Şimdi Ara

Acaba ben Klinefelter miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
2.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Klinefelter sendromuna bakıyorumda yani bilemiyorum. Vücut çalışıyorum ama pek bir gelişme yok. yani kas gelişimim kızların ki gibi olabilir. Fazla kilolu olmadığım için jinekomasti için bir şey diyemeyeceğim. Kıl olayına gelirsek bacaklarım orman gibidir ama kızlarda da çıkıyor bacakta kıl. Kalçamın nasıl göründüğünü bilmiyorum açıkçası. Kamış boyu 16. Sabah sabah içime bir kurt düştü ya.

Eğer klinefeltersem nasıl anlayabilirim?

• quote:

Orijinalden alıntı: harun50

Kalcan genisse

Valla bilemiyorum geniş mi değil mi yardım edin eğer klinefeltersem bundan sonra farklı seçimler yapacağım hayatımda
  • Kardeş davranış bozukluğu zeka geriliğin varmı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kamis

Ufff be ne yazsam banlanacam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kisirlik yoksa sorn yok sanirim

• 16 ne la hemen çık bu forumdan burda herkesinki en az 22

• mavi gozlu sarisin 1.90 degilsen evet

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sizce imza atsam sorun olur mu
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kromozomları XXY oluyor. Çok düşük bir ihtimal yani. Ama bi test yaptır istersen.

• quote:

Orijinalden alıntı: Omisis046

Kromozomları XXY oluyor. Çok düşük bir ihtimal yani. Ama bi test yaptır istersen.

Test yaptıramam yaşım 17. Aileme ben kadınsı erkek miyim diye de soramam. Evde yapabileceğim bir test falan var mı? Biraz yumuşak biriyimdir zaten.

@görkem zeka geriliği XYY'de oluyor yani süper erkekte. benim sorduğum XXY kadınsı erkek işte.
  • Memelerin ayrık mı? Biraz sarkık mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Burn It To The Ground

quote:

Orijinalden alıntı: Omisis046

Kromozomları XXY oluyor. Çok düşük bir ihtimal yani. Ama bi test yaptır istersen.

Test yaptıramam yaşım 17. Aileme ben kadınsı erkek miyim diye de soramam. Evde yapabileceğim bir test falan var mı? Biraz yumuşak biriyimdir zaten.

@görkem zeka geriliği XYY'de oluyor yani süper erkekte. benim sorduğum XXY kadınsı erkek işte.

Aga çok düşük bir ihtimal o hastalık. Başka sebeplerdendir büyük ihtimalle kadınsılık. Psikolojik de olabilir. 18'e girdikten sonra tek başına test yaptırabilirsin. Hem ailenden de çekinme. Çekinilecek birşey yok. Direk hastalığı açıklama da kan testi filan yaptıralım de. Checkup de mesela. Checkupla belli oluyor mu onu da bilmiyorum ama dediğim gibi düşük bir ihtimal.

• 16 cm ise değilsindir.

• dıştan anlaması kolay olmasa gerek. Testislerine bak ordan anlarsın normalden belirgin derecede küçük olur.

• Kendin ölçtüğün için 16ya pek güvenemiyoruz, kendin biraz bol keseden vermiş olabilirsin. 16 olup da klinefelter de olabilirsin.

Şimdi gençler şöyle bir şey var. Bahsettiğiniz hastalık genetiğinizde hatta direk kromozomlarınızda olan bir bozukluk. Estetik ameliyat, psikolojik danışmanlık, testosteron tedavisi gibi dolaylı tedavilerle hastalığın verdiği sonuçları değiştirmeye çalışabilirsiniz. Ama mesela testosteron almaya başlarsınız saçlarınız dökülür sivilceleriniz çıkar hormonel dengeniz bozulur bu sefer onlardan yakınırsınız.

Hayatta değiştiremeyeceğiniz, kabullenmeniz gereken bazı şeyler olacak. Ve bunlar üzerine ağlayıp kafa yorarsanız yeni yeni sorunlarınız çıkacak. Çözümü de hiçbir zaman bulamayacaksınız. Hayatta başarılı insanı başarısızdan ayıran budur, zorluklarla karşılaştığında savaşıyor mu, kazanamayacağı savaştan çekilmesini biliyor mu, çekildiğinde dimdik ayakta kalıp diğer savaşlara hazırlanabiliyor mu?

Saç dökülmesinden mesela herkes şikayetçi, ama bir kanser hastasının amacı hayatta kalmak olan birinin saçına vereceği önemi düşünün. Demiyorum ki bakımlı olmayın çözmeye çalışmayın durumu ama çözümü olmayan konuları takıntı haline getirip kısa hayatınızı daha zor daha az çekilebilir kılmayın.

• Kalçanın ssini at yorumlayalim

• quote:

Orijinalden alıntı: Liselijojuk

Kalçanın ssini at yorumlayalim

:D aklıma kalçasına kalem sokan çocuk geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: itachi-sama

kisirlik yoksa sorn yok sanirim

Hocam kisirlik olmadigini nasil anlayacak sirf bubu test etmek icin sevgili mi yapsın adam

• quote:

Orijinalden alıntı: NoNickMan

quote:

Hocam kisirlik olmadigini nasil anlayacak sirf bubu test etmek icin sevgili mi yapsın adam

mesela geceleri ruyalaniyor mu?

yani döl (sperm) uretebilyor mu?

bilimsel konusturtmayin bni anlayin istee

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: NoNickMan

quote:

mesela geceleri ruyalaniyor mu?

yani döl (sperm) uretebilyor mu?

bilimsel konusturtmayin bni anlayin istee

Hocam kisirlar da bosaliyor diye biliyorum ama spermler ölü veya dölleme yeteneksiz bir sekilde çıkıyor mikroskopla incelesin m yani napsın

• Bende supheleniyorum yas 20 sakal yok ve kilolu olmamama ragmen cok yagliyim

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.