Şimdi Ara

Ablası zannetiği kişi annesi çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Karabük'ün Yenice ilçesine bağlı Yortanpazarı Beldesi'nde öz kızına tecavüz ettiği, kızının doğurduğu 17 yaşındaki kızına da cinsel tacizde bulunduğu iddia edilen baba tutuklandı.

İddiaya göre, Yortanpazarı Lisesi 3. sınıf öğrencisi B.B (17), yaklaşık 10 gün önce okulda olduğu sırada çeşitli haplar içerek intihar etmek istedi.

Öğretmenleri ve arkadaşlarının durumu bildirmesi üzerine beldedeki sağlık ocağına kaldırılan B.B'nin tedavisi yürüten doktorun neden intihar etmek istediğini sorması üzerine genç kız, öz babası diye bildiği R.B'nin (52) kendisine sürekli cinsel tacizde bulunduğunu ifade etti.

Doktorun durumu Cumhuriyet Savcılığına iletmesi üzerine baba R.B, gözaltına alındı.

Soruşturmayı derinleştiren Cumhuriyet Savcısı, B.B'nin ablası zannettiği F.B'nin de (34) ifadesine başvurdu.

ÖZ KIZINA 17 9 YIL TEVAVÜZ ETTİ
    F.B, ifadesinde, babasının 13 yaşından itibaren 9 yıl süresince kendisine tecavüz ettiğini, bu tecavüzden cinsel tacize uğrayan B.B'nin yanı sıra bir erkek bebek dünyaya getirdiğini söyledi. F.B, oğlunun bir aileye evlatlık verildiğini, kızı B.B'yi ise babasının eşi doğurmuş gibi göstererek, nüfusuna kaydettirdiğini anlattı.

ABLASI DEĞİL ANNESİ OLDUĞUNU ÖĞRENDİ
    Babasının tacizine uğrayan ve ablası sandığı F.B'nin aslında annesi olduğunu öğrenen B.B, Cumhuriyet Savcısına, beldedeki postanede çalışan H.T'nin de (45) kendisine cinsel tacizde bulunduğunu belirtmesi üzerine bu kişi de gözaltına alındı.

Olayla ilgili R.B. ve H.T, Cumhuriyet Savcılığındaki ifadelerinin ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

B.B, Karabük Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne teslim edildi.

http://haber.milliyet.com.tr/msnDefault.asp?url=http%3a%2f%2fwww.milliyet.com.tr%2fYasam%2fSonDakika.aspx%3faType%3dmsnSonDakika%26ArticleID%3d1156178%26Date%3d30.10.2009%26Kategori%3dturkiye%26reftype%3d2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :White:DeviL: -- 30 Ekim 2009; 12:03:02 >

• öyle babanın Allah belasını versin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zanzizar -- 30 Ekim 2009; 10:05:27 >
  • OHA.
    YUH.
    ÇÜŞ.

• quote:

Orijinalden alıntı: Onur Batın

öyle babanın Allah belasını versin

+1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __Epidemic__ -- 30 Ekim 2009; 10:09:10 >
  • yuh
  • ayıp.
  • Adamın karısı nerde bu arada?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kızı babası vermiyor?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Vay anasını.
  • god damnit
  • quote:

Orijinalden alıntı: Umut

Vay anasını.

Vay ablasını da diyebiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 30 Ekim 2009; 10:35:14 >
  • kıyamet alemetlerı tek tek ortaya cıkıyor dunyanın halı ensest ılışkılerdekı artıs erkelerın kadın kadınların erkek gıbı davranmaları hayvanlarla cınsel ılışkıler..cuk dıye oturyor hepsıde..hıc sasırmadım sıradakı garıplıklerı beklıyorum..yarı hayvan yarı ınsan yaratıklar her an cıkabılır..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amorph

Adamın karısı nerde bu arada?

herifin karısı H.T oluyor sanırım.ama 45 yaşında olduğu yazıyor.eğer öyleyse 11 yaşında anne olmuş oluyor.
  • Ben bu adamın yaşama hakkı olduğuna inanmıyorum şu saatten sonra. Yemişim insan hakkını. Bunu yapan birisi insan olabilir mi? Tez vurun kellesini.
  • daha bu kız nasıl yaşasın ya
  • Atma değil dimi?Ben karakbükteyim de duymadım öyle bir şey
  • Okul Çocuğu lafi bir insana bu kadar yakışır. Allah belasını versin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VoldroY

Atma değil dimi?Ben karakbükteyim de duymadım öyle bir şey

Ben de 16 yıldan beri karabükte yaşıyorum ben de duymadım
  • bana uydurma gibi geldi, değilse de haketmiş...
    baban sana tecavüz edecek kızın olacak onunla aynı evde ablası gibi 17 yıl yasayacaksın kimseye sölemeden.böyle midesizlik olur mu böyle onursuzluk olur mu? oluyorsa haketmıs demektir
  • Bu insanların sakat doğması gerekmiyor muydu ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.