Şimdi Ara

Abooooooovvvvvvv beyler rüya mı görüyorum ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kütüphane, asphendus, Turuncu Sakal, bozoklar, efyuar24, umutum9, fenakesim, Doit, sesar, power512, radiocheck, büyüksezar160, Hunter777, RiverStyx, batuhan15, KanYeE, Nortrom, Amroth., aimduck, konohali, MajestiC, trebAruna, ::Ashes::, Ss4Gogeta, AIainPROST, X kare, Lurtz Uruk Hai, yüzbaşı price, sezing, delican77, Josh, tewwen, splendour.rrr
    40 kayıtlı üye, 73 misafir, 2 mobil kullanıcı

ilk defa konu dışını boyle ıssız görüyorum. Noluyoruz beyler

• Bu saatte normaldir.
  • Biz bize takılıyoruz
  • böylesi daha elit ve zevkli ki ben görünmüyorum ne demişler nnerde çokluk orda .... biz bize yeteriz kardeş niye daha fazlasını arıyosun ki hem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sylargray

Bu saatte normaldir.

Hmm yinede garibeme gitti. Bu arada beni hatırlarmısın ? hani burgerking bana yanlışıkla 48 tane sos yollamıştı. Bende gelip konu açmıştım. Sende apple ürünlerinin resmini koyup konumu işgal etmiştin

Hadi iyi sabahlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kütüphane

quote:

Bu saatte normaldir.

Hmm yinede garibeme gitti. Bu arada beni hatırlarmısın ? hani burgerking bana yanlışıkla 48 tane sos yollamıştı. Bende gelip konu açmıştım. Sende apple ürünlerinin resmini koyup konumu işgal etmiştin

Hadi iyi sabahlar...

Hiç hatırlamıyorum öyle bir konu ama merak ettim, varsa link alabilirmiyim

• quote:

Orijinalden alıntı: magicool

böylesi daha elit ve zevkli ki ben görünmüyorum ne demişler nnerde çokluk orda .... biz bize yeteriz kardeş niye daha fazlasını arıyosun ki hem

Mesajın nedense içimi ıssıttı

Bilmem ki bana herhalde boyle az olması 2009 senesini hatırlayor. Belki bilirsin 2009 un ya ilk yada 2. çeğreginde Konu dışına giren üye sayısı en yogun oldugu zaman konu dışındaki aktif üye 250i geçmezdi nedense. Hatda bazıları Konu dışının sonu geldi ffelan yazmaya başlamıştı. Sonra bir anda normal rakam olan yaklaşık 500 üyeyi görmeye başladık. Belki sayaç bozulmuştu. Ordan içimden bir korku oluşmuş.. Tam anlatamadım ama bu kafayla bu kadar hocam hadi ben uykuma devam ediyim. İyi sabahlar...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    rüya mı yorumlacak var mı?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Normalde kalmamda cod mw 3 ü bekliyom
  • Çok yalnızım.

Neyse mw3 insin de kendimizden geçip unutalım sorunları.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: magicool

böylesi daha elit ve zevkli ki ben görünmüyorum ne demişler nnerde çokluk orda .... biz bize yeteriz kardeş niye daha fazlasını arıyosun ki hem

Mesajın nedense içimi ıssıttı

Bilmem ki bana herhalde boyle az olması 2009 senesini hatırlayor. Belki bilirsin 2009 un ya ilk yada 2. çeğreginde Konu dışına giren üye sayısı en yogun oldugu zaman konu dışındaki aktif üye 250i geçmezdi nedense. Hatda bazıları Konu dışının sonu geldi ffelan yazmaya başlamıştı. Sonra bir anda normal rakam olan yaklaşık 500 üyeyi görmeye başladık. Belki sayaç bozulmuştu. Ordan içimden bir korku oluşmuş.. Tam anlatamadım ama bu kafayla bu kadar hocam hadi ben uykuma devam ediyim. İyi sabahlar...

şu bir gerçek ki forumun kalitesi kişi sayısına göre ters orantılı gidiyor.yaş önmli değil çünkü kaliteli yazan ve yorum yapan o kadar 18 yaş altı insan varki lafın onlara değil fakat ciddi bir nitelik düşmesi var.tabi eski günleri yad etmek ve geleceğe bakmaktan başka çare yok

iyi geceler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magicool -- 9 Kasım 2011; 6:06:27 >

• quote:

quote:

quote:

Bu saatte normaldir.

Hadi iyi sabahlar...

Hiç hatırlamıyorum öyle bir konu ama merak ettim, varsa link alabilirmiyim

Konuyu aradım ama bulamadım. Yarın sakin kafayla bulup pm den atarım...

Yoksa diğer hesabımlamı açmışmıydım ya ?

• bende buralardayım slipknot dinliyorum,uyucam birazdan,6 saate görüşürüz
  • bak burdayım nası tak diye burdayım saniyede..
  • quote:

Orijinalden alıntı: VicariouS

bende buralardayım slipknot dinliyorum,uyucam birazdan,6 saate görüşürüz

Psychosocial

Bu arada mein land geliyor. Son bid gun kaldi. Cok heyecanliyim ya
  • Geceleri ıssızlaşıyor bu aralar...
  • Bura hep böyledir sabaha doğru kimse kalmaz
    Skyrim düştü düşecek diye bekliyoruz biz de.
  • Vay be,son durum;

Kütüphane, Pıncır, celalcaner2, BatuB, Tek suçu kopya çekmek, fatih.ozmen, ::Ashes::, Mecakar, Metalli Head, Angry006, sebaidü, CrasHh, bravoecho, yakup13, GangstaCity, TheqeMerT
    20 kayıtlı üye, 52 misafir, 1 mobil kullanıcı
  • arkadas paylasmıs bu arada misafir daha fazla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tek suçu kopya çekmek -- 9 Kasım 2011; 7:12:21 >
  • Bu forumdaki kullanıcılar: CapoRejime, ||_MusTy®_||, LastWarchief, Evomania, Slithreen, _FLEA_, In Flames, WINTERS, aykut1993, Captor., Skalpell, red01, WolvoXx, StoryLine, halim68, certy, muhammet699, Brain Free, Ciginix, baris195, gotte2bache, martinneden, Sozar35, -T-, Behlül, Ryuzaaki, deathstars222, Buck Dich, metabor, Keniks, fikritakip, Hunter777, Jeet Kune Do, Salcalı Makarna, :S, dodomoco, Mr. Lawyer, Sapaz, Alkolog, T.R.A.P.O.S.K.O, wafwaf, wRei, Biksann, hærun, gurkan_66, Fırtınam.., sonics093, by_rappe, Huseyinn31, onur1301, realcem, salto?fb, BaDCoD, QuickPlay, TheWazZ, dasdacik, 4everseco, ForgottéN, LeoMessi1037, Seppuku., CanYücel, Çağdaş, Chæm1stry, _3RC4N3R_, pelerinli, duayen00, Bodom After Midnight, barbar_77, kboy
    81 kayıtlı üye, 142 misafir, 5 mobil kullanıcı
  • adminler gizli operasyon yapıp herkesi banladımı acaba noluyoz yaw normalde bayram sabahı kalabalık olurdu
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.