Şimdi Ara

Ability Remake: Evelynn, the Widowmaker (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
1
Favori
1.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: erayyirik

Abi şaka mı bu , ulti dışında cc yok , slow yok yani.Ambush yapma özelliği tamamen gitmiş yani , yakından gözetleyemeyecek ona neyse dedikte en azından insan 1-2 saniye slow verir , vurunca arkadaki elemanlar yetişebilir.I-ıh.

Ultisinin Cooldown'u düşük olur umarım. Q'ya ya da E'ye inceden bir slow verseler iyi olurdu.
  • passive olarak şu görünmezliği w nun pasive ability yapılıcak w yeni skill gelecek diye biliyorum . passive de her vuruşta magic resist ve armor kırıcak diye biliyorum ben :D stack olarak
  • Özelliklerin Türkçe Çevirisi;

Shadow Walk (Passive): Evelynn Kombat dışındayken görünmez olur ancak herhangi bir düşmanın gerçek ( Melee range) görüş alanına girdiğinde görülebilir (Wow'daki görünmezlik sistemine benziyor) . Ve Evelynn görünmezken kayıp manasını hızlı bir şekilde geri kazanır.

Hate Spike: Evelynn dikenlerden oluşan oluşan hattı en yakın düşmana gönderir, bu hatta yakalanan düşmanlar bellirli miktarda büyü hasarı alır.

Dark Frenzy:
    Passive: Evelynn büyüleri ona birikebilen hareket hızı kazandırır.
    Active: evelynn bütün yavaşlatıcı etkilerden kurtularak kısa süreliğine büyük bir harekethızı kazanır.
    Şampiyon öldürme veya asist alma durumunda bu büyünün geri sayımı sıfırlanır.

Ravage: Evelynn hedefindeki düşmanı iki kere yaralar, her yaralama büyü hasarı vererek evelynn kısa süreliğine atak hızı kazanır .

Agony’s Embrace: Evelynn hedef alandaki bütün düşmanlarını kazıklara geçirir, bu büyü den etkilenen şampiyonlar maksimum canlarına göre yüzdelik olarak büyü hasarı alır. Evelyn ise bu büyüden kaç kişi hasar almışsa bu orana göre kalkan kazanır.

Bazı hatalar veya eksikler olabilir umarım yardımcı olabilmişimdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tenzen -- 12 Temmuz 2012; 14:56:40 >

• Geçen hafta Evelynn aldım diye pişman olmuştum, hatta 2. refund teklifimi göndermiştim almamışlardı. Iyiki almamışlar :D
  • Özet geçerek çeviriyorum:

Sonraki patchde Fields of justice'daki iki champi yeniliyoruz: twitch ve evelynn. Bu champler hiç bir zaman uygun champler olarak görülmediler. Evelynn için w skili ona uzun bir süre görünmezlik verdiği için karşıdaki kullanıcılara eziyet çektiriyordu. Biz de bu şampiyonları düzenlemeyi düşündük

Sonra ne yapak ne edek diye düşündük biraz uzun bir süre. Sonra aklımıza bunun wsunu pasif yapmak geldi. Evelynn artık combattan uzak olduğu sürce görünmez olacak. Karşıdaki insanların onu görme range'ini azaltacak. Artık melee rangee gelene kadar gözükmeyeceksiniz. Ama pasif halinde bütün wardlara ve minionlara yine görünmez olacak. Ama vision wardlara ve turretlara yine gözükecek.

Shadow walkın bu yeni versiyonu evelynnin adama yaklaşmasını sağlayacak. uygun zamana kadar bekleyip yine ambush yapabilecek. Bunu sağlamak için bir de dark frenzy yeteneğini ekledik. Bu yetenek bizim adamlara hızlıca yaklaşmamızı sağlayacak. Ardından biz ravage yeteneğinin sadece burstten oluşmasını saçma bulduk. Ona bir de attack speed bonusu ekledik. Sonra eğer bir de adamı öldürürse dark frenzy yeteneği aktifleşebilecek. Bu da bizim adamı öldürüp kaçmamızı, daha bir assasin gibi olmamızı sağlayacak

Sonra biraz daha kafa patlattık, bunlar tamam da bu hero teamfightta ne yapacak dedik. Sonra ultimate ekledik. Evelynn artık fightlarda ultisini açıp tons of damage vurup, vurduğu adam başına shield kazanabilecek.

