Şimdi Ara

ac3 bsplayer dts

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
1.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • z5500 ses sıstemı kulanıyorum dıjıtal cıkıstn .mkv uzantılı dts fılm ılzmek ıstoyorum fakat ses normal gelıo decoder cozmuo gomplayerda sorun yok o cozuo ama bsplayerda cozemedım ayarla asada mevcut bı goz gezdirirseniz sevinirim .birde en alttakı resme bakarak 2 adet ac3 ayar ekranı var bırı saatin yanındakı sımgeye sagtıkla ulasırken dıgerı programlardan acılabılıo aktıf olan saatın yanındakı sımgeden ulasılan jangısını esas almamız gerekıo

ac3 bsplayer dts

ac3 bsplayer dts

[imagehttp://img515.imageshack.us/img515/213/adszma0.jpg[/simage]
     ac3 bsplayer dts

ac3 bsplayer dts

ac3 bsplayer dts

ac3 bsplayer dts

ac3 bsplayer dts

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theunforgettable -- 27 Eylül 2008; 17:48:29 >

• şu ayarları tam olarak yapıp denermisin

ac3 bsplayer dts

ac3 bsplayer dts

ac3 bsplayer dts

ac3 bsplayer dts

• malesef olmadı
  • BsPlayer'i kullanmayı bırakalı çok uzun süre oldu. Ancak, hatırladığım kadarıyla BSPlayer kullanırken AC3 filter'i aktif hale getirebilmeniz için ilk "AC3 kodlama kullanmak için" seçeneğinde AC3 Filter'i, "Çıkış Aygıtı" olarak ise "System Default" veya "Direct Sound" u seçeneklerinden birini tercih etmeniz gerekir.
  • ne yapsak olmuo program tavsıye edermısınız gom playerve bsplayerden başka
  • KM Player...
    Z5500 ve Optical bağlantıyla uzun süredir kullanıyorum.
    Kendi kodekleriyle birlikte geldiği için, artık kodek paketlerine ihtiyacınız kalmayacak. Kurmadan önce sisteminize yüklü tüm kodek paketlerini kaldırmanızı tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BuraX -- 27 Eylül 2008; 19:22:49 >
  • K-Lite Mega Codec Pack son sürümünü yükleyebilirsiniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dts Sound + :)
    11 yıl önce açıldı
    Pot Player (AC3)
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kmp player kurdum ama ayarlarda zorlanıyorum tarıf edecek varmı arkadaslar
  • bs player biraz sorunlu hakikaten,gom yada kmp gibi oynatıcılar kullan.
  • Media player klasiki nie kullanmıyorsun madem çalışıyor.Ayrıca windows media player 11 de gayet ii onun dışında.Galiba bs player için çözüm yolunu buldum.Başlat/tum programlardan k-lite codecin içinden codec tweak tooldan audio kısmından matroskayu işaretleyip tamam de aynı şeyi video files ve ac3/dts içinde yaptın mı sorun çözülecek büyük olasılıkla.
  • arkadaşlar merhaba;

Bundan iki ay önce Z5500 aldım. Mevcut ses kartım Creative Soundblaster Live 5.1 Digital Entertainment SE.
    Bağlantı şeklim COAX. Windows XP SP2 üzerinde LiveDrvUni-Pack(ENG) driverlarını kullanıyorum. Herşey normal çalışıyor fakat defalarca günlerce denemelerime rağmen DTS ve DD yazısını decoder de göremedim. Kafayı yemek üzereyim. D&R'dan orjinal Dolby Digital Dvd aldım onunla deniyorum ama gene yok. Bütün codecleri ve playerleri denedim. (K-lite, AC3Filter, MPC, WinDVD, PowerDVD, KMP, BSPlayer v.s....) Windows u bile baştan kurdum ama olmadı...
    Lütfen bi el atın... naapcæz ya? bu sistemi Live 5.1 COAX kullanan ve DTS yazısını dekoder de gören varmı???

• Benzer bir sorundan bende müzdaribim ne yazıkki Control panelinden encoder dan DDL ve DTS yi seçtiğim zaman ses alamıyorum fakat off seçeneği aktif olduğunda sistemimden ses alamıyorum. Saolsun bir arkadaşımız forumdan yardımcı olmak için çaba gösterdi fakat çözüm bulamadık.. Bende de ses kartı olarak xfi titanium var optic çıkışı kullanıyorum..
    http://img16.imageshack.us/my.php?image=96898020.jpg
  • mv2 player ve km player hem aktyazı hem digital ses alma bakımından sorunsuz 2 program
  • KMplayer da F2 ile tercihlere giriyorsunuz, Buradan
    Süzgeç kontrolü-->Kod Çözücü kullanımı-->Dahili Ses Kod Çözücüsü
    Genel sekmesinde AC3 ve DTS için SPDIF yaparsanız sorun kalmaz sanırım.

Değiştirme : yanlış resim

ac3 bsplayer dts

ac3 bsplayer dts

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vitex -- 28 Mayıs 2009; 8:08:45 >

• AC3 için resimde görülen ayarları yaparsanız da, ac3 ile kullanabilirsiniz. Diğer sekmelerdeki ayarları yapmanız anlamsız zaten, ses dijital gidecekse etki edemiyorsunuz.

ac3 bsplayer dts

ac3 bsplayer dts

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.