Şimdi Ara

abs devreye girince devir kesiyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kar az yağıyor yollar temiz arabayı çıkarayım dedim çarşıya gitmez olaydım akşam 8 9 arası sağanak kar bastırdı trafik felç eve zor bela attım kendimi ne zincir ne kar lastiği var arac nisan qaşqai 2008 suv/ön çeker) esp ve abs var en ufak bi patinaja düşünce abs devreye giriyor esp kapatma düğmesi var ama abs nin yok neyse eve 1 kaç sokak kaldı ufak bi rampa var sağlam patinaja düştüm 1 viteste devamlı patinaj sonucu (ayağımı gazdan çeksem kaçarı yok geri geri mutlaka bir yere girecektim ) abs devamlı devrede kaldı 4 5 bin devirde birden gaz kesti 1 1.5 bine düştü gaz yemeyince abandım toparlayında birden 6,5 bine fırladı bu normalmi bide bu abs yi kapatma şansımız yokmu son olarak esp kapalı olursa karlı havada daha iyi olurmu =?

• Sorunun cevabını bilmiyorum ama abs frene basınca devreye girer. Senin dediğin devreye giren şey çekiş kontrol. Qashqai lerde esp yi kapatsan bile çekiş kontrol kapanmıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: toutonic

Sorunun cevabını bilmiyorum ama abs frene basınca devreye girer. Senin dediğin devreye giren şey çekiş kontrol. Qashqai lerde esp yi kapatsan bile çekiş kontrol kapanmıyor.

Frene basınca de abs devreye giriyor en ufak bir patinajdada esp düğmeden kapanınca kapanmıyormu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berke_17 -- 30 Aralık 2016; 21:55:16 >
  • Abs sadece fren ile ilgili bir sistem. Ben hafif offroad yapmak için esp yi kapattığımda esp kapalı olmasına rağmen çekiş kontrol yada patinaj önleme sistemi devreye girdi. O zaman anladım kapanmadığını. Esp yi burda anlatmak istemiyorum. Esp on esp off yaz youtube a bak. Ordan anlarsın esp nin ne olduğunu

• Sanırım orada esp diye kapattığınız şey çekiş kontrol yeni araçlarda buna hothatchler dahil espnin komple kapatılmasına izin vermiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.