Şimdi Ara

Ability Remake: Evelynn, the Widowmaker (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
1
Favori
1.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • pasifini çok sevdim mana doldurmasını harika buldum juglede ganktan ganka giderken acayip işe yarıyacak
  • Her oyunda eve görcez artık hiçbir oyunda tw görmeyeceğiz. Eskiden her oyunda tw vardı hiçbir oyunda eve yoktu.
    Twyi yoketmişler resmen pbede spectate yaptım Q lwl 2 5 saniye invisible o ne ya :P
  • quote:

Orijinalden alıntı: xXxNocturnexXx

Eve yi 1.5 yıl önceki haline getirsinler bu herkes için yeterli olucaktır hatırlayan hatırlar zaten

oda fazla op idi ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mutfakk

quote:

Orijinalden alıntı: YoğurtluMakarna

quote:

Orijinalden alıntı: kinataki

quote:

Orijinalden alıntı: Mutfakk

EVET AMA HALA USELESS zaten Pasifi yaqıyoq hany

pasifi görünmez yapıyor sen ne saçmalıyorsun?
    +görünmezken mana dolduruyor.

arkadaş görünmezliği w pasifi zannedip aklınca trollemeye çalışmış, hor görmeyelim yazıktır. Bu arada adam öldürünce can doldurma olayının kalkması kötü olmuş bence.

Qanqa Aklınca zeki laf sokan asosyallerdensin hany

Şikâyetiniz başarıyla iletildi

Bu mesajın devamındaki url'yi kullanarak şikayetinizin durumunu kontrol edebilirsiniz.

Ayrıca her zaman yukardaki şikayet kısmından son durumu görebilirsiniz.
    ticket.asp?rid=769030

Pencereyi kapa ?

Büyü de gel abisi, herşeye sazan gibi atlarsan, ne kadar çırpınsan da rezilliğin ve onu örtmek için kullanmaya çalıştığın bebeliğin seni kurtarmaz. Bana asosyel ve ergen diyene bak. Tipini hayal etmek çok da zor değil. Aşağılık kompleksini yenmek için internette kendini tanımlayarak aşşağılayabileceğin kişilerden değilim, yol al

• quote:

Orijinalden alıntı: Commando Kayle

Her oyunda eve görcez artık hiçbir oyunda tw görmeyeceğiz. Eskiden her oyunda tw vardı hiçbir oyunda eve yoktu.
    Twyi yoketmişler resmen pbede spectate yaptım Q lwl 2 5 saniye invisible o ne ya :P

jungle twitch yerine ad bot twitch i öne çıkarmaya çalıştıklarını söylemişlerdi gerçektende öyle yapmışlar bence şu an viable bir ad carry olmuş,jungle yapması çok sıkıntılı ama,evelyne gelirsek gerçekten bayıldım değişikliklere zyra falan oynayasım gelmiyor sürekli eve oynuyorum,pasifi yüzünden biraz daha dikkatli bir şekilde gank atmanız gerekicek şunuda söyleyeyim 6 level eve den flash atmadan kurtulmanız gerçekten çok zor alacak slow,cc reduction,çok dehşet bir movement speed ve attack speed
  • Hiç eve oynamadım. güncellenen eve 'yi nasıl kullanmamız doğru olur ? Jungle ? top ? bot ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: major24

Hiç eve oynamadım. güncellenen eve 'yi nasıl kullanmamız doğru olur ? Jungle ? top ? bot ?

Bot nasıl olacak hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: YoğurtluMakarna

quote:

Hiç eve oynamadım. güncellenen eve 'yi nasıl kullanmamız doğru olur ? Jungle ? top ? bot ?

Bot nasıl olacak hocam?

bu 3'ün de de oynayan kişiler gördüğüm için yazdım onları. Dikkat ederseniz şu şekilde değil nasıl oynanması gerektiğininin cevabını arıyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi major24 -- 13 Temmuz 2012; 17:33:54 >
  • quote:

Jungle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Ability Remake: Evelynn, the Widowmaker

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi z Z z Z z Z -- 13 Temmuz 2012; 17:55:27 >
  • Pbe'de denedim,op falan diyen olur kesin ama baya bir nitelikli olmuş evelynn.Op olmaması için ultisinin hasarı ona göre ayarlanmış bence(tabi hp tabanlı vurduğu için tankları slowlayıp iyi hasar verip kesmenizi sağlayabilir).Skilleri ap+ad olmuş orası da iyi bence ama frenzynin verdiği ms oldukça fazla tfden kurtarıp uçuruyor sizi mübarek :(( Pasif hali güzel bir de adamın sizi görme seviyesini gösteren bir daire ile yürümemiz çok hoş olmuş
  • Oha ciddimisin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tamer0505

Oha ciddimisin

Ability Remake: Evelynn, the Widowmaker
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.