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.