Şimdi Ara

AC Odyssey Türkçe Yama Çalışması BETA (1.5.0 ve 1.0.6 uyumlu) [AnimusProjesi.com] (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
370
Cevap
26
Favori
94.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
49 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Oyunu yamanın beta versiyonu ile bitirdim ve bitmemesi için çok uğraştım ama bitti.. o kadar güzel ki oyun. Ayrıca yama da BETA hali bile oynanır, baya keyifli. Öyle sizi hikayeden soğutacak ya da yüzüne bakılmayacak bir sıkıntısı yok. Ellerinize sağlık tekrar.

    Bu arada ben "şahsım olarak" (:)) korsan kullananlarla, ücretli yamaları "çalarak" kullanıp protesto edenlerle tartışmayı bıraktım.. Fark ettim ki değiştirmek bir yana o kadar gereksiz yorulmaya neden oluyor ki forumdan soğutacak hale gelebiliyor. Burada ki bazı arkadaşlarıma tavsiye sizde bırakın harcadığınız enerjiye yazık.

    DLC'ler çok daha kaliteli ve eğlenceli imiş. Umarım onların çevirisi de çıkar oynar bitiririz. Hele Atlantis ile ilgili olan çok fena imiş. Neyse kolaylıklar diliyorum.




  • Assassin's Creed Odyssey yamasının testi halen devam etmektedir. Test ekibimiz bünyesinde toplam 5 kişi testi gerçekleştirmektedir. Bu proje ile ilgili yapılan kıyaslamaları ve ''hala bitmedi mi ya bu test'' gibi soruları doğru bulmuyoruz.

    Lütfen herkesin kendisine göre bir özel hayatı, eğitimi ve işi olduğunu unutmayın. Test ekibi yöneticisi testini 340 saat süreyle tamamlarken, diğer testerlerin sürelerini eklediğinizde ortaya nasıl bir oynanış süresi çıktığını tahmin edebilirsiniz. Başka projeler ile yapılan kıyaslamalar ve bu tarz kötü yorumlar sebebiyle burada aktif olmayı doğru bulmuyoruz.

    Assassin's Creed Odyssey projesiyle ilgili detayaları Facebook sayfamız üzerinden mesaj atarak sorabilir, sitemiz üzerinden takip edebilir, discord sunucumuzda gelişmeleri takip edebilirsiniz.




  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.