Şimdi Ara

Ac 2 Sorusu Acill

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şimdi ac 2 de en az 8 saatlik oynamışlığım var. Baya yer kat ettim. Ama altyazı yok sandığımdan konuşmaları falan anlamadım. Dün anladım ki alt yazıda varmış. Bende türkçe yamada vardı. Altyazıalrda türkçe oldu. Oyuna baştan mı başlsam ? Şimdiye kadar hiç anlamadım oyunu çünkü. Kimin kimden olduğu belli değil ? Baştan mı başlasam oyuna ??? Yada birisi anlatsın ? Acil cevap ?

• Ya Lütfen yardım :(
  • Yani baştan başlamalısın bence çünki assasin's creed serisnin bence en önemli oyununu oynuyorsun zaten seri arasında'da assasin's creed 2'nin yeri ayrı tutulur mutlaka baştan oynamalısın ki keyif alasın iyi oyunlar kardeşim
  • Hatta bence 1inci oyunu da sonuna kadar oynamalisin. Takip ediyorum baslamissin ve baydi diye birakmissin. Onu da sonuna kadar oynamani tavsiye ederim. Ondan sonra baslarsin tekrar 2 ye Turkce olarak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dwain

Hatta bence 1inci oyunu da sonuna kadar oynamalisin. Takip ediyorum baslamissin ve baydi diye birakmissin. Onu da sonuna kadar oynamani tavsiye ederim. Ondan sonra baslarsin tekrar 2 ye Turkce olarak.

Yok be kardeş. Sarmıyo. KAleyi bulmak için 30 dk atla koşulur mu Eziyet :( Yol bulamadım kaleye gitmek için.
  • Atmosferi yasa iste 😃 gercek hayatta yarim saatte kale bulmak normal olmaz miydi ;)

• quote:

Atmosferi yasa iste 😃 gercek hayatta yarim saatte kale bulmak normal olmaz miydi ;)

Yav tamamda bulamadım ki :D Neyse ya. 2. oyunda türkçe yamayla aynı yere geldim. Hİkayeyi az çok biliyorum. Birkaç anlamadığım nokta var ama onuda çözerim :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bence tekrar başla ilk ac yi oyna sonra 2 sonra brotherhood sonra revelations sonra ac 3 ac1 dışında diğerleri için türkçe yama var(revelations çevirisi %80 ac 3 için oyunun çıkması bekleniyor çıkınca yama yapılmaya başlancak)
  • Arkadaşlar bu arada ben bir şey sorayım istiyorum. AC 1'i oynamaya başladım. Şu anda Damascus adında bir şehirdeyim. Orada büroda (içeriye çatıdan girilen bir yer) olan adam ile konuştum. Özetle Tamir'i öldüreceğimi vs o da biliyor. Bir şeye ihtiyacım olursa gelmemi söylüyor yanına.

Şimdi benim merak ettiğim şudur. Mantığını anlamaya çalışıyorum. Oyunlarda hep view pointler var. Tepelere çıkmamı istediği noktalar. Buralara çıkıp Eagle Eye ile çevreye baktığım zaman bir şeyler açılıyor. Bu açılan yerler de haritada görünüyor. Bunlar yeni görev yerleri midir? Sürekli böyle tepelerden eagla eye ile görevleri açmak mı gerekecek?

Bir de haritada kendimi marklayabileceğimi söyledi oyun bir yerde ama nasıl yapacağım konusunda çok emin değilim. Haritaya baktığımda zaten kendimin nerede olduğunu görüyorum ben. Ama burada başka bir şey mi söylenmek istedi? Nasıl yapılıyor? Bir de kendimi marklamamın çok yardımcı olacağını söyledi ama onun da sebebini anlamadım. Ben zaten haritada nereye gittiğimi görebiliyorum. Bilmediğim ya da anlamadığım başka bir şey mi var?

Teşekkürler şimdiden.

• Oynayan arkadaslardan cevap bekliyorum hala :)

• quote:

Arkadaşlar bu arada ben bir şey sorayım istiyorum. AC 1'i oynamaya başladım. Şu anda Damascus adında bir şehirdeyim. Orada büroda (içeriye çatıdan girilen bir yer) olan adam ile konuştum. Özetle Tamir'i öldüreceğimi vs o da biliyor. Bir şeye ihtiyacım olursa gelmemi söylüyor yanına.

