Şimdi Ara

silinsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FB6B71D1A -- 9 Aralık 2022; 15:30:51 >

• İyi bir ünide bilgisayar mühendisliği kazandım ama sıkıcı olduğu için bıraktım

Hatayı burada yapmışsın

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ulpro kullanıcısına yanıt

hocam 18-19 yaşlarında insan idrak edemiyor bazı şeyleri. Sıkıcı diye değil de okumak bana göre değil diye bırakmıştım. Son pişmanlık fayda etmiyor işte. Zararın neresinden dönersek kârdır dedim geri döndüm.

• Hocam dişinizi sıkmak dışında bir seçenek yok gibi :/

En azından harcamaları minimum seviyede tutmak yapılabilecek en iyi şey gibi

Bence üniversiteyi bitirip mesleğe geçince düzelecektir her şey. Ben de benzer şeyler yaşıyorum hissettirmeseler de. 21 yaşındayım üç yıl sınıfta kaldım. Kör topal ilerliyorum, hakkımızda hayırlısı

• ChristoBangalter kullanıcısına yanıt

alıştığım bir hayat standardı var şeronun gözüne batıyor diye harcamalarımdan kısamam ama işte sonrası da kavgaya dövüşe gidiyor.

azami süreden dolayı okuldan atılman gerekmiyor mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FB6B71D1A -- 9 Aralık 2022; 15:25:17 >
  • Bir daha kalırsam şutlayacaklar. Ama üçüncü dördüncü sınıfa geçip tekrar kalsam bile bırakmayacağım afla mafla dönüp bitirmek dışında seçenek yok.

keşke geçen afta kaydını sildirip dönseydin, durumun baya kritik.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNSİN
    8 yıl önce açıldı
    SİLİNSİN
    3 yıl önce açıldı
    SİLİNSİN
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu ne la ergen misiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilemiyorsun ki hocam af çıkıp çıkmayacağını. Hiç af çıkmasa hepten ortada kalırdım

Tıpta geçme kalma işleri sakat biraz. Üstten alttan ders alma yok, yaz okulu yok, dersten kalma diye bir şey yok. Kalırsan tüm sene gidiyor

Elbette ki kendi beceriksizliğimi bahane edecek değilim ama 9 yılın sonunda güle güle demek çok insafsızca. Keşke onun yerine uzatılan her yıl için katlanarak artacak şekilde harç ödense veya en baştan atsalar ne bileyim. 2023'de atılmalar olacak ilk defa ve azami süresini dolduran birkaç kişi var bildiğim. Ne yapacaklar bilmiyorum  

kaçıncı sınıfsın şu an. biliyorum sistemi, kalınca gg oluyor sizde. ama tıp okuyan arkadaşlarımdan hiç kalan duymadım genelde geçiyorlar.

• Birinci sınıfım  

Sevmeden okuyunca bu kadar oluyor. Uzun hikaye

yuh bence sınava tekrar gir. kalsan af beklesen askerlik sorunun da olacak. 28 olmadan bitirmen lazım. senin durum da sıkıntı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FB6B71D1A -- 9 Aralık 2022; 15:35:10 >
  • Onu da düşünmüyor değilim aslında olabilir  

Neyse üzülmeyin işte hocam sizden beterleri var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChristoBangalter -- 9 Aralık 2022; 15:35:59 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.