Şimdi Ara

Aç kapa YOUTUBE ( Yeter Artık )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bir açıp bir kapatıyorlar... Şimdi ki kapatma Erzurum'dan geldi

    İstanbul Nöbetçi Sulh Ceza Mahkemesi'nin Atatürk'e hakaret edilen video görüntülerine yer verdiği için erişim yasağı koyduğu video paylaşım sitesi Youtube hakkında, Erzurum 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi de bölücü örgütün propagandasının yapıldığı gerekçesiyle süresiz yayın yasağı kararı verdi.
     Aç kapa YOUTUBE ( Yeter Artık )

    Erzurum Cumhuriyet Başsavcılığı, internet dünyasının en büyük video paylaşım sitesi olan Youtube.com'da yayınlanan terör örgütü PKK'nın silahlı eğitimlerini içeren 4 dakika 41 saniyelik video görüntüleri için suç duyurusunda bulundu. Bunun üzerine Erzurum 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde açılan davada video görüntülerinin Anayasa'nın 26/2 ile 3713 Sayılı Terörle Mücadele Yasası'nın 6/2 maddeleri uyarınca propoganda içerdiği belirlendi. Mahkeme heyeti sitenin yayınlarının süresiz olarak kaldırılmasına karar verdi. Mahkemenin 2008/192 sayılı `yayın kaldırma' kararı İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı ile Youtube'un İstabul temciliğine gönderildi.

    İstanbul Nöbetçi Sulh Ceza Mahkemesi de Atatürk'e hakaret edilen video görüntülerinin yer aldığı Youtube.com'a erişim yasağı koymuştu.

    kaynak: nethaber







  • yeniden mi kapancak..
  • Youtube' a da yazık canım benim aç kapa aç kapa yalama oldu
  • KAPANSIN SÜPER OLUR.


    Kapalı olunca videolar F16 hızıyla yükleniyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni konu açın yav
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.