Şimdi Ara

AC3 Filter SPDIF ilginç. soru? (jazz decoder)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar jazz de-006 decoderim var ayarları aşağıdaki linkteki gibi yaptım ayrıca ALC889 onboard ses kartındanda dts özelliğini aktif ettim. "Use SPDIF" seçeneğini işaretlesemde işaretlemesemde 5+1 ses alıyorum.

http://www.max i cep.com/pc-ses-sistemleri/dijital-codecler-icin-ac3-filter-dd-dts-ayarlari-234890.html

.....DTS ve Ac3 seslerde....
    AC3 Filter"Use SPDIF" seçeneğini işaretliyken etkinken.
    Kmplayer'dan sesi açma kısma yapsamda etki etmiyor ayni ses çıkıyor ses şiddetini sadece decoder ve hoparlör tuşlarıyla ayarlaya biliyorum.
    Ayrıca "Use SPDIF'' etkinken ac3 seslerde decoderden Dolby Digital gözüküyor etkin değilken DTS gözüküyor.
    Dts'de ise fark etmiyor decoder her zaman dts gözüküyor.
    Ayrıca Kmplayer'de tab tuşuna bastığımız zaman sesler 6 kanal olduğu için giriş her zaman 6 kanal gösteriyor bu normal ama "Use SPDIF" etkinken çıkışlar 2 kanal etkisizken 6 kanal gösteriyor.

....................................................

Yine Ayrıca 2 kanal seslerdede "Use SPDIF" etkin değilken dts gösteriyor 6 kanl çıkış gözüküyor etkinken Dolby Digital ve prologic birlikte ve kmplayerden 2 kanal giriş 2 kanl çıkış gözüküyor.

Arkadaşlar biliyorum çok karışık bir yazı oldu ama zaten yaşadığım sorunda karışık hatta sorunmu değil mi onu bile tam olarak anlayamadım. İşin özü şu AC3 Filter'den "Use SPDIF" şeçeneğini etkin yapıyım mı yapmayayım mı.

Not:AC3 Filter'den "Use SPDIF" şeçeneğini etkinkende etkisizkende duyduğum kadarıyla ayni kalitede 6 kanl ses alıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TeknoFiX -- 24 Kasım 2009; 21:24:16 >

Orijinal encode ses direck harici dekodere gidecek.

o kadar.

DTS onnect ve DDL sadece oyun gibi software üretilmiş çevresel sesi tek kablo ile decodere aktarmak içindir.
    dvd gibi medyalarda zaten encode ses vardır, buradaki çevresel ses için ses kartına(çipine) ihtiyacınız yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.