Şimdi Ara

Abim kendisini çok güçlü zannediyor...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar henüz lise 1' e geçmiş bulunuyorum . TEOG ' da orta derece aldım . Ancak problemimiz o değil şu değil bu .

Kendimi çok güçlü olduğumu biliyorum . Eve bütün kas aletlerini getirdim . Çoğunu kullanıyorum . Evde bana bişi sorunca azını burnunu patlatıyorum dövüyorum . Sonra nakavt ettikten sonra kaslarımı gösteriyorum . Kaslarım fışkırıyor adeta çok yuksekler . Sokakta kimse laf atamaz anında indiririm . Ters Ters bakarım millete yaş sınırım yok herkesi indiririm . Geçen komsunun oglunu 1 hamlede nakavt ettim .

Rehber Hocam hedeflerini bir kagıda yaz dedi . Bende yazdım dolabıma kilitledim . Abim anahtarı çalmış cepçi kalleş kö.ek Kağıdımda Bir gün herkesi dövücem.Ve Kas İmparatorluğu'mu kuracam yazıyordu. Onane Benim Krallıgımdan .

Geçen Kızılay'da gezerken adamın biri yanlışlıkla önüme düştü. Bende senmisin dusen bi tekmede ben attım . Abimin tutuyor beni bırakmıyorki döveyim tutuyor beni biliyor adamı linç etçeğimi bırakmıyor . Sonra abime dedim git söle affettim bidaha böle şeyler yapmasın diye adama söledi sonra yoluna gitti .

Bizim fakiranede arada abime yağdırıyorum . Boyu 1.90 benim 1.70 kendini bişey sanıyor . En son yağdırdıgımda seni bir böcek gibi ezeceğim dedim. Dayak yiyicem demiyorda ben şiddet uygulamayı sevmem diyor . Ben lafı soktuktan sonra diklendi 1 spear attım ve nakavt . Dövüğümü kabullenmiyor .

Artık ne yapçağımı bilmiyorum döve döve yoruldum . Ama abimin sorunu izlediği aksiyon macera filmleri . Her Filmde olanları gerçek sanıyor . Ona filmlerin gerçek olmadıgını anlatmaya çalıştım ama gene sonuç nakavt . O zamanlar ona montaj öretiyordum . Filmlerin abartma oldugunu sölemiştim ve inanmamıştı . Bu sefer Filmlerin gerçek olmayan şeylerin abartılarak montajlarla yapılan sacma sapan filmler oldugunu söyledim . Sonra diğer kardeşime dönerek gördünmü sana bunların gerçek oldugunu demiştim hepsi montajla abartılan bişi oldugunu dedi. Şuan Aksiyon gerilim savaş macera filmlerinin gerçek zannedip zannetmediğini bilmiyorum . Ama bu RAMBO ' nun serisi mahfetti bu cepciyi . Sonra başladı bu filmleri izlemeye ordan gördüğü çepçilik numaralarını yapmaya. Lise 1 ' deydi hiç unutmuyorum . Off Ulan nasıl patlattım karının kasayı Zuahahahahaha ' diye sayıklıyordu.

Nasıl bir yöntem uygalayım kardeşimi düzeltmek için arkadaşlar . Bu arada Kas İmparatorlugumu kurdugumda sizleri kölem yapacagım ve ben King Olucam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Okumayin.
  • Sakın okumayın ağır mal

• Bu çok eski bi csb la perspektifi değiştirip yazmış

• ejderha çıkıyor mu sonunda onu söyleyin sadece.
  • Efsaneyi hatırlamayanlar saldırmış

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.