Görünmezliğiyle kombine olduğunda bu shield kendine hem defansif hem ofansif avantajlar sağlayacak. Sonra bir de q skili olan hate spike'ın bir line skillshot olması kararına vardık. Hala spammable ama şimdiki hali daha bir hoş. Artık evelynn hem teamfightlarda hem de teke tekte iş gören bir şampiyon oldu, bütün lol oyuncularına iyi oyuncular ben phreak evelynni jungle oynarım ok kib by

Yetenekler

pasif: combattan uzakken görünmez olacaksınız, sadece melee hizasındaki şampiyonlar görebilecek sizi

q skili: line skillshot, önünüzdeki herkese magic damage vuracaksınız

w skili: pasif: eve ne zaman skiliyle damage vursa ms alacak
    active: bütün slowlardan kurtulup çok yüksek bir ms alacak.
    kill veya asistle beraber cd sıfırlanacak.

e skili: eve kurbanına iki defa tokatlayıp magic damage vuracak, bununla beraber as buff alacak

r skili: eve bir alan boyunca magic damage vuracak, vurduğu kişi başına shield alacak

• quote:

Orijinalden alıntı: sempatigue

passive olarak şu görünmezliği w nun pasive ability yapılıcak w yeni skill gelecek diye biliyorum . passive de her vuruşta magic resist ve armor kırıcak diye biliyorum ben :D stack olarak

Niye biliyorum biliyorum diye diye değişik şeyler yazıyorsun ki ? İlk mesajda zaten skillerin gerçek halleri var
  • evelynn bence şu an gayet iyi bi champ. eski hali çok çok op idi ama şimdi cidden dengeli bi champ bence. ilk 6-7 level da sorun yaşıyo ama sonradan gayet iyi. solo top oynuyorum ben oynadığım zaman. wriggle trinity hextech gibi bi build yapıyorum gayet iyi oluyo. masteries i de 9-21 yapıyorum bence bi deneyin
  • isterse tek atsın en op champ olsun benim takımımda olduğu anda hertürlü çıkarım saçmalıktan başka bir şey değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: midpoint

isterse tek atsın en op champ olsun benim takımımda olduğu anda hertürlü çıkarım saçmalıktan başka bir şey değil

neden?
    yobaz adam lolde bile yobaz oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nocturne.

evelynn bence şu an gayet iyi bi champ. eski hali çok çok op idi ama şimdi cidden dengeli bi champ bence. ilk 6-7 level da sorun yaşıyo ama sonradan gayet iyi. solo top oynuyorum ben oynadığım zaman. wriggle trinity hextech gibi bi build yapıyorum gayet iyi oluyo. masteries i de 9-21 yapıyorum bence bi deneyin

• quote:

Orijinalden alıntı: kinataki

quote:

Orijinalden alıntı: midpoint

isterse tek atsın en op champ olsun benim takımımda olduğu anda hertürlü çıkarım saçmalıktan başka bir şey değil

neden?
    yobaz adam lolde bile yobaz oluyor

Evet biraz geri kafalılığa kaçıyo +1
  • Oha süperr. Gerçekten bu çok şarttı iyi oldu ya bu evelynden çektiğimiz nedir ?? Herkes dalga geçip duruyor bende dahil :D Biraz güçlendirsinler artık
  • Pasif hoş olmuş gibi
  • pasifi sanırım mobility boots gibi olacak. bu arada yazımdaki bir şeyi açığa kavuşturmak istiyorum, o melee range'e gelme olayını ben uydurdum, orada hiç öyle yazmıyor, öyle olursa daha mantıklı olur diye kendim yarattım
  • Eve yi 1.5 yıl önceki haline getirsinler bu herkes için yeterli olucaktır hatırlayan hatırlar zaten
  • brace yourself rikimaru coming
  • noldu şimdi beyler ben anlamadım
  • ultisi pasifi abov hero sıkıldıgımdz zevk için bile oynanır be. Bunun yanında tw yide merak ediyorum ona bakalım nolcak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Movement speed buff
    Attack speed buff
    debuff özelliği
    Mana regen buff
    Stealth
    shield
    slow
    aoe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sexxx Dreams -- 12 Temmuz 2012; 22:24:35 >
  • Okumayanlar içi özet geçiyorum: Welcome back evelynn...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.