Şimdi Ara

Abyss 7x serverında item fiyatları ile ilgili yardım lazım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gny91 -- 5 Kasım 2018; 15:55:50 >

• Bunlari npcye sat
  • bunlar hepsi çöp.
  • Spoilci ac Drubla matel kas sat

yada cokes
  • lvl için icem 'e pm at arada matta toplamiş olursun, yardımcı olmaya çalışırız. dc yi 77>78 yapmak için varkada geçiyo günlerim sende o arada biraz birikim yaparsın.
  • durable metal plate tanesi 500k dan satarsin alişa oturanlara hiçbişi satma kesin ucuzdan aliyolardir değerli matlari kendin satmaya çalış mesela stone of pruty de iyi para 200k eder tanesi veya asofe,steel bunlar degerli seyler
  • çöplerle ugraşma bence,git adam akıllı cüce aç daha pahalı mat çıkart,ben oyuna başladıktan 1 ay sonra top a grade oldum,4.-5. ayda is S grade weapon ve jewely set yaptım,hiçbir Turk den yardım istemeden hemde,
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1.si cuceyi basici yapma çekici yap itemlari moblardan çekersin mesela 1-2 mobda bi tane durable metal plate cekicen oyle dusun
    2.asofe 100k
    steel 100k
    durable metal plate(DMP) 500~600k
    orihakon ore 180~200k
    crafted leather 100k
    course bone powder 40~50k
    mithril ore 50~70k
    cuceni 40lvl yapipi 2.gorevini bitirirsen çok güzel bir cata var dionun altinda(branded di sanirim)orda hemen hemen her mobdan sop ve cbp cekiliyor cok guzel para kazanirsin o sayede ayni zamanda moblar dusen taslala AA alip AAyi da satabilirsin su aralar 8:1 den gidiyor(yani tanesi 8 adena)1milyon AA(ancient adena)kassan 8milyon para
  • ya ne durublesi,adamın aklını karıştırmaın,bak cuce ac spoilci,sonra 42lvl civari yap,sonr sin eater questini yap ki lvl atlama,sonra git branded,sop ve cbp cikart,herun yapsan yeter,5-6 saate ben 50-60 kk yapiyordum,tabi bufferin varsa
  • arkadaşlar l2 abyss mı neo ndan oynamak istirm yardımcı olcak var sa şimdiden teşekkürler id zaten belli :D miyako
  • quote:

Orjinalden alıntı: miyako

arkadaşlar l2 abyss mı neo ndan oynamak istirm yardımcı olcak var sa şimdiden teşekkürler id zaten belli :D miyako

Moerpeusa pm at yardimci olucaktir sana
  • quote:

Orjinalden alıntı: FoR_The_WiN

quote:

Orjinalden alıntı: m_c_g

1.si cuceyi basici yapma çekici yap itemlari moblardan çekersin mesela 1-2 mobda bi tane durable metal plate cekicen oyle dusun
    2.asofe 100k
    steel 100k
    durable metal plate(DMP) 500~600k
    orihakon ore 180~200k
    crafted leather 100k
    course bone powder 40~50k
    mithril ore 50~70k
    cuceni 40lvl yapipi 2.gorevini bitirirsen çok güzel bir cata var dionun altinda(branded di sanirim)orda hemen hemen her mobdan sop ve cbp cekiliyor cok guzel para kazanirsin o sayede ayni zamanda moblar dusen taslala AA alip AAyi da satabilirsin su aralar 8:1 den gidiyor(yani tanesi 8 adena)1milyon AA(ancient adena)kassan 8milyon para

basıcı - çekici dediğin artisan-scavenger mı?

öyleyse benim dwarf artisan 20 lvlda , bu basıcımı çekicimi

ayrıca fiyatlar için teşekkürler

yok hayir kastetmek istedigim bounty hunter 2.class da çekici olan character basıcı ise warsmithdir ancak spoilci ile(scavanger-->bounty hunter)daha çok para kazanırsın
    bloodsoul un dediklerini yap koseyi donersin zaten

• 14 lvl lık eziq bi elfim yardım eden yoqmu
  • Beyaz Renkli recipeler No - Grade,Maviler D - Grade,Sarılar C-Grade,Kırmızılar B-Grade,Mor A-Grade,Siyah ise S-Grade :).Birde hangi mobtan neler dustüğünü ve nerede olduğunu görmek için lineage.pmfun.com herzaman iyidir .
  • Abyss 7x te yeni isen ve fukara isen :)

Spoiller bir char aç

Serverda sürkilasyonu en fazla olan 2 çeşit,basit ve çok adetçe spoilleyebileceğin material ile oldukça iyi yol alabilirsin.
    Satış fiyatlarını veriyorum (Alıcılara satma)

Iron Ore = 14k-16k (minimum 10k dan rahat satarsın)

Varnish = 14k-16k (minimum 12k dan rahat satarsın)

Extradan

Animal Bone bol spoil edilebilir bir diğer materialdir.
    Animal Boneleri direk olarak satma...!!
    crafterlarda biraz para harcayarak CBP (Coarse Bone Powder) haline craft ederek 30k-35k dan satabilirsin.

bazı değerli materialleri yazayım.
    Bunları spoil edebilmen için yüksek lvl olman gerek fakat drop olarak kazanırsan bilgin olsun diye yazıyorum.

Stone of Pruty (SOP) = 180k-200k
    Oriharukon Ore = 140-150k
    Steel = 100-120k (iron ore ve varnish genellikle Steel yapmak icin alıyolar)
    Asofe = 140k
    Thons = 40-60k
    DMP = 450-500k
    M.Fiber = 40-60k
    Crafted Leather = 80-100k
    Leather = 10k
    Stem/coal/charcoal/Animal Bone = 500 adena -3000 adena
    Compound Braided = 80-100k
    Cokes = 10k-25k

aklıma gelenleri yazdım.

Bu fiyatlar ortalama SATIŞ fiyatlarıdır.
    Duruma göre daha yukarı yada aşağı fiyatada gidebilir.

Örnek olarak M.Fiber normalde 40-60k civarı fiyattadır.
    Geçen hafta birisi satış açmıştı 12k dan, çünkü elinde 1200 adet vardı ve biran önce bitirmek için fiyatı aşağı çekmişti.

Bir diğer not ta Abyss 7x pazarı pek sabit olmayabiliyor.
    Borsa gibi inişli çıkışlı :)

Bol şans

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.