Şimdi Ara

___Abit AB9 Mu ?___ Asus P 5 B mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Overclock Yapılmayacak,Oyun oynanmayacak,Masa Üstünde Hızlı olması istenen Bir Pc topluyorum...

Önemli olan 2 şey STABİLİTE VE HIZ !...Pc sorunsuz çalışsın isteniyor...

Bunun içinde işlemci

Conroe E6300 + Kingston 1Gb 667 mhz + Anakart

Anakart için öneümde gördüğüm 2 seçenek var...

Asus bazı problemler yaratıyorMUŞ ve windowsun açılıp kapanma sürelerinde ağır kalıyorMUŞ

Yalnız AB9 hakkında bir bilgim yok

Max 135 dolara hangisini almalıyım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EmirogluBilal -- 16 Ocak 2007; 3:49:58 >

• abit tabiki
  • 2 gun once arkadasa aldık 6300 ve p5b suana kadar gayet guzel herhangi bır sorunla karsılasmadık...abit biraz distribütör sorunu yasadıgı ıcın asus onerırırm. . .
    burayı bır incele istersen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi signomis -- 16 Ocak 2007; 4:23:54 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lazm_Track

Overclock Yapılmayacak,Oyun oynanmayacak,Masa Üstünde Hızlı olması istenen Bir Pc topluyorum...

Önemli olan 2 şey STABİLİTE VE HIZ !...Pc sorunsuz çalışsın isteniyor...

Bunun içinde işlemci

Conroe E6300 + Kingston 1Gb 667 mhz + Anakart

Anakart için öneümde gördüğüm 2 seçenek var...

Asus bazı problemler yaratıyorMUŞ ve windowsun açılıp kapanma sürelerinde ağır kalıyorMUŞ

Yalnız AB9 hakkında bir bilgim yok

Max 135 dolara hangisini almalıyım ?

hıza bord fazla etki etmez önemli olan aynı çipset olmaları senin masa üstü uygularmaların daha hızlı olsun diyorsan... rami yüksek tut ve en önemlisi w.d hdd almandır 10000rpm 16mb cache bide raid yap
    asıl olay budur 2borda kaliteli ve stabildir.

• İlgilendiğin için teşekkür ederim...Yalnız o hdd,ayırdıım bütçeyi biraz aşıyor...

Bord kosunda (hızı geçtim) stabilite olarak ne dersiniz ? Pc yi toplayıp göndereceğim için bi problem olduğunda müdehale edemeyeceğim.Onun için amacım EN AZ problemi çıkaran sistemi toplamaya çalışmak.

Board olarak

S3-Ab9-P5B ?

Ne dersiniz ?....

Not : Aslında sorgusuz p5b almayı düşünüyordum fakat yaptığım araştırmalarda P5B nin fazla ısındığını(ya da öyle gösterdiğini) okumuştum...Haliyle bi soru işareti oluşturdu...

Kısacası en stabil ve en az problem çıkaracak anakart hangisi ?
  • Kardeşim eğer overclock yapmam diyorsan en stabil ve performanslı anakartlar İntel in kendi ürettiği anakartlardır.Fİyatlarıda baya uygun tavsiye ederim. Onun dışında Asus lada sorun yaşayan duymadım. Ama MSİ ve Abit ten bir iki Ram seçme şikayeti duydum açıkçası
  • 965 ltck intel 200 ytl stabil ve oc imkanı yok imiş.ben almıştım iade etttim oc destegi olmadıgı için.4 çekirdek destegide mevcut.800mhz ram destegi var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MSI anakat M.2 SSD mi görmüyor
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kardeş bence asus aldirem
  • Arkadaşım overclock yapılmayacaksa intel anakart öneririm son iki anakatımda intel markaydı ve ikiside birbirinden güzeldi hem hızlı hemde çok stabil birde intel anakartları çok rahat bios update olabiliyor ve ne yaparsan yap bios silinmiyor kendimden biliyorum (diğer markaları bilmiyorum belki onlarda öyledir) ve intel kendi sitesinde sürekli güncel sürücüleri yayınlıyor ama şöyle bişeyde var aynı chipsetlere sahip anakartlar aşarı yukarı aynı puanları alıyorlar burda kararını etkileyecek extra özellikler olabilir. Yanlız anakart ne kadar çok extrayla donatılırsa sorun çıkarmasıda o kadar artar bunuda unutma.
  • 6300 alıpta o.c yapmamak ayıp olur.o islemcinin hayalini kuran ınsanlar var:(
    nese abit anakart konusunda çok köklü bir firma(asus yokken onlar vardı) ve hicbir sorun yasatacagını sanmıyorum.S3 de degerlendırmeye alabılırsın bi problem yasayan gormedım ben.p5b de sorun yasayanlar oldugu ıcın bıse dıyemıcem beyenen de var beyenmeyende
  • tabii ki abit.çok yetenekli bir anakart
  • dostum bencede abit deli bir anakart ileriyide dşünürsen abit derim ben kullanıyorum çok memnunum harbiden yetenekli bir kart.ama 135 dolara o anakartı alabileceğini sanmıyorum...ab9 değilde aw8-max ta alabilirsin o biraz daha ucuz tam sana göre derim ben.....
  • o/c yapılmayacaksa abit veya asusun o dedigin modellerini boşuna almış olursun. intel in anakartları da çok stabil s3 ü degerlendirebilirsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.