UZMAN ARKADAŞLAR bu anakart sata 2 yi destekliyormu eğer destekliyorsa raid le falan uğraşmayacam ve 16 cache önbellekli bir hdd alacağım. Bi de bana bu hddyi onlıne alabileceğim bi site verin. Yeter artık yavskıral olmama sadece anlar kaldıbu arada ancel arkadaşa teşekkür ediyorum beni uyardığı için
Ses: Abit Audio MAX 7.1-kanal ses desteği Optik S/P DIF In/Out destekler
Giriş ve Çıkışlar: 2 x PCI-E X16 slot 2 x PCI-E X1 slot 2 x PCI slot 1 x Audio Max 1 x Floppy port 2 x UDMA 100/66/33 connector 4 x SATA 3G connector 3 x USB 2.0 header 1 x IEEE1394 header
Arka Panel Bağlantıları: ABIT Q-OTES™ 1 x PS/2 keyboard 1 x PS/2 mouse 1 x IEEE1394 4 x USB 2.0, 1 x RJ-45 LAN
adamlar sitesine yazmamış sata 2 diye hiç bi sözcük geçmiyo benim ordan kafam karışmıştı
NV SATA RAID: SATA 3Gbps transfer hızı RAID 0/1/0+1
sadece bunları yazmış benim anladığım ise (yanlış anlamışım)iki adet sata disk ^ raid 0^ile o hıza ulaşırsın idi.sayenizde bu problemi giderdik hepinize teşekkürler
quote:
Orjinalden alıntı: budur
adamlar sitesine yazmamış sata 2 diye hiç bi sözcük geçmiyo benim ordan kafam karışmıştı
sadece bunları yazmış benim anladığım ise (yanlış anlamışım)iki adet sata disk ^ raid 0^ile o hıza ulaşırsın idi.sayenizde bu problemi giderdik hepinize teşekkürler
ne diyelim hayırlı olsun.sana iyi raidler
dostum teşekkürler ama raid yapmayacam bitane 16 önbellekli hdd almam yeterli değilmi sence 3gb hız için?yoksa 2 tane mi 16 önbellekli hdd alacas yavs
quote:
Orjinalden alıntı: budur
hocam maalesef doğru anlamışsın sadece raidle 3gbps olur eğer buysa özellikler