Bildirim
about:blank yerine girmiş web sitesi nasıl yokedilir?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Anti-spyware, anti-virus programlarıyla tarat. -
+1
spy bulaşmıştır.
quote:
Orjinalden alıntı: asprin
Anti-spyware, anti-virus programlarıyla tarat.
-
Aynı problem bende de var. NOD32 den güncelleme yaptım ama başka ne yapmam lazım?
-
kardeş bendede var. www.yapma.net diye sayfa var devamlı o açılıyor.
mcafee enterprese 8,0i + pacht 11 + spy modul güncelledim ve güvenli kipde tarattırdım ayrıca
pc-clean diye program var. onuda güncelletip tarattırdım. sorun düzelmedi.
daha sonra bu forumlarda okuduma göre regedit de arama yaptırıp "start page" sayfasını regedit de boş sayfa ayarladım. pasiflik hala gitmedi ama exploler i açtığımda ayarladıgım gibi boş sayfa çıkıyor. sorun düzeldi diye sevinirken bu seferde mesala mynet e girmek istediğimde genewww.yapma.net otomatik açılıyor. yani bir türlü kurtulamıyorum.exploler ile hiç bir sayfaya giremiyorum. mecburen opera ve firefox kullanıyorum ama explolerwww.yapma.net açık sayfalara giriyor. bunu nasıl iptal edilir.
-
acil yardıma ihtiyacım var -
Eğer hallolmadıysa hijackthis programını araştırın. Bu programla halledebilirsiniz.
Msconfig'e baktınız mı? Başlangıç'ta yabancı gelen programları kaldırın. Bilgisayarı yeniden başlatın.
Registry'de devamlı çıkan sayfanın adını aratın. Yabancı olduğundan emin olduklarını silin. -
quote:
Orjinalden alıntı: asprin
Eğer hallolmadıysa hijackthis programını araştırın. Bu programla halledebilirsiniz.
Msconfig'e baktınız mı? Başlangıç'ta yabancı gelen programları kaldırın. Bilgisayarı yeniden başlatın.
Registry'de devamlı çıkan sayfanın adını aratın. Yabancı olduğundan emin olduklarını silin.
progamamı bir deneyim kardeş. sonucu bildiririm. -
kardeş progarmı kullanamyı anlatırsan. virus buldugunu nasıl anlarız. nasıl sileriz filan. zahmet olmaz ise. ben anlamadımda. scan diyom bir ton dosya çıkıyor. -
Ad-aware ile bilgisayarı taratıp bikaç kez denedim ve sorunu düzeltti. Site yok oldu. Aynı veya benzer sorun yaşayanlara da öneririm. Ben kurtuldum, darısı başınıza. Yanıt veren arkadaşlara tşk. ederim. -
arkadaşlar "Ad-awareSE "ile problemi hallettim. tamamen düzeldi. ama "Ad-aware6" dem,yorum "SE" sürümü. aynı zamanda türkçe dil paketide var. -
http://www.h..emenpaylas.com/download/393657/cool_websearch_.z.html ...burdaki programla baslangıc sayfasını temizleyebilirsiniz.. 1 mb bile yok heral de programın büyüklüğü... -
tek çözüm: PANDA TİTANİUM 2006www.inndir.com da var türkçe ve mükemmel tarat kurtul...selamalar -
Ad-aware yeterli olduysa şaşırdım ve sevindim.
daha önce bana da öle bişey olmuştu ve hiçbir şekilde kurtulamamıştım.
en son setup da bikaç yere girip çıktıktan sonra hallolmuştu.
çok karıştırmıştım ama o zaman
nasıl yaptığımı hatırlamıyorum bile.
Demek Ad-AwareSE o zahmetten kurtardı -
Hijackthis konusunda.
http://forum.donanimhaber.com/m_4429635/tm.htm
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X