Şimdi Ara

Abra A7 V7.2 Adaptör Güç Sorusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba dün itibariyle Monster Abra A7 V7.2.1 modelini aldım ancak forumlarda 120w adaptör yetersiz kalıyor denmiş bu bilgi doğru mu deneyimleri olan var mı?
    Dogruysa bunu 150w veya 180w başka adaptörle değişimi mümkün mü? Değilse ürünü yeni aldığım ve daha kullanmadığım icin Tulpar T7 v13 ile değiştireceğim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Evet 120w yetersiz. Değişimi mümkün. Olmadı N11 den bulursunuz. Ama bence abrayı iade edin ve omen alın.

• Omen??

• Jesteronline J kullanıcısına yanıt
    5800 e 1050ti 17 inç var müthiş bir alet. 1060lı tulpar alabiliyorsanız buna da paranız yeter diye diye düşündüm.16gb ram 2tb hdd 256 gb ssd cd yeri ve muazzam bir soğutma.

• Omen by hp https://www.teknosa.com/urunler/125033548/omen-by-hp-17-an005nt-2bu46ea-i7-7700hq16gb2tb256gb-ssdgeforce-gtx-1050-ti-4-gb-ddr5-gaming-notebook

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi expressimo -- 8 Ekim 2017; 16:15:19 >
  • peki Monster notebook adaptörü bu şekilde 150w veya üzeri ile değiştiren var mı sorun çıkardı mı? Peformans ne kadar fark etti. Adaptörü nerden nasıl temin etti hangi marka??

• Daha önce başka bir konuyada yazmıştım bunu . tam yükte 45 watt güç tüketen işlemci ve tam yükte 75 watt tüketen ekran kartı var . Muadilleri 150 watt adaptör kullanıyor. Performans sorunu yaşamıyorsanız takmayın bu kadar .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Monster Abra A5 V4.1 ekstra RAM?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Merhaba,

Satın aldığınız modelin orjinal adaptörü dışında farklı bir değere sahip adaptör kullanmak cihazın donanımlarına kalıcı hasar verebilir bu nedenle önermiyoruz. Her modelin kendine özgü bir donanımı ve güç tüketim değeri bulunuyor. Bazı modellerimiz 150W bazı modellerimiz 120W adaptörlerle geliyor. Bu durum notebook üreticisi firmanın ürettiği donanım ile alakalı gücü karşılaması için uygun gördüğü ve üretim öncesi zorunlu bir takım zorlu testlerden geçerek elde edilmiş değerlerdir.

Dilerseniz ürününüzü fiyat farkı vererek Tulpar T7 V13.1 modeli ile değiştirebilirsiniz. Bu işlemler için 444 26 04 numaralı müşteri hizmetleri numaramızı mesai saatlerimiz içerisinde arayarak arkadaşlarımıza değişim talebinizi iletebilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla,

MONSTER Müşteri Hizmetleri

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.