Şimdi Ara

ABİNİZDEN TAVSİYELER VE YORUMLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
61
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sınava ben de girdim sizlerle birlikte, iyi kötü nasıl olursa olsun geçti gitti. Branş bazında bir değerlendirme yaparsak Türkçe'nin son yıllara nazaran daha sade olduğunu gördüm bakın çok basitti vs. demiyorum daha yalındı sorular fakat dil bilgisi soruları son yıllara göre daha afilliydi ve soru sayısı bakımından da fazlaydı. Gelelim matematiğe, matematik gerçekten biraz can sıkıcıydı birazcık fazla zamanım olsa çoğu soruyu yapardım dediğinizi duyuyorum çünkü gerçekten zaman alan ve uğraş gerektiren sorular vardı hakeza geometri de önceki senelere göre daha zordu. Fen konusuna gelirsek, arkadaşlar fen çoğunuza basit göründü belki en az boşu da fenden bıraktınız (sayısalcılar için söylüyorum) ama gerçekten öyle büyük beklentiler içine girmeyin derim. Fen beklemediğiniz anda gelen haber gibidir bazen çok sevindirir bazen ise üzer. Sosyale gelecek olursak tarih kısmı çok da bilgi gerektiren sorulardan oluşmuyordu zamanını iyi kullanmış biri tarihten güzel sonuçlar elde edebilirdi belki genelleme yapmak doğru değil ama bunlar benim görüşüm. Coğrafya bilmeyen ise çok iyi netler beklemesin derim. Felsefeye gelecek olursak sanırım çok mutlu etmedi. Sınava bir çok insan girdi ve onlar da sizin gibi zorlandı bazen ise çok basit gördü. Sınav sadece sizin yaptığınız netler değil diğer tüm rakipleriniz değerlendirilmesiyle anlam taşır sakin olun rahatınıza bakın. LYS'ye önem verin sizi kurtaracak sınav LYS.Fazla umuda kapılmayın fazla da üzülmeyin. Daha iyileri sizinle olsun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.