Şimdi Ara

Abra a7 v6.2.1 Autocad hardware acceleration problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba bilgisayarı okul için aldım. Autocad in bir türlü nvidia işlemcisini kullanmasını sağlayamadım bu sorunu yaşayan, çözebilen var mı ?
    Autocad help bölümünde söylenen çözümü denedim fakat sanırsam intel grafik kartına bağlı olduğu için çıkışlar sadece nvidia kullan da diyemiyoruz yani oradaki çözüm de işe yaramıyor.
    Bu neden sorun oluyo kasmıyo ki diyenler olabilir evet kasmıyor fakat prize takılı iken kasmıyor. Batarya da kullanınca çok kasıyor program
    Teknik servisi arasam büyük ihtimal format atın diyecekler o yüzden artık arayasım gelmiyor daha önceki sorunlarıma sürekli bu cevabı aldım ve teknik servis ile bir görüşmemde "event viewer" kısmında şu şu var dediğimde öyle bir şey duymadım cevabı aldım "olay görüntüleyicisi" dedim fakat yine aynı cevabı aldım format at olaraktan yollandım.

Abra a7 v6.2.1 Autocad hardware acceleration problemi

SS ekledim belki sorun daha iyi anlaşılır. Nvidia kontrol panelinden seçmek işe yaramıyor, altta yazdığım üzere eski casper notebookta 630m'i görüyor o da aynı şekilde intel'den veriyor görüntü çıkışlarını ve onda kasmadan BATARYA ile kullanabiliyordum. Bunda ise PERFORMANS bilgisayarı olduğundan malesef prize takmadan autocad kullanamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Are.You.Sure -- 19 Ekim 2015; 0:05:00 >

• Hocam Programa sağ tıklayıp > Grafik işlemciyle çalıştır > Varsayılan grafik işlemciyi değiştir kısmından yada Nvidia denetim masası > 3D ayarları > 3D Ayarlarının yönetilmesi bölümünden varsayılan grafik işlemciyi Nvidia olarak ayarlamayı bi dener misiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A fine day to die -- 17 Ekim 2015; 16:38:29 >
  • o olsa zaten konu açmazdım malesef o da olmuyor
  • Biraz önce teknik servisle yaptığım başarılı konuşmadan sonra çizim yapabilmek için prize bağlı olmam gerektiğini öğrendim 1.500 liralık casperla batarya da rahat rahat çizim yaparken 3500 liralık monster laptopta malesef bunu yapamıyor muşum bilgisayar kendini yüksek performansa alamıyormuş. Halbuki sorun autocadin nvidia gpu sunu görmediği için oluyor ben hiç birşey anlamadım bu işten. Bende sevinmiştim daha iyi bi ekran kartlı bilgisayar alıyorum diye.
  • Hocam bende çizim programları kullanacağım.Abra A7 V6.2 yada V6.2.3 düşünüyordum.Tereddüt ettim şimdi.Sizce almasam mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gördüğün gibi hiç bi cevap yok kaç gündür arıyorum fişe takın diyorlar tavsiye etmiyorum Autocad kullanıcaklara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Are.You.Sure -- 18 Ekim 2015; 23:55:54 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILIK MONSTER ABRA A7 V12.1.1
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.