Şimdi benim merak ettiğim şudur. Mantığını anlamaya çalışıyorum. Oyunlarda hep view pointler var. Tepelere çıkmamı istediği noktalar. Buralara çıkıp Eagle Eye ile çevreye baktığım zaman bir şeyler açılıyor. Bu açılan yerler de haritada görünüyor. Bunlar yeni görev yerleri midir? Sürekli böyle tepelerden eagla eye ile görevleri açmak mı gerekecek?

Bir de haritada kendimi marklayabileceğimi söyledi oyun bir yerde ama nasıl yapacağım konusunda çok emin değilim. Haritaya baktığımda zaten kendimin nerede olduğunu görüyorum ben. Ama burada başka bir şey mi söylenmek istedi? Nasıl yapılıyor? Bir de kendimi marklamamın çok yardımcı olacağını söyledi ama onun da sebebini anlamadım. Ben zaten haritada nereye gittiğimi görebiliyorum. Bilmediğim ya da anlamadığım başka bir şey mi var?

Teşekkürler şimdiden.

Şehre tepeden bakıp minimap'ı açıyorsun orada. Markları da gitmek istediğin yerlerde kullan.

• Arkadaşlar olayı kavradım çok iyi dün akşam. Sorun yok şu anda çok teşekkürler.
  • ac1 de bi sahne yarım saat sürüyor ve geçemiyorsun Türkçe yaması varsa oyna yoksa klavyeyi kırarsın benim gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: anildeniz

ac1 de bi sahne yarım saat sürüyor ve geçemiyorsun Türkçe yaması varsa oyna yoksa klavyeyi kırarsın benim gibi

İçime su serptin. İyi ki bırakmışım ac 1i :D Oyun yarıdaydı. sıkıldım bıraktım. Anlamadığım oyunu neden oyniyim. Adamlar yabancı konuşuyor :D Görevlerde hep birbirine benziyor. Vallahi Ac 2 on numaraymış
  • AC1 de gayet güzel ama anlamadığın için söylüyorsun bunu. Oyundaki konuşmalar aslında gelecekteki versiyonlar için bence önemli. AC2'yi yarısına kadar oynadığım için daha önce biliyorum. O yüzden en baştan başlamak en doğrusu ama neyse :) Anlayarak oynamak çok önemli. O yüzden haksızsın da diyemiyorum. Bu durumda 1'in hikayesini çok iyi öğrenerek ikinci oyuna öyle başlamak en doğrusu.
  • ac1 in alt yazı destegi olmadıgı için Türkçe yama da yok
  • quote:

Arkadaşlar bu arada ben bir şey sorayım istiyorum. AC 1'i oynamaya başladım. Şu anda Damascus adında bir şehirdeyim. Orada büroda (içeriye çatıdan girilen bir yer) olan adam ile konuştum. Özetle Tamir'i öldüreceğimi vs o da biliyor. Bir şeye ihtiyacım olursa gelmemi söylüyor yanına.

Teşekkürler şimdiden.

bende yeni başladım ancak viewpointle map i açıyorsun ve yeni görevler geliyor.(yanlış bilmiyorsam)

marklama işi de haritada görevi marklarsın(işaretlersin) daha rahat gidersin ;)

• quote:

AC1 de gayet güzel ama anlamadığın için söylüyorsun bunu. Oyundaki konuşmalar aslında gelecekteki versiyonlar için bence önemli. AC2'yi yarısına kadar oynadığım için daha önce biliyorum. O yüzden en baştan başlamak en doğrusu ama neyse :) Anlayarak oynamak çok önemli. O yüzden haksızsın da diyemiyorum. Bu durumda 1'in hikayesini çok iyi öğrenerek ikinci oyuna öyle başlamak en doğrusu.

Neyse ya. ac 2 bitince tekrar 1i kaldığım yerden oynarım belki. Oyun duruyor hala çünkü. Silmedim

• 😃 tamam kardesim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.