Şimdi Ara

Abit Siluro FX5200+OTES [320/505]İNDİRİMDE!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ekran kartımı satmaya karar verdim.FX5200 her ne kadar hor görülüyor olsa da hâla piyasada yeri var.
    Ayrıca benim kartım o kadar kötü değil.Gerçekten güzel oc oluyor.
    250/333 @ 320/505 oc yaptım.Hemde stabil, artifact yok.
    Kart standart FX5200'ler gibi 128MB ama Samsung TC60 ram çiplerine sahip.6ns de olsa 500Mhz'ê çıkıyor, yani TC40 performansı veriyor.

Kartın ramsinklerinde şu an büyük bir HS takılı.Kartın 4 ram çipini de tamamen kapatıyor ve 5cm civarı yüksekliği var.Gerçekten bayağı etkili soğutma sağlıyor bu hs.

GPU üzerinde ise stock hs'i var.Fabrika çıkışı fansız olan bu karta ben 6cm fan taktım.
    Ama tavsiyem ramsinkle beraber 9cm fan takmaktır.Eğer alacak arkadaş isterse 9cm fan takar gönderim.
    Bu sayede soğutma problemini kökten çözersiniz.

Daha önce kartımda OTES soğutma sistemi vardı,kendim yapmıştım.Sonra geri söktüm[babam yüzünden]
    eğer parçaları bulabilirsem otes'i geri takıp satmayı düşünüyorum.

Kart şu anki suğutmasıyla 310/490 Stabil oc oluyor.NFS U2'yi 2xQ AA ve 800x600 çöz ile son grafik ayarlarında oynuyorum ve donukluk olmuyor.

Bu kartım ile orb #14 olmuştum.Hâla da sıram o civarlarda diye biliyorum.Aşağıya birkaç ss atacağım umarım daha iyi bilgilendirir...

250/333 Default

300/475

320/505 olarak 6800 civarı puan almıştım ama ss bulamadım.

Ayrıca aşağıda eski soğutma sistemimden resimler ekliyorum.Eğer parçaları bulabilirsem aşağıdaki haliyle göndereceğim!Ve yemin ederek söylüyorum elimden geldiğince karta soğutma ekipmanları takıp göndereceğm.

Ürünü orjinal kutusunda,orjinal cd'leri+son Nvidia sürücüleri ve oc - bench programları içeren bir cd+DVI to VGA dönüştürücü+svideo to video rca dönüştürücü+video rca to scart dönüştürcücü kablolar ile birlikte göndereceğim.Bu ürünler ürün kutusundan çıkmıyor ama ben gönderiyorum.Özellikle TV'ye bağlayacak arkadaşlar için iyi olacaktır.Ben denedim gerçekten müthiş oluyor 57 ekran TV'de Painkiller oynaması.

Fiyatı:55YTL Nevşehir'den istediğiniz kargo ile ilinize gönderrim.MSN adresim profilimde yazıyor,PM veya MSN üzerinde görüşebiliriz.İsteyen forum sayfasından da anlaşma yapabilir tabii...O size kalmış.

Alacak arkadaşa şimdiden hayırlı olsun diyorum.
    NOT:Pazarlık payı vardır!

• baya uğraşmışsın kartla
  • quote:

Orjinalden alıntı: sktem

baya uğraşmışsın kartla

Evet o soğutmayı yapmak için 2-3 saat uğarştım ama çok güzel birşey olmuştu.Bakalım kartı satabilirsek...
    Vall bu paraya bence kaçmaz,başka dandik stock soğutmalı oc yemeyenler 45-50YTL gidiyor,ben 55YTL'ye OTES'li ve bol bol aparatlı aleti satamıyorum.
  • arkadaşım valla kartın güzelmiş etkilendim doğrusu. bende de fx5200 var en son 290/415 yapmıştım. Kartın eski olduğu için satman biraz zor umarım satarsın.
  • fx 5200 lerin normal değerliri farklı galiba bende 250 / 475 vardı yada 400

arkadaşta da 275 / 475 yada 400 car inno - fanlı
  • http://www.tekmarshop.com/grupDetay.asp?menuID=4&gID=22

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spacetech. -- 12 Ocak 2006 14:44:11 >
  • bendeki default 225/332 . 3d mark 2001 den o/c ile 7264 aldım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILIK ASUS AGP 8X 6800 ULTRA
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.