Şimdi Ara

Abra A5 v15.1.1 alınır mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
3.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • i5 9300H + gtx 1650, 480 gb ssd, 8gb ram 5800 lira. Mühendislik öğrencisiyim aynı zamanda oyun da oynayacağım donanım olarak ihtiyacımı karşılayacağını düşünüyorum sizce monster alarak hata eder miyim?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Monster F/P olarak alınabilir bir marka. Fiyatta size uyuyorsa alabilirsiniz.

• makca42 M kullanıcısına yanıt
    Aldım hocam cuma elime geçecek buraya yazarım belki bir şeyler

• -Napo kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun. İşlemci güzel 1650 ekran kartı 1050ti ile 1060 arasında bir kart işinizi çok çok görecektir.

• makca42 M kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam ekran kartı oyunlarda işlemcisi de kullanacağım programlarda beni tatmin edecektir diye düşünüyorum, teşekkürler

ne kadara aldınız ve sıfır olarak mı?
  • Leeu kullanıcısına yanıt
    5800 e sıfır olarak aldım hocam.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILIK MONSTER ABRA A7 V12.1.1
    3 yıl önce açıldı
    Abra A7 V11.3.5
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    valla gtx960lı monsterler ikinci el olarak 4000 istiyorlar en sonunda kafayı kırıp alacağım böyle birşey 2.el piyasası rezalet ya 4000den aşşa adam akıllı birşey yok
  • Leeu kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam ben de kafayı sıyırdım normalde yazın alacaktım baktım ki böyle giderse harici ekran kartı olan bilgisayar bile alamıcam aceleyle bunu aldım inş sorun yaşamam dkfkgk

• quote:

Orijinalden alıntı: -Napo

Aynen hocam ben de kafayı sıyırdım normalde yazın alacaktım baktım ki böyle giderse harici ekran kartı olan bilgisayar bile alamıcam aceleyle bunu aldım inş sorun yaşamam dkfkgk
    Kullandıktan sonra yorumlarını buraya yazar mısın? Ben de almayı düşünüyorum bu aralar. En uygunu Monster gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fatihgzkk F kullanıcısına yanıt
    Hocam çok az kullanabilicem ama gördüğümü anlatırım

• quote:

Orijinalden alıntı: -Napo

Hocam çok az kullanabilicem ama gördüğümü anlatırım
    Kullanma şansınız oldu mu acaba?
    Bende almayı düşünüyorum.
    kasa olarak da değerlendirirseniz sevinirim
  • Isınma sorunu falan varmı hocam bir ufak incelem atarsanız youtuba iyi olur bu modelin hiç incelemesi yok yav hayret donanımlarıda baya iyi

• Isınma sorunu var mı?
    Fan sürekli devreye giriyor mu?
    Şarj süresi ne kadar?

• Kısa bir süre kullanma şansım oldu. Isınma değerlerine bakamadım ancak oyun oynarken gerçekten ısınıyor. ancak klavyenin ortaları daha sıcak oluyor çok kullandığım tuşlar beni pubg, cs go, ets2 vs. de rahatsız etmedi. Grafik kartı saydığım oyunları en yüksek ayarlarda oynatıyor. Hoparlör sesi pek iyi değil. Günlük kullanımda ısınma ve ses problemi yaşamadım ancak oyunlarda fan devreye giriyor, sesi biraz yüksek ancak oyun bilgisayarı olduğu için ben normal karşılıyorum. Şarjını çok deneyimleyemedim genelde prizde kullandım bilgi veremeyeceğim, ben kasasından hoşnut kaldım kibar ve sade bir görüntüsü var. Bilgisayarı alırsanız ilk önce nvidia sürücülerini güncelleyin ve oyunlara girerken sağ tık yapıp nvidia kartla çalıştırın yoksa dahili kart devreye giriyor, ilk başta kafayı yiyecektim bu kart böyle mi çalıştırıyor diye :D Ben memnun kaldım şimdilik öyle söyleyeyim bir şikayetim yok. :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Napo -- 1 Haziran 2019; 18:37:30 >

• Hocam kullanıyor musunuz hala ?

• Atanamayan Dr. Strange kullanıcısına yanıt
    Evet hocam henüz sıkıntı yaşadım sayılmaz ama ses seviyesinin düşük olması başkalarıyla film dizi izlemek isteyince bazen sıkıntı yaratıyor. Onun dışında aklıma gelen tek problemi 2 kere mavi ekran verip kapanması oldu. Bu pek can sıkıcı olmadı benim için ama başkasını çok rahatsız edebilir. Ben şöyle düşünüyorum ki kısa vadede ram ve hafıza takviyesi yapmam lazım, muhtemelen ramden kaynaklanan bi problem.

https://forum.donanimhaber.com/monster-almayi-dusunuyorum-ama-hic-icime-sinmiyor-kullanan-arkadaslar-var-mi--139750967#139759822
    Yorumun var mı hocam ?
    Bir de 400TL fazla vererek i7 mi alayım yoksa 16GB ram mi ?
    Evde iki tane 8-8GB Ram var. 8'lik alıp ben takarsam garanti gider mi ? Bilginiz var mı?

• Ben 1 senedir kullanıyorum eksi yönleri: ekran yanması yaşadım ve ses sistemini beğenmedim + klavyede birkaç tuş soyuldu. Ama alınırmı diyorsan ekran kartı için alınır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuala36 -- 28 Nisan 2020; 3:49:39 >
  • kuala36 kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de bir senedir kullanıyorum, ses sistemini gerçekten ben de beğenmedim onun dışında bir problemim yok şimdilik.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.