Şimdi Ara

abıt nf7 rev 2.0 sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bi yanlışlık var bu işte,en baba bios ıvır zıvır tüm dosyalarıyla 800-900 kb yi geçmez ya extract ettiğin dosyalarla beraber temel extract dosyasınıda kopyalıyorsun yada sistem disketi yerine başlangıç düsketine kopyalamaya çalışıyorsun sen.Sözünü ettiğimiz sadece sistem disketi başlangıç disketi farklı. format a:/q/s dosta bu parametreyi kullanarak oluşturyorsun,eğer 98 kullanıyorsan win deyken disket A: üzerine sağ tıklatıp formatla seçeneğinden yalnızca sistem dosyalarını kopyala diyerek elde edebilirsin.unutma başlangıç disketi değil sistem disketi.
  • xp kullanıyorum format a:/q/s komutu çalışmıyor
    98 başlangıç disketi vardı ona atmaya çalıştım ve autoexec i düzenledim
    win deyken disket A: üzerine sağ tıklatıp formatla seçeneğinden create an msdos startup disk dediğimde autoexec gelmiyor
    msdos startup disk hazırlasam düzenlediğim autoexeci onun içine atsam olurmu acep
  • 98 başlangıç disketin varsa pc yi onunla başlat ve A: ya düş format a:/q/s komutunu yaz sana sorduğu zaman silinecek bütün veriler ne diyosun diye o esnada çıkar o disketi başka bir disket koy ve tamam de olsun bitsin.
  • pol 5 kere filan uçurmuş kt333 ü ehehe yanlış hatırlamıyosam şuanda bu konunu piri odur yani eehhehue
  • uff bugün denedik işlemedi

• bios disketin resimde görüldüğü gibi olacak,command yani sistem dosyası ve bios update dosyaları,hepsi hepsi görüldüğü üzere 650 kb yer kaplıyor diskette.makinayı bununla başlatıp update işlemini yapacaksın.
  • ok yaptık bugün işe yaramadı zaten gelgelelimki disket olmadı ki oldu floppy okumak için kendini yoklamadı bile garantiye göndericek arkadaş şimdi
    firmaya nedesin böle bölemi yaptım desin yoksa geldi biosa girdim ayar yaptım çıktım açılmadı diyip uydursunmu?
  • valla bilemem, bişi söylesin işte durumu idare edecek..
  • hımm sence ne demeli garantiyi hiç etmicek şekilde falan
  • Nforce2'de de uçurdum BIOS'u, affetmem :)

8RGA+'ın aşırı fsb denemesinde uçan BIOS'unu <u>hiçbir şekilde</u> yükleyemedim. Sonuçta gittik çalışan bir 8RGA+ üzerine benim BIOS çipi taktık, öyle yazdık BIOS'u. O da apayrı bir tecrübe oldu netekim.

Teknik servis becerebilir bu işi.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.