Şimdi Ara

ABRA A5 V1 FAN HIZI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün laptopta hiçbir şey açılmaz oldu , aşırı bir yavaşlama gerçekleşti. Son 1 aydır hiçbir şey yüklememe rağmen virüs girdi sanırım. Virüs programıda bir şey bulamadı ama çekilcek gibi değildi. Oyunlar hiç açılmıyor ; denetim masası , bilgisayarım bastıktan 10 dakika sonra açılıyordu. Alırken win8.1 ile almıştım . Yanında gelen cd'yle ilk formatımı attım pc'ye. (tam 1 yıl oldu alanı) Şimdi normale döndü herşey ancak , Fan sesi acayip arttı . Şöylede bişey var hiçbir şey açık değilken turbo fan sesi geliyor ama fandan o kadarda hava atamıyor dışarıya. Ve sürekli çalışan turbo fana karşılık ısınıyorda makine.(cihaz boştayken) Monster'in sitesindeki driverlarda fanla alakalı yüklememiz gereken bir dosya var mı acaba ? Ve ya başka bir önerisi olan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batdal Gazi -- 8 Haziran 2015; 12:25:45 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    MSI RTX 4080 GAMING X TRIO
    SAMSUNG 990 PRO 2 TB
    MSI MEG CORELIQUID S360
    FSP Hydro G PRO ATX3.0(PCIe5.0) 1000W
  • Evet bende öyle düşünüyorum da formattan önce sorun yokken 10dk sonra bunların olması driverı falan mı var diye düşündürdü beni.

Dilerseniz 0 216 449 49 30 numaralı teknik servis müşteri hizmetlerimizdeki arkadaşlarımız ile bir görüşün. Arkadaşlarımız size bu konuda memnuniyetle yardımcı olmaya ve sizi yönlendirmeye çalışacaklardır.

Saygılarımızla,

MONSTER Müşteri Hizmetleri
    Tüm mesajlarınıza aynı İŞ GÜNÜ içerisinde yanıt verilmeye çalışılmaktadır.
    MONSTER Müşteri Destek Hattı : 444 26 04 - Çalışma saatlerimiz : Hafta içi ve Cumartesi 09:00-18:00
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.