Şimdi Ara

ABRA A5 V1 FAN HIZI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Dün laptopta hiçbir şey açılmaz oldu , aşırı bir yavaşlama gerçekleşti. Son 1 aydır hiçbir şey yüklememe rağmen virüs girdi sanırım. Virüs programıda bir şey bulamadı ama çekilcek gibi değildi. Oyunlar hiç açılmıyor ; denetim masası , bilgisayarım bastıktan 10 dakika sonra açılıyordu. Alırken win8.1 ile almıştım . Yanında gelen cd'yle ilk formatımı attım pc'ye. (tam 1 yıl oldu alanı) Şimdi normale döndü herşey ancak , Fan sesi acayip arttı . Şöylede bişey var hiçbir şey açık değilken turbo fan sesi geliyor ama fandan o kadarda hava atamıyor dışarıya. Ve sürekli çalışan turbo fana karşılık ısınıyorda makine.(cihaz boştayken) Monster'in sitesindeki driverlarda fanla alakalı yüklememiz gereken bir dosya var mı acaba ? Ve ya başka bir önerisi olan.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batdal Gazi -- 8 Haziran 2015; 12:25:45 >



  • Bakım zamanı gelmiş servise verin Termal macun yenilensin ve fan çıkışlarını temizlesinler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet bende öyle düşünüyorum da formattan önce sorun yokken 10dk sonra bunların olması driverı falan mı var diye düşündürdü beni.
  • Batdal Gazi B kullanıcısına yanıt
    Sn. Batdal Gazi;

    Dilerseniz 0 216 449 49 30 numaralı teknik servis müşteri hizmetlerimizdeki arkadaşlarımız ile bir görüşün. Arkadaşlarımız size bu konuda memnuniyetle yardımcı olmaya ve sizi yönlendirmeye çalışacaklardır.

    Saygılarımızla,

    MONSTER Müşteri Hizmetleri
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.