Şimdi Ara

acaba nolacak başarılar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu sene benim yetersizliğimin ve geri kalmışlığımın herhangi bir sayısal zeka vs değil tamamen konu eksiği/lisede yapılan hatalar/zor soru görme/çözme yetersizliği olduğunu fark edip "nasıl ders çalışılır"ı öğrendiğim benim için kritik bir yıldı.

Hedefim Türkçe sosyal mat edebiyat hepsinden olabildiğince yüksek yapıp tyt fen ve tyt/ayt geodan en azından birkaç soru yapmak. Aslında hepsinden olabildiğince net yapmak.

Tyt 70,ayt 45-50 ile artık bu seneyi noktalıyorum. Sınava devasa tyt fen ve tyt/ayt geometri eksiklerimle gireceğim. Tyt matematik bazen 20 üstü gördüm ama ayt matematikte 20 net gördüğümü bile hatırlamıyorum ama bunu denemelerin zorluğuna bağlamak isterim.

Olan oldu artık üzülmek faydasız, olumlu yönlere bakacağım. Korkuların çoğu yersizdir derler. Düzgün bir hukuk gelirse %90 yazarım artık.

O kadar emek verdiniz, bence netleriniz baya iyi forumda gördüğüm kadarıyla. Sakin olun yaparsınız. Şahsi fikrim sınav günlerinde foruma girmeyin veya sınav hakkında konuşmayın moral çok önemli ağzı olan konuşur boşverin. Hepinize başarılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Petruccio -- 7 Haziran 2024; 19:41:55 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Sana da başarılar. İnşallah hepimiz sonuçlarımızdan memnun kalırız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başarılar hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu finalleri ne yapacağız
    2 ay önce açıldı
    tercih yapsak mı ki bu sene?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.