Şimdi Ara

Ac 4 ultrada oynatacak kartlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ac4 black flag bütün ayarlar highte hangi kartlar oynatır ?

• Deniz savaşlarında 60 FPS için, GTX 760-770 yeterli olur (1080p-Ultra-SMAA).
    Kara bölümlerinde, soft shadows'u kurcalarsan bunlar gene yeterli olur, diye tahmin ediyorum.
  • r9-280 veya r7-270x,gtx770 falan ultra herşey açık oynar.
  • evga GTX 780 classified ile 1440p'de herşey ultrada, (soft shadows high dahil), physixs tepede ve 4x msaa ile 30 fps alabiliyorsun, aa kapalıyken de 50 fps'lerde. FHD'ye ölçeklersen 45/75 fps çıkar ortalama.

yani 770 ya da 280x bu oyunu FHD çözünürlüğünde bile herşey ultrada oynatmaz. Eğer aa'yı, soft shadowsu kapar ve physics'si ortaya çekersen rahatça oynarsın.
  • cogitosuz_ergo_sum C kullanıcısına yanıt
    aynen msaa + birkaç ayar daha kısarsan oynarsın gtx 770 veya 280x ile bende r9 290 var herşey açık msaa 8x 40-45 fps veriyor hesapla oradan
  • eyvallah saolun peki r9 270x merak ediyorum o nasıl bir performans verir.
  • SMAA varken neden MSAA açıyorsunuz?

quote:

Orijinalden alıntı: MerTgcm

r9-280 veya r7-270x,gtx770 falan ultra herşey açık oynar.

O kartların rakibi GTX 760. Ki AC4 nvidia oyunu olduğu için, avantajı da olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: false shepherd

SMAA varken neden MSAA açıyorsunuz?

quote:

O kartların rakibi GTX 760. Ki AC4 nvidia oyunu olduğu için, avantajı da olabilir.

Biraz da bütçeye bağlı bir durum. Ve sisteme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: batuhan811

eyvallah saolun peki r9 270x merak ediyorum o nasıl bir performans verir.

Su ne kadar verir bu ne kadar verir demek yerine mantigi kavra hocam. 780 ile kullanim senaryolarini ve fps yi verdim 270x ile 780 arasinda ortalama % kac performas farki oldugunu hesaplarsan -%40-50 arasi- ortaya cikar sonuc zaten. Techpowerup sitesinin incelemelerinden rahatlikla % farki hesabi yapabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence optimizasyon sıkıntılı 1 oyun, işlemci kullanmayı beceremiyo,yani CPU çekirdek kullanımı berbat, e. kartlarıyla aynı çekirdeği kullandıı için, kartı'da sıkıştırıyo, mesela bende direk 1. çekirdeğe ve 1 thread' asılıyo, diğer çekirdek ve thread'lar öyle kendi hallerinde takılıyo, çekirdekleri kapatıp 1 çekirdek 1 thread kullanarak boost açık durum'da oyuna girdiğimde fps, 4 çekirdek veya 4+4 thread'a göre bariz yükseliyo, 2 çekirdek'te ve 2+2 thread'da daha'da yükseliyo, yani oyun, 2 çekirdek ve artan CPU çekirdek hızına direk tepki veriyo, böyle dengesiz 1 durumu var.
    Denildii gibi, 760 ~770 fullHD max detay'da oynatır oyunu.

Edit : Tam olarak benzer işlemci çekirdek kullanımı, yani bu test bana göre direk gerçek, böyle saçma sapan 1 işlemci kullanımı sözkonusu, i3 4340 yerine 4370 olsa , average 'da zirveye oturrdu.

Bu testte GPU Gtx 770
    Link Kaynak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coax47 -- 5 Eylül 2014; 19:32:08 >

• quote:

gtx770 tamam da 270x ne alaka?270x ultra kart segmentinde bile değil.270xle ultra her şey açık fps olarak tatmin etmez.
  • GTX 760 İLE ULTRADA YAKLAŞIK 35 45 FPS ARASI OYNARSINIZ HOCAM
  • gtx 760 da olur ama 770 al kafan coook rahat etsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Propus

quote:

gtx770 tamam da 270x ne alaka?270x ultra kart segmentinde bile değil.270xle ultra her şey açık fps olarak tatmin etmez.

+20 fps olarak oynatır o kart oyunu zaten arkadaş işlemci ve ram konusunda biraz sıkıntılı en iyisi r9-270x olacaktır.
  • Eyw kardeşim saolasın tekrardan allah razı olsun
  • Konu hortladı :D yardımcı olan arkdaşlara canı gönülden teşekkür ederim :D
  • quote:

eyvallah saolun peki r9 270x merak ediyorum o nasıl bir performans verir.

Ben de r9 270 var asus'un DirectCU II modeli,1920*1080 herşey very high.50-60 fps alıyorum.Çok ağır yerlerde falan 40'a düşüyor ancak.
  • Eyw kardeşim saol benim işlemci eski intel core2 quad Q9300 seninki iyidir herhalde ben ozaman bi 40-50 arası alırım herhalde ?
  • quote:

Eyw kardeşim saol benim işlemci eski intel core2 quad Q9300 seninki iyidir herhalde ben ozaman bi 40-50 arası alırım herhalde ?

Valla orasını bilemeyeceğim,ben de i5 var Q9300'ün darboğaz yapması olağan fakat kaç fps alırsın bilmiyorum
  • 10 fps düşer mi :D ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.