Bildirim
Acaba nedir nedir ? Ss li
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
o niye kırmızı hocam _____________________________ -
Yeni doğmuş kedi. Elleme bırak gitsin seni annesine götürecektir. Evinizi kediler basmış
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Bilmiyorum kıpkırmızı
Anadolu aslanı
İyiki yakalamışsın yoksa feci bir son yaşardın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Game Garaj Slayer R9T3D, Ryzen 9 9955HX3D, RTX 5070 Ti, 32 GB RAM, 1 TB SSD -
Gör forumun halini
Popo deliğine benziyor sanki
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
Bu hikayede yanan ben oluyorum heralde
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
BÖCÜCÜK R.I.P !
_____________________________ Unutmayın ! Demokratik bir hukuk ülkesinde yaşıyorsunuz. Dini inancınıza "arabesk" yaşantınıza göre kurallar belirleyemezsiniz. Eğer ki hakiki bir inanca ve sadakate ihtiyacınız var ise onları ancak hak hukuk ve adalette bulabilirsiniz. -
Kene
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Her şeye canını sıkma ey gönül,
Ne bu dertler kalıcı ne ömür. -
Boşver sen geri koy yürümeye devam etsin
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt