Şimdi Ara

Ablam işe başlamış ..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün öğrendim ablam bir hastanede personel olarak işe başlamış.

Her Allah'ın günü ( Pazar hariç ) sabah 7 ' de kalkacak. 8'de başı Akşam 7 de mesaisi bitiyor. Toplamda 11 saat mesai ve ay sonu alacağı maaş : 500 TL

Gerçekten kötümü yoksa rakamlar mı bana küçük geliyor ? ya her Allahın günü kalk git 11 saat eşşek gibi çalış ay sonu 500 TL gelsin ?

• işkur stajer olarak çalışacak sanırım
  • Yazıktır günahtır ya çalışmasın daha iyi 500 nedir lan !!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kölelik bildiğin
  • kölelik geri gelmiş
  • stajyer herhalde asgari ücretin 2/3 ü 500 ediyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seviyeli Yarbay

kölelik geri gelmiş

Nereye gitmişti ki?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 500 nedir la?
  • gitsin bi pastanede part time çalışsın 100 lira az alsın daha iyi 500 lira nedir ya bildiğin kölelikten de beter kölelik dediğin senin yaşam ihtiyaçlarını karşılayacak biçimde birine bağlı olursun 500 lira ile ne ihtiyaç karşılayacaksın o parayla aylık faturaları ödeyemezsin çok pis sinirlendim bence ablan başka bir iş arasın 6 gün 11 saat ne demek ya
  •  Ablam işe başlamış ..
  • Modern kölelik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meege

Bugün öğrendim ablam bir hastanede personel olarak işe başlamış.

Her Allah'ın günü ( Pazar hariç ) sabah 7 ' de kalkacak. 8'de iş başı Akşam 7 de mesaisi bitiyor. Toplamda 11 saat mesai ve ay sonu alacağı maaş : 500 TL

Gerçekten kötümü yoksa rakamlar mı bana küçük geliyor ? ya her Allahın günü kalk git 11 saat eşşek gibi çalış ay sonu 500 TL gelsin ?

öğle yemeğinide şırıngayla verirler artık

• bana çalışmadan aylık 500 teklif ettiler geri çevirdim (not: imza için)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Champarator -- 6 Ocak 2013; 2:12:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Namaste.

stajyer herhalde asgari ücretin 2/3 ü 500 ediyor

stajyerler sadece haftada 3 gün ayda 12 gün çalışır asgari ücretin 3/1 ini alır konuyu açan kişinin ablası normal işyerinde çalışıyor ve asgari ücretin altında maaş veriyorlar
  • sigortasız veya asgari ücret altı işçi çalıştırmak yasal değildir kurum hakkında daha açıklayıcı bilgi verin gerekli yerlere şikayet edelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tatsumi Senpai -- 6 Ocak 2013; 2:20:28 >
  • Ayda 500 liraya haftada 66 saat adam çalıştırma insanlık suçu resmen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xCixLandx

quote:

stajyerler sadece haftada 3 gün ayda 12 gün çalışır asgari ücretin 3/1 ini alır konuyu açan kişinin ablası normal işyerinde çalışıyor ve asgari ücretin altında maaş veriyorlar

bence bu işte yanlışlık var. hiçbir şirket aşağıdaki açıkladığım maddelerden sadece birisini bile ihlal etmeye cesaret edemez. ''kan alırlar kamil kan''

1- haftalık çalışma süresi 45 saattir max. 11 saat çalışcak 1.5 saat dinlenme verseler günde 9.5 saat eder yine günde 2 saat fazla çalışmış olcak.

2- şirket 10 kişiden fazla işçi çalıştırıyorsa bankaya yatırmak zorunda maaşları. banka hareketleri incelenmeye başlanıcak yakında, az ücret alan işçilerin eksik gün çalışma sebepleri sorulacak. rapor vs. gibi.

3- sgk mecbur asgariden yatacak ama bordrodaki rakam ile bankaya yatırılan tutar farklı olacak.

not: eğer gerçekse ablanın yerinde olsam burada 1 yıl çalışır, sonra birgüzel şikayet ederim, 5-6 bini cebime koyar çıkarım. şirkete maliyeti toplamda 10 bin tl olur.

• hocam bırak yapılır mı o iş en kötü tüm gün dosya düzenleyip durcak serum takar bide odayı toparlar 500 tl az ama hele 11 saat çalışçaksa hakkaten çok az
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meege

Bugün öğrendim ablam bir hastanede personel olarak işe başlamış.

Her Allah'ın günü ( Pazar hariç ) sabah 7 ' de kalkacak. 8'de iş başı Akşam 7 de mesaisi bitiyor. Toplamda 11 saat mesai ve ay sonu alacağı maaş : 500 TL

BAZİ HİRSİZLİK YAPAN YADA DOLANDİRİCİLİK YAPANLARA BU DEDİGİN ZOR GELİYOR....ÇALİŞMAK YANİ...HAYAT ZORU BAŞARMAKTIR YİGEN...YOKSA KOLAY İŞ COK...MESELE O ÜNVANI ALMAKTAN UTANMAYACAK KADAR AŞAĞİLİK BİR MAHLUK OLMAKTİR..HERKEZ ZORU BASARAMAZ ZOR GELİR.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: xCixLandx

quote:

bence bu işte yanlışlık var. hiçbir şirket aşağıdaki açıkladığım maddelerden sadece birisini bile ihlal etmeye cesaret edemez. ''kan alırlar kamil kan''

1- haftalık çalışma süresi 45 saattir max. 11 saat çalışcak 1.5 saat dinlenme verseler günde 9.5 saat eder yine günde 2 saat fazla çalışmış olcak.

2- şirket 10 kişiden fazla işçi çalıştırıyorsa bankaya yatırmak zorunda maaşları. banka hareketleri incelenmeye başlanıcak yakında, az ücret alan işçilerin eksik gün çalışma sebepleri sorulacak. rapor vs. gibi.

3- sgk mecbur asgariden yatacak ama bordrodaki rakam ile bankaya yatırılan tutar farklı olacak.

not: eğer gerçekse ablanın yerinde olsam burada 1 yıl çalışır, sonra birgüzel şikayet ederim, 5-6 bini cebime koyar çıkarım. şirkete maliyeti toplamda 10 bin tl olur.

Cesaret edemez kısmı güldürdü doğrusu
    Hangi ülkede?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.