geçen gün arabayı amcam kullandı sonra ben kullandığımda araba çok değişik geldi. değişiklikler
araç daha çabuk devirlenmeye başladı sabah 120 ile giderken 5.vites istemeyen araba 100 de fln 5 vites istedi, diğer viteslerde aynı şekilde kısaldı.
gaz pedalı sertleşti birde gazı verdiğimi hissediyorum.
ama ben kullandıkça yine eski haline gelmeye başladı araba anlamadım ben bu işi.
Bence psikolojik olarak size oyle geliyor..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
psikolojik nasıl olacakki herzamanki gibi kullandım böyle birşey beklemiyordum ki.
Babam kullandıktan sonra ben de kullanınca öyle oluyorum valla
Babam nasıl sürüyorsa artık bilmiyorum. Motor soğukken bile devirli kullanır ilk viteste 40a gelir falan acaba ondan mı Mesela o 1 gün sürdü geldi diyelim. Sonrakı gün arabayı çalıştırdım sürecem diyelim. Araba çok farklı geliyor gaz tepkisi artıyor sanki daha çok tork veriyor Cidden çok garip yalnız değilsin hocam Gerçi babamdan daha düzgün kullandığımı düşünüyorum. 5.viteste hızlanmaya çalışıyor babam Hız kaç? 60! Böyle de bir dengesizlik var işte.
quote:
Orijinalden alıntı: PetrovaFire
Babam kullandıktan sonra ben de kullanınca öyle oluyorum valla
Babam nasıl sürüyorsa artık bilmiyorum. Motor soğukken bile devirli kullanır ilk viteste 40a gelir falan acaba ondan mı Mesela o 1 gün sürdü geldi diyelim. Sonrakı gün arabayı çalıştırdım sürecem diyelim. Araba çok farklı geliyor gaz tepkisi artıyor sanki daha çok tork veriyor Cidden çok garip yalnız değilsin hocam Gerçi babamdan daha düzgün kullandığımı düşünüyorum. 5.viteste hızlanmaya çalışıyor babam Hız kaç? 60! Böyle de bir dengesizlik var işte.
sizin ve konuyu açan arkadaşın arabaları oruç tutmuş:) yani aracı başkası alınca dinlenmiş. size dinlenmiş olarak geri vermişler. yani demek ki siz yanlış kullanıyorsunuz. babalarınızdan amcalarınızdan daha mi iyi bileceksiniz paçasızlar siziiii. şimdi ikinizde gidip ellerinden öpün o kişilerin :)
yanlız değilmişim bari
çok seri kullanıyor birde, birdaha kullanırsa sorucam çok güzel oluyor öyle.
önceden gaza basa basa zor devirlenen araba gaza dokunur dokunmaz fırlıyor